0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail abi birde bu corollaların arkalar disk miydi?Ben kampana diye hatırlıyorum.Birde balataları kırmızı yapsan cok guzel olacak eminim.[/quote]diskti corollarada kırmızı olacaktı ama arife gunu acele ile takıldı o kaldı ilerleyen zamanlara dogru boyanacak sagol..[quote=Utku Çay]jantlar arabayı güzel gösteren bir aksesuardır. bu yüzden simsiyah olunca özelliği gitmiş gibi duruyoren azından kırmızı şeritin olduğu kısım metalik renkte olmalıydı diye düşünüyorumaffınıza sığınarak görüşümü dile getiriyorum(zevk meselesi )[/quote]kesinlikle haklısın jant arabayı gosteren oncelikli aksesuardır cok dusunduk reng konusunada boyle oldu benim icime yattı ama gorusun icin sagol..[quote=HAKAN ATABERK]lastik ebatları nedir acabaaa yazarmsınıuz..bu arda zeonlar çok güzel farların etrasfını nikalajla dolandırablirsinizjantların çok güzel ama senin arabnın rengi gümüş gri olduğu için siyah kapatmış ona altın rengi olablirdi diye düşünüyorummm.tabiki zevkler tartışılmaz benimkilerde bayaz yanak var lastiklerde resimleri yakında yayınlayacağımmmmfarlara kendi renginden kaş yaparsanız birde ön cama kendi renginde cam üstüne güneş ısınını kırıcı yaptırsanız harika spor görünecektir[/quote]205/45/17 kaput ile ugrasıyoruz simdilik kaput uzatma dusunduk aslınd ama araba biraz sade olması daha iyi olur diye dusundum calısmalarımız devam ediyor yorumlar icin sagolun
kaput ile ugrasıyoruz simdilik kaput uzatma dusunduk aslınd ama araba biraz sade olması daha iyi olur diye dusundum calısmalarımız devam ediyor yorumlar icin sagolun[/quote]Güzel olmuş güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah. Benimde naçizane fikrim jantların açık renk olmasıydı, siyah sanki boğmuş biraz.Neyse,bu kaput uzatma işini bende merak ediyorum. arabamın en sevmediğim yanı farların gereksiz yere üste doğru uzatılmış olması. şu resimdeki far şekline hasta oldum ama nasıl yapılabilirki??? Birde ben böyle bişey yaptıracak lsam ortada logonun üzerindeki bombeliğide düzeltip ona göre bir orta ızgara/panjur düşünürüm. Siz ne dersiniz???
Güzel olmuş güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah. Benimde naçizane fikrim jantların açık renk olmasıydı, siyah sanki boğmuş biraz.Neyse,bu kaput uzatma işini bende merak ediyorum. arabamın en sevmediğim yanı farların gereksiz yere üste doğru uzatılmış olması. şu resimdeki far şekline hasta oldum ama nasıl yapılabilirki??? Birde ben böyle bişey yaptıracak lsam ortada logonun üzerindeki bombeliğide düzeltip ona göre bir orta ızgara/panjur düşünürüm. Siz ne dersiniz???[/quote]cok halısın daha guzel olur ama farların uystune kaputu getirmek icin cok ugrasmak gerekiyor kaput ile panjurum hazır aslında sadece boyamak gerekiyor dedigin gibi farların uzerine oturtmadık ama daha farklı bir calısma biraz sisirme bıraz yamultma dedigine yakın kaput ovaligiyle panjur yaptık yakındır takmam ..yorum icin sagol..[quote=Cem Yücel]çok seksi:D10 numara duruyor maşallah..[/quote]cok sagol ne kadar seksi merak ettim [quote=Bülent Öztürk]güzel olmuş güle güle kullanda farları nereden aldın kaça maloldu memnunmusun harbii[/quote]arkadas acıklamıs aslında modifikasyon bolumunde yapım asamaları var cok ta memnunum..[quote=soner gül]abıcım araban guzel hos olmus ama eksıklerı var desem yerıdır... oncelıkle gunduz cekınmıs foto:D sonra dısklerı boyaman, cam fılmi,bıde arabaya sport yay kıtı takdın mı babalar gıbı olacakdır...kazasır belasız surusler abıcım...[/quote]gunduz fotoları bir arkadasta var koyarsa hemen koyucam diskleri boyamasını yapacaktık ama arife gunu aksam acele ile takılınca vakit kalmadı acıkcası dahada boyayacak kadar vaktim olmadı yay var uzerinde aslında 3.5 cm lik bana su anda yeterli araba dizel olunca gitmedigimiz yer kalmıyor heryere gidiyor zorluk cekmemek icin simdilik iyi belki ilerliyen zamanlarda daha kısa takabilirim..