0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu jantlar göruntu olarak guzel ama oldukca agır yakıtta cok etkılıyo.Borada test edıldı onaylandı.[/quote]borada denediklerinin markası nedir yada bir yanlısın var uzerinden cıkanlarının 1 tanesinin agirligi bunların 2 tanesine bedel yakıtta fark etmedi arkadasının yanlıslıgı var bence..[quote=şenol şenses]arkadaşım araban güzel olmuş bendede aynısından var merak ettim farları nerede yaptırdın?[/quote]kendimiz yaptık modifiye kısmında yapılısını koydum ordan inceleyebilirsin..yorum icin sagol
abi biliyosun eleştri begenmenin kardeşidir begendiklerimi yazıp bi de eleştride buluncam abi angel farlar mükemmel görünüyo allah var jantlarda aracın rengi baz alınırsa güzel bi secim yalnız abi araba cok yüksek kalmış ya daha kısa bi spor helezon getirt abi yada cok acele bu arabayı bi şasecide indirt abi gerçekten arabayı bozan bi detay bide abimsin şu ön sinyal lambalarını parklara baglatmışsın onları iptal et abi ne o öle şahin işi arabamızın kalitesine yakışmıyo FOREVER TOYOTA [/quote]yorumun icinde elestirin icinde sagol ama yan parkların baglanması hosuma gitti ayrıca spor helezon var ama az geldi ilerleyen zamanlarda dahada dusurecegim ama su anda boyle olması gerekiyor.dahada islemler var ama yaza kaldı artık..
abı bızım jantlar 18" dı sorarım markasını.[/quote]benimkiler 17''..
Kazasız belasız sürüşler kardeşim...jantlar KÖNİG mi ...[/quote]evet könig arkadasım..
Bu kasaya uygulanabilecek en iyi kombinasyon bence, daha fazlası olamazdı heralde, jant rengide gayet güzel, elinize sağlık, güle güle kullanın, toplantıda karşılaşabilseydik görecektik,:S bir daha ki sefere artık...[/quote]elimizden geleni yaptık yapmayada calısıyoruz toplantıyı saniye ile kacırdım neyse baska zamana artık aslında toplantıyada gerek yok yine yakınsan gorusuruz fark etmez benim icin.. ayrıca sagol
Sizin jantlar kırmızı çerçeveli falan tam benim arabaya göreymis be çok güzeller
Siyah jant takacağıma jant kapaklarını söküp gezerim,aynı zevki verir bence.