Gönderen Konu: Haber : 75 sanıklı PKK davası düştü - TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR  (Okunma sayısı 2463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Bir yandan evlatlarımızı Şehit oluyor, diğer yandan devletimiz teroristleri affediyor.
Bu nasıl bir iş.....  >:(

Alıntı
75 sanıklı PKK davası düştü

DHA    27 Kasım 2010

Aralarında örgütten ayrılan PKK lideri Osman Öcalan ve terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan'ın da bulunduğu 75 sanıklı PKK davası 30 yıllık zaman aşımından dolayı düştü.
Şanlıurfa'nın Siverek ve Hilvan ilçelerinde, 1980 yılı ve öncesinde terör örgütü PKK adına eylem ve faaliyet yürüttüğü saptanan 75 sanık hakkında 'terör örgütü üyesi olmak', 'örgüt adına faaliyette bulunmak', 'devletin temel nizamlarını yıkmak için silahlı örgüt kurmak', 'kasten adam öldürmek' suçundan 7 ayrı dava açıldı. 1988 ile 2000 yılları arasında açılan 7 ayrı davanın birleştirilmesi ile kamuoyunda 'Siverek- Hilvan PKK ana davası' olarak adlandırılan davanın görüldüğü Siverek Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 Kasım günü yapılan 26´ncı duruşmasında zamanaşımına uğradığı gerekçesiyle ortadan kaldırılması kararlaştırıldı.
Mahkeme heyeti ayrıca dosya kapsamında Osman Öcalan, Murat Karayılan gibi sanıklar hakkındaki yakalama kararını da ortadan kaldırdı. Yargılama sürecinde mahkemeye nöbetçi avukat sıfatıyla girip, Osman Öcalan ve Murat Karayılan'ın avukatlığını yapan Avukat Şeyhmus İnal, ''Bugüne kadar ifadesini bile alamadığı çoğunluğu PKK'nın kurucusu ve üst düzey yöneticisi olan sanıkların yargılandığı dava, 30 yıllık zaman aşımından dolayı ortadan kaldırıldı'' dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16390320.asp?gid=373

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorlar hepsinin Allah belasını versin diyorum yakında imralı 7 yıldızlı cezaevinde kalanıda çıkarırlar elini kolunu sallaya sallaya gezer
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Devlet resmen hediye yapmış teroristlere. >:(>:(
Dünkü tarih, teror örgütünün sözde kuruluş yoldönümüymüş. >:(>:(

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16390845.asp?gid=373

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorlar hepsinin Allah belasını versin diyorum yakında imralı 7 yıldızlı cezaevinde kalanıda çıkarırlar elini kolunu sallaya sallaya gezer

Maalesef 5-10 yıla olacağı o Sefa, "Olur mu öyle şey" diyenlere Nelson Mandela'nın hayatını araştırmalarını tavsiye ederim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
Maalesef 5-10 yıla olacağı o Sefa, "Olur mu öyle şey" diyenlere Nelson Mandela'nın hayatını araştırmalarını tavsiye ederim.

o kadar olabilir mi abi mandela devlet başkanlığı yaptı diye biliyorum
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
artık çok da şaşırmıyoruz bu haberlere iyice kanıksamaya başlıyoruz heralde... televizyon kanalları pkk lılardan geçilmiyor, istediklerini aşikar söylüyorlar ve hiç kimsede gıkını çıkarmıyor.. tv kanallarının pkk lıları ve yandaşlarını tv ye çıkartması, onları konuşturması ve nerdeyse onları mazlum durumunda göstermeye çalışması deli ediyor beni  >:( ne birisi tepki gösteriyor, nede dava açılıyor ! gerçi açılsada ya zaman aşımı ile dava düşüyor ya da elebaşına içerde paşalar gibi bakıldıdığı gibi onlarada bakılıyor... malum olduğu üzere geçmiş yıllarda bursa'da oynanan futbol maçında istiklal marşı okunurken oturduğu yerden kalkmayan ve açıkça resmen meydan okuyan şerefsizlere, bursa taraftarı tepki göstermiş ve malum çevreler ve basın bursa taraftarını ırkçı ilan etmişlerdir... daha ne denir bu olanların üzerine...  o yüzden de artık hiç bişeye şaşıramıyoruz... Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim...
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
o kadar olabilir mi abi mandela devlet başkanlığı yaptı diye biliyorum

