Gönderen Konu: Haber : 75 sanıklı PKK davası düştü - TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR  (Okunma sayısı 2422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Abilerim, kardeşlerim.

Çözüme yönelik önerimiz var mı? Mantıklı önerilerden bahsediyorum.
Otuz yıldır, teröristle mücadele ettik. Terörle mücadele edemedik malesef.
Sürekli dağlarda operasyon düzenledik. Bunların yurtdışındaki mali desteğine veya uyuşturucu trafiğine dokunmadık.
Sürekli akan kanla uğraştık, yaranın tedavisini yapmadık.
Yüzlerce yıldır aynı toprağı kardeş kardeş paylaştığımız, menfî milliyetçilik olmadığı için varlıklarından o zamana kadar haberdar olmadığımız bir millet, otuz yılda kendilerine ait bir devlet ister hâle geldi. Ötekileştirildiler resmen.
Her yanımız düşman politikasının bir ürünüydü bunlar.
Güneydoğuda yitirilen hayatar + akan kan + göç edip hayata "0" dan başlayanlar + harcanan para olmasa idi şuan nerede olurduk acaba?
Ben Diyarbakır'a babamın görevi sebebi ile gittim. Çok endişeliydim, sadece urfa çekici geliyordu.
Diyarbakır'ı gördükten sonra, şehrin terörden çok tarih koktuğunu anladım.
Mardin il merkezini gece gördüğümde aynen bir gerdanlık gibi duruyordu. Gündüz görüntüsü bambaşka zaten.
Ben 16 sene Trakya'da kaldım. Trakya'nın toprakları çok verimlidir. Şanlıurfa'ya giderken gördüğüm toprak ve ekinleri trakyada görmedim ben.
Bitirtilmeyen GAP'ın azıcık bir parçası yetmiş oraları şenlendirmeye.
Velhâsılıkelâm, terör olmasa idi buraların iç anadoludan farkı olmazdı.

Çözüm üretmeye değil, yapılanları karamsar bir şekilde yorumlamaya alışmışız 30 senedir.
Bunu nasıl çözeriz dememişiz.
Bu yaranın kaynağı ne? Bu pis koku nereden geliyor dememişiz.
Mantıklı bir şekilde çözüm düşünüldüğünde daha ümitvar olacağımıza inanıyorum. Dağda veya şehirde güvenliği %1000 artırabiliriz. Buna gücümüz var ama kaynağına inmedikçe, şehidlerimizin kemikleri de sızlayacak, yeni şehitlerimizde olacak.
Allah bu devleti hainden, vatanı satandan, dine düşman olandan korusun.
"Ver kurtul", "Ya sev ya terket" gibi yaklaşımlar, bizi yanlızlaştırma politikasından başka bir şey değil malesef.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Cozum ıcın ılk sart guclu vagımsız bır devlet olmak gerekıyor.
Sonramı en kotu ıhtımalle vesaıre nedenlerden oturu kınadıgımız cın gıbı cozersın ıc meselenı ve hıc kımseyı karıstırmazsın ıc meselelerıne..
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Alayını keseceksin yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
En kotu ıhtımalle dedım vedatım. Netıcede vatan hepımızın ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Selçuk Abi, hitler dünya savaşı çıkarmış, kesmekle bitirememiş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • COROLLA 2011 D-4D ELEGANT M/M
çözüm mü dediniz? bence tek çözümü kaldı bu işin, yapabiliyorsak; millet olarak, başta öcelan iti olmak üzere, nekdar pkk lı varsa,bu ülkede yaşayıpda  pkk lehine hareket eden, konuşma yapan, yürüyüş vs gerçekleştiren nekadar soyu bozuk varsa, askere taş atan dan kurşun sıkana, devlet bankalarını taşlayanlardan bunlara yardım ve yataklık yapana hepsini ibreti alem için sallandıracağız. eğer bunu yapamıyorsak, bunu yapacak gücü damarlarımızdaki kanda bulamıyorsak bu işi çözemeyiz, zaten o zamanda damarlarımızdaki asil kandan bahsetmenin anlamı yok başımızı önümüze eğelim bu ülke için kan dökmüş dedelerimizin kemiklerini sızlatalım. içim yanıyor içim
M.ÇİL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
çözüm mü dediniz? bence tek çözümü kaldı bu işin, yapabiliyorsak; millet olarak, başta öcelan iti olmak üzere, nekdar pkk lı varsa,bu ülkede yaşayıpda  pkk lehine hareket eden, konuşma yapan, yürüyüş vs gerçekleştiren nekadar soyu bozuk varsa, askere taş atan dan kurşun sıkana, devlet bankalarını taşlayanlardan bunlara yardım ve yataklık yapana hepsini ibreti alem için sallandıracağız. eğer bunu yapamıyorsak, bunu yapacak gücü damarlarımızdaki kanda bulamıyorsak bu işi çözemeyiz, zaten o zamanda damarlarımızdaki asil kandan bahsetmenin anlamı yok başımızı önümüze eğelim bu ülke için kan dökmüş dedelerimizin kemiklerini sızlatalım. içim yanıyor içim

Kısmen katılıyorum...sonuçta bunların yaptığı askere polise taş atmak resmen vatana ihanettir savaştır bunların cezalandırılması gerekiyor...Yok yapamıyoz diyosanızda verin askere polise vur emri eylemcilere karşı bi iki daha çırpınırlar vah efem niye vurduz bizi diye sonra bida sokağa çıkmazlar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
aman arkadaşlar soğuk kanlı olalım diyemiyeceğim. >:(
en iyisi konu kilitlensin yoksa içini dökecek çok kişi çıkacak diye düşünüyorum.
zira ben hala yazmamak için kendime mukayet olmaya çalışıyorum ama onlar açık ve aleni olarak............................................ >:(
Pruva Neta