0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amac paylasım kardesım bu foruma gırıp uye olan yenı toyota uyelerı toyota araba alırken gucu dusunebılırler ve bunu tek tek auris avensıs corolla ayrıca saydıgım modelerı yıl yıl deneme sansı bulması cok oldugu ıcın burada daha once kullanmıs arkadaslarımız goruslerını yazınca fıkır edınebılıcek ınsanlar olabılır forumun teme amacı nedır paylasım bunun sonucunda paylasımın buyumesı ve bılınclenılmesı yeterınce acık oldumu arkadasım sımdı sana bı soru benım bu soruyu sormamdakı amacı merak etmenın amacı ne? saygılarımla iyi aksamlar[/quote]arkadasım ilkten bende senin bayramını kutlarım bende 16 corlla var 94 model ötekileri bilmeme ama gercekten serilik arayan insan o aracta buluyor we toyotanın en cok tutulan kasası olarak düsünüyorumve fikrimi 93 98 kasası olarak veriyorum ama tabiki yeni corollalar daha hizlidır ama suda bir gercek kartala yavrusu sahin gelirmiş arkadasım neyse iii günler
arkadasım ilkten bende senin bayramını kutlarım bende 16 corlla var 94 model ötekileri bilmeme ama gercekten serilik arayan insan o aracta buluyor we toyotanın en cok tutulan kasası olarak düsünüyorumve fikrimi 93 98 kasası olarak veriyorum ama tabiki yeni corollalar daha hizlidır ama suda bir gercek kartala yavrusu sahin gelirmiş arkadasım neyse iii günler[/quote]sagolasın arkadasım evet en cok tutulan kasa bunu duymustum ancak kartala yavrusu degıl kargaya yavrusu sahın gıbı gelırmıs dıcektın sasırdın bılader bendede oluyo ancak kardesım gorunen koy klavuz ıstemez dıye bı soz var bu kasa efsane napıcaksın ruhunda var herzamn dıyorum toyota bu hic bısı olmaz toyota askı bızı bozmaz...
arkadaşlar vvti motorların torq u yuksektir kalkışta buyuk bir fark gorebilirsiniz ayrıca şanzıman yenilenmiştir şu 2002 modeller felan daha çok modifiyeye elverişli (hafiftir kasa ama karisma yoktur ae101 kadar)ae101 ler 980 kg gibi bişi di galibason 2005 modeller 1100 kg dan fazla olmalıbenim cevabım 2002 2001 tam bitişi başlangış tarihlerini bilmiorum ama o kasaların 1.6 vvti ları çok iyi 300 beygire kadar çıkaranlar var turkiyede[/quote]bizimkınde heryerınde yanlıslık mı var ya 1000kg yazıo ruhsatta neyse vvt motorlar akıllı motor dıye gecıyor sanırım tork olarak hıc bılmıyorum bılgılendırdgın ıcın sagol bılader saygılarımla
ewt e10 yok ama corolla tarihinin en başarılı aracı ae86 dır hatta japonyada driftin ilk aracıdır:D[/quote]drift makinası yozuyo bi sitede iyi ki varsın toyota
honda daha seri, motosikletten geçme ya, ondan[/quote]honda dunyanın en dayanıklı ve uzun ömürlü motorunu üretiyorda ,araç üretimine motorsikletten geçildiği için hızlı olduğunu anlayamadım tamam çok iyi muhendisler çalıştırıyor ama motorsiklet ile araba nın kavramını anlayamadım?
drift makinası yozuyo bi sitede iyi ki varsın toyota [/quote]bayramın 2. günü bende toyota drift makinası dedim (yağan yağmurdan sonra)
bayramın 2. günü bende toyota drift makinası dedim (yağan yağmurdan sonra) [/quote] Neden böyle bir şey deme gereği duydunuz?Toyotalar keskin bir virajı alamayıp kaza mı yapıyorlardı?Ayrıca 'MakinE' doğru yazılışıdır.