arkadaslar altı ustu bir yorum yaa neden bakıpta yazmıyorsunuz anlamıyorum..
İsmail hayırlı olsun . ya senin bu yaylar bence 3 cm lik arkadaşım şu an sanki benim araçtan bile yüksek duruyor
Güle güle kullan ismail abi.Yaylar kaç cm baya biraz yüksek duruyo.
3.5 cm lik aldık ama boyle oldu nedense ama bana yeterli sagolun belkide daha oturmadan cekmisizdir biraz zaman gecsin tekrar daha duzgun fotolarını gonderecegim yorum icin sagolun..
İsmail abi birde bu corollaların arkalar disk miydi?Ben kampana diye hatırlıyorum.Birde balataları kırmızı yapsan cok guzel olacak eminim.
jantlar arabayı güzel gösteren bir aksesuardır.
bu yüzden simsiyah olunca özelliği gitmiş gibi duruyor
en azından kırmızı şeritin olduğu kısım metalik renkte olmalıydı diye düşünüyorum
affınıza sığınarak görüşümü dile getiriyorum
(zevk meselesi )
lastik ebatları nedir acabaaa yazarmsınıuz..
bu arda zeonlar çok güzel farların etrasfını nikalajla dolandırablirsiniz
jantların çok güzel ama senin arabnın rengi gümüş gri olduğu için siyah kapatmış ona altın rengi olablirdi diye düşünüyorummm.
tabiki zevkler tartışılmaz benimkilerde bayaz yanak var lastiklerde resimleri yakında yayınlayacağımmmm
farlara kendi renginden kaş yaparsanız birde ön cama kendi renginde cam üstüne güneş ısınını kırıcı yaptırsanız harika spor görünecektir
abıcım araban guzel hos olmus ama eksıklerı var desem yerıdır... oncelıkle gunduz cekınmıs foto:D sonra dısklerı boyaman, cam fılmi,bıde arabaya sport yay kıtı takdın mı babalar gıbı olacakdır...kazasır belasız surusler abıcım...
güzel olmuş güle güle kullanda farları nereden aldın kaça maloldu memnunmusun harbii
Modifikasyon bölümünde yapım aşamaları bulunuyor.
çok seksi:D
10 numara duruyor maşallah..
farlarla uyum içerisinde olmuş bence güzel
farlar dediğim gibi çok hoş, hazırı olsa hemen zıplarım, ama oldum olası siyah cantı sevmem...
abi biliyosun eleştri begenmenin kardeşidir begendiklerimi yazıp bi de eleştride buluncam abi angel farlar mükemmel görünüyo allah var jantlarda aracın rengi baz alınırsa güzel bi secim yalnız abi araba cok yüksek kalmış ya daha kısa bi spor helezon getirt abi yada cok acele bu arabayı bi şasecide indirt abi gerçekten arabayı bozan bi detay bide abimsin şu ön sinyal lambalarını parklara baglatmışsın onları iptal et abi ne o öle şahin işi arabamızın kalitesine yakışmıyo FOREVER TOYOTA
Birde bu jantlara bak istersen.
bu jantlar göruntu olarak guzel ama oldukca agır yakıtta cok etkılıyo.Borada test edıldı onaylandı.