0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 model toyota elegant aracımla 20 takla atım..omurgam kırıldı...5 aydır yatıyorum...9 hava yastığından HİÇBİRİ açılmadı...toyotadan şikayetçiiyim.mail gönderdiler sensörler darbe almadı diye..allahını seven fotolara baksın...ne zaman açılacak bu hava yastıkları...
Biraz önce mazda hastası olan bir arkadışımdan aldığım telefon beni çok korkuttu. Aşağıda linkini verdiğim adresteki toyotayı görünce irkildim!!!!!Çünkü arabanın hava yastıkları açılmamıştı. geçen ay bir trafik kazasında arkadaşımdaki avensistede yandan ağır darbe almasına rağmen yan hava yastıkları açılmamıştı. sebebi konusunda fikri olan veya bu konuda bilgi sahibi olanların açıklama yapmasını istiyorum. TEŞEKKÜRLERhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-2010-corolla-elegant-dizel-35000-tl-35026120/detay
Linkteki araçta darbe sensörlerinin hiç birine hasar gelmemiş bile.Açılmaması gayet normal.Yan direk diplerinde ve şase önlerinde sensörler var. Bakınız ki tampon parçalanıp çıkmış ama önden ve yandan hiç darbe almamış. *Ayrıca sizi Tanışma bölümünde ayrı başlık altında tanıyabilir miyiz lütfen.
şaka yapıyor olmalısınız emniyet kemerini takmadıysa açılmamıştır. ama emnıyet kemerını takıpta acılmadıysa aracı ıncelemeye almaları lazım boyle bır sacmalık olmaz...bursada eniştemlerde 2005 corolla vardı araba su kanalına düştü airbag açıldı emniyet kemeri takılı... birde adam 20 takla atmıs nasıl açılmaz orasıda meçhul yani
Ne olursa olsun bu kadar darbede hava yastığı açılmıyası lazım sensörün nerede olduğu önemli değil kimsede sensörü şurada burada oradan çarparlarsa açılır veya açlılmaz diyemez araç takala atıyor sonuçta bunda Toyotanın savuncak bir yanı olduğunu sanmıyorum ama bir ihtimal emniyet kemeri beni hala düşündürüyor.
evinizde lamba var değilmi, düğmesine basmazsanız nasıl yansın,
bunu okuyunca aklıma birşey geldide bulamamıştım şimdi buldum... http://www.vidivodo.com/244438/mercedes-hava-yastigi
20 takla atan toyotanında sağ farı yok oradanda hasarı var ilanı açıp fotolara bakarsanız görülür onda neden açılmamış o aman