Gönderen Konu: Sıfır motor nasıl açılır?  (Okunma sayısı 29212 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Sıfır motor nasıl açılır?
« Yanıtla #60 : Ocak 11, 2011, 14:12:25 »
  Artık duramayacağım; sıfır aracın motorunu neden açıyorsunuz ki? Bırakın kapalı kalsın, hem garanti kapsamında ve uzun süreler sorunsuzca bineceksiniz.
 Rodaj derseniz o alışmadır ve sadece motoru içermez, tüm mekanik aksamı içerir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 11, 2011, 14:12:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 11, 2011, 15:10:03 »
atilla abi benim 2009 corolla 18-19 bin civarında şu anda..sadece 2-3 bin aralığında zorladım sert kullandım, benzine kıyıp zorlayamıyorum sonuç olarak araç fazlasıyla sağır kaldı :D 98 corolladan baya hissiz ve yavaş gidiyor, tamam yine gayet hızlı gayet atak ancak alt devirler 98e göre aşırı cansız..bence biraz sıkıştırmak gerekiyor.. 98 sürekli sıkıştırıldı, hatta hiç sakin kullanıldığını hatırlamıyorum, kilometre 128.000de şu anda, motorda bir sıkıntı yok, yakıtı az, hızı yerinde, yağ da eksiltmiyor..
    Türkayım iki araba arasındaki ağırlık farkını göz önüne al,o zaman arabanın sağır olmadığını anlayacaksın.benim Fiat coupe turbo 2000,markalar şampiyonasında yarışmadan önce,teyp,kalorifer,istepne ,halı,vs ağırlıktan her türlü tasarruf için Tofaş tarafından sökülmüştü.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/