Gönderen Konu: Teröre Lanet!  (Okunma sayısı 2234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Teröre Lanet!
« Yanıtla #20 : Ekim 23, 2007, 00:29:15 »
bu tür konulardan anlamam ama bişi sölemek istiyorum ....bu kadar şehit haberine ramen bişi yapmadan oturan devleti bu halk seçmedi m??bişi olunca herkes tepki verio ama olaya kims bu yönden bakmıo...bu halk bu kafayla giderse daha çok hepimizin bağrı yanıcak...daha askere gitmemiş biri olarak bu koşullarda gitme taraftarıda değil dicem ama tepki alıcam...şöle değilim 3 aylık askeri orda çatışmaya gönderen bi yönetim oldukça dahada istemem...bile bile ölüme gidio askerlerimiz....yoksa bu vatan için ölmek şereftir ama bu vatanı böle şerefsizlere bırakmakta bize yakışmaz.....bugün 15-20 ilkokul öğrencisi pankart açıp yürüolardı ve bütün esnafta onlaa katılmıştı...bu olayların devamı gelmeli bence.....sessiz kaldıkça eziliyoruz......
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Toyota Club Türkiye

Teröre Lanet!
« Yanıtla #20 : Ekim 23, 2007, 00:29:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Teröre Lanet!
« Yanıtla #21 : Ekim 23, 2007, 01:40:48 »
Alıntı yapılan: Ufuk Yalçın
bu tür konulardan anlamam ama bişi sölemek istiyorum ....bu kadar şehit haberine ramen bişi yapmadan oturan devleti bu halk seçmedi m??bişi olunca herkes tepki verio ama olaya kims bu yönden bakmıo...bu halk bu kafayla giderse daha çok hepimizin bağrı yanıcak...daha askere gitmemiş biri olarak bu koşullarda gitme taraftarıda değil dicem ama tepki alıcam...şöle değilim 3 aylık askeri orda çatışmaya gönderen bi yönetim oldukça dahada istemem...bile bile ölüme gidio askerlerimiz....yoksa bu vatan için ölmek şereftir ama bu vatanı böle şerefsizlere bırakmakta bize yakışmaz.....bugün 15-20 ilkokul öğrencisi pankart açıp yürüolardı ve bütün esnafta onlaa katılmıştı...bu olayların devamı gelmeli bence.....sessiz kaldıkça eziliyoruz......
[/quote]
ufuk kardeşim gerçekten sana katılıyorum ayrıca sorulması gereken binlerce soru var ama sormak yürek istiyor maalesef yazık sadece yazık diyorum bizlere bu halka yazık diyorum bu halka yapılan bir zulümdür galeyana getirilmek isteniyor kürt türk ayrımı yapıp iç savaş çıkartılmak isteniyor aslında şu an yapılan gerek devlete gereksede devletin kurumlarına ve güçlerine karşı yapılmasa bile (ki asıl hedefi terördür) bu tip yürüyüşler ve gösteriler belli bir zamandan sonra artık kürt türk ayırımı yapılmaya vede daha dehşet verici olan iç savaşa sürüklenme durumu göze çarpıyor vahim bir durum hükümetin görevi sadece burada halkı sakinleştirmektir eğerki sakinleştiremezse ki şu an için öyle görünüyor o zaman allah bize yar ve yardımcımız olsun diyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Teröre Lanet!
« Yanıtla #22 : Ekim 23, 2007, 09:04:14 »
Başımız sağolsun Allah rahmet eyelesin şehitler ölmez.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Teröre Lanet!
« Yanıtla #23 : Ekim 23, 2007, 15:29:55 »
Valla dicek birşey bulamıyorum. Arkadaşlar hepinizin yazdıklarına katılıyorum. Zaten içimiz sızlıyo yaramızı deşmeyin. Ben bulunduğumuz ilin askerlik şubesine dilekçe veriyorum.

Beni yeniden askere alın ve doğuya gönderin. Elime silah verin ve o köpeklerden birini öldürmeme izin verin. Bir tanesi bile yeter bana. Olası her durumda, her zaman hazırım.  
    Gereğini arz ve rica ederim.

Allah anaları ağlatanların, yüreklerini dağlayanlanların, evlatlarından ayıranların belasını versin.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Teröre Lanet!
« Yanıtla #24 : Ekim 23, 2007, 19:44:51 »
bu akşam show tv olsa gerek haberlerde izledim helikopterlerle terörist avlıyorlardı öyle bir sevindim ki anlatamam bu toprakta yaşayan bu toprağın ekmeğini yiyen bu toprağın üzerinde hayat sürdürüpte hainlik yapan bu toprak ve sahipleri (şehitler ve bizler )affetmeyeceğiz onalr için cehennemde yer çok