Maaleef ciğerim :(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Kan Grubu: ---
bu sene onlara özerkliği konuşacaktı Erdoğan bey....Özerklik için adımlar sağlamca atılıyor...maalesef :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
abd verdi yine talimatı ... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
üzülerek söylüyorum..a-b-c değil bundan önceki seçimler içinde geçerli idi..bunu 2002 seçimlerinde de düşünmüş olsaydık milletçe...belkide bunlar konuşulmayacaktı..ben siyasetten konuştuğumda..hop oturup hop kalkıyordu çevremdekiler..ama şimdi sırtımı sıvazlayanlar pişman olupta evlat haklıymışın diyenler..bunlar daha ne ki ...:(
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
artık çok da şaşırmıyoruz bu haberlere iyice kanıksamaya başlıyoruz heralde... televizyon kanalları pkk lılardan geçilmiyor, istediklerini aşikar söylüyorlar ve hiç kimsede gıkını çıkarmıyor.. tv kanallarının pkk lıları ve yandaşlarını tv ye çıkartması, onları konuşturması ve nerdeyse onları mazlum durumunda göstermeye çalışması deli ediyor beni  >:( ne birisi tepki gösteriyor, nede dava açılıyor ! gerçi açılsada ya zaman aşımı ile dava düşüyor ya da elebaşına içerde paşalar gibi bakıldıdığı gibi onlarada bakılıyor... malum olduğu üzere geçmiş yıllarda bursa'da oynanan futbol maçında istiklal marşı okunurken oturduğu yerden kalkmayan ve açıkça resmen meydan okuyan şerefsizlere, bursa taraftarı tepki göstermiş ve malum çevreler ve basın bursa taraftarını ırkçı ilan etmişlerdir... daha ne denir bu olanların üzerine...  o yüzden de artık hiç bişeye şaşıramıyoruz... Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim...

baydemir küfür etti açık açık televizyonda herkes gördü bunu, hükümetimiz hiçbirşey demedi. bu kadar taviz verilmez seçimler yaklaşıyor diye lanet olsun başka birşey diyemiyorum.

Maaleef ciğerim :(

abi ne ben neden ailemden bir kişi o günleri göremez.

bu tür hareketler atalarımıza dedelerimize şehitlerimize hakarettir. yakında şehit aileleri ile toplantıda yaparlar oy alabilmek için
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
30 yıllık zaman aşımı olur muu ya adalet sistemine bak...30 yıl heyyy...
bu dosyaları kim tutuyor da bu kadar yıl kalıyor dava..ahh türkiye ah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
bilinçli bu zamanaşımları :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
konuya bayanlar girmese içimizden gelenleri yazsak olur mu?
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
babası ,dedesi, dedesinin kardeşi  şehit olmuş biri olarak canımı öyle yakıyor ki böyle haberler.....Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz...
Buraya Büyük Atatürk'ün gençlige hatabesini yazacaktım ama sonra vazgeçtim çünkü duyarlı olan zaten ezbere biliyor;bilmeyene ise zaten anlatamzsın....
Güzel Günlere.....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Terör vatana ihanettir ve affı olamaz imtiazlar imtiazı getirir ve elini veren kolunu kolunu kaptıran kendini alamaz birdaha....Bizler üstümüze düşeni yaparsak bunlarda düzelir inşallah terörü bitirecek birileride varsa onlar yine biz halkız...HALK başkası değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Soylenecek o kadar cok sey varkı....
Ama pkk ve terorızm ıle ılgılı konu ve haberlerı ne kadar cok gundemde tutarsak onlara o kadar guc verıyoruz o kadar cok muhatap alıyoruz dıye dusunuyorum.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Soylenecek o kadar cok sey varkı....
Ama pkk ve terorızm ıle ılgılı konu ve haberlerı ne kadar cok gundemde tutarsak onlara o kadar guc verıyoruz o kadar cok muhatap alıyoruz dıye dusunuyorum.
Evet....bakıyorum türk basınına, bölücü başının haberlerini nerdeyse günlük veriyorlar....ne demiş, ne talimat vermiş.....
hayret......ve yazık....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • COROLLA 2011 D-4D ELEGANT M/M
çok kötü günler bizleri bekliyor, kimse bu adamlara dur demiyor, hükümet ve bdp li şerefs..ler el ele vermişler yürüyorlar beraber birde göstermelik kavgalar ediyorlar. bu kadarda olmaz, şu an tam Yüce Önderimizin Gençliğe Hitabesinde bahsi geçen o zor dönemleri yaşıyoruz ama Türk Halkı tüm unların üstesinden GELECEKTİR....
M.ÇİL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • selam verdim rüşvet değüldür deyü almadılar
  • Araç: Auris
Arkadaşlar yorumları okudum ama biraz da hata bizlerde bence, bir İstiklal Marşımız var, o da okunurken herkesin ağzı kımıldıyor sadece, üstelik marş okunurken elinde telefon yanında kız arkadaşı sarmaş dolaş gençleri gördükçe, bu kanı bozuklarla bu neslin arasında ne gibi bir fark kalıyor anlamış değilim, üstelik üzerine ölü toprağı serpilmiş, umarsızca yaşayan insanları gördükçe... devlete-millete silah çeken insanlara nasıl zaman aşımı olur hayret bir şey... yazıklar olsun desek şehitlerin kemikleri sızlar, bir şey yapalım desen fırsatın olmaz, işimiz artık Allah'a kaldı herhalde... Ama benim kanımca biz millet olarak bunun bedelini çok ağır öderiz...
herşey gönlünüzce olsun efendim...