Gönderen Konu: askerlik anıları  (Okunma sayısı 6367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
askerlik anıları
« : Kasım 23, 2010, 13:31:13 »
hepimizin yıllarca anlata anlata bitiremediği askerlik anılarımız paylaşabileceğimiz bir site var dostlar:) dileyen inceleyebilir:))

not: seydi bey izninizle linki kaldırdım... yapılan yorumlar bize birşey katmaz....

ama bu başlık altında dilerseniz forum üyeleri kendi anılarını paylaşabilirler tabi yüce Türk Ordusunu karalamadan....

Toyota Club Türkiye

askerlik anıları
« : Kasım 23, 2010, 13:31:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Ynt: askerlik anıları
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2010, 17:03:58 »
19 gün askerlik yaptım.Başlayayım mı?:)
Benim Hocam Toyota gibi adam!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2010, 17:14:56 »
19 gün askerlik yaptım.Başlayayım mı?:)

bitmez şimdi abi :D daha geniş bi zamanda başla istersen anlatmaya :D epey uzun yapmışsın çünkü :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2010, 18:22:28 »
Anlatımlarımıza resim eklesek olur mu?İlk resim benden gelsin 2.jandarma er eğitim tugayı bando komutanlığı

Uploaded with ImageShack.us
toplam kadromuz bukadardı ama 1 askere 2 astsubay düşüyordu.Bilecikte gitmediğimiz yer kurtuluş törenlerine katılmadığımız köy yoktur.6 defa yemin törenlerine katıldım çok zevkli oluyor hele ki en son yemin töreni jandarma gününe denk geldi bilecik stadında bütün tugay yemin töreni yaptık inzibat bölüğü önde arkadada biz bir girişimiz vardıki seyircilerin alkışlarıyla öyle bir gaza geldikki anlatamam yaşamak lazım bu arada soldan 2. benim borozancı o meleti çalmakta ayrı bir dert heleki kışın karda törenlerde dudaklarımız yapışırdı çalamazdık elinde tlf olanda manisalı sedat üst teğmenin postası telsiz sedat her yere tlf la giderdi kulakları çınlasın :)
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2010, 18:30:10 »
Bir gün komutan beni çağırmış. Kafam bir bozuldu. Bir başladım n'ara atmaya, baktım hepsi tespih tanesi gibi dizilmiş. Komutan gibiydim askerde. :D :D :D :D.

Gibi anıları olan varsa paylaşsın lütfen :D.

Benimki monotondu :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2010, 21:21:35 »
Bir gün komutan beni çağırmış. Kafam bir bozuldu. Bir başladım n'ara atmaya, baktım hepsi tespih tanesi gibi dizilmiş. Komutan gibiydim askerde. :D :D :D :D.

o dediklerini sadece acemi askerler geldiğinde mıntıka temizliğinde yapıyordum.bir keresinde istanbullu bir acemi gelmişti mıntıkada dediklerimi yapmıyor lak lak yapıyordu lojmanlara yakın olduğundan çok özenirdik mıntıkaya 3 defa ceza verdim gene aynı en sonunda dayanamadım bir tane vurdum seni komutana şikayet edicem dedi kolundan tuttum nöbetçi astsubaya götürdüm Aykut başçavuş devrecinin kralı kendi aralarında bile devrecilik yapardı.dedim komutanım arkadaşın bir maruzatı var söyle olum dedi anlattı olanları bana çık sen çık hasan dedi sonrası içerden şamar sesleri.
ilk günler acemiyiz sünnetsizleri toplu sünnet ediyorlar doğulu bir arkadaşımız türkçeyi zor konuşuyor sünnetten geldi gardaş valla billah fena acıyor napcaz bunu yav diyordu bende kolonya dök geçer dedim demez olaydım elinden kolonya şişesini zor aldık.
En ilginç gelen şey ise;bahçemizde kaz besliyorduk gece nöbetlerde bahçeye salar bizde gazinoda otururduk kaz ötmeye başlayınca hemen dışarı kayserili hemşerim olan astsubay birgün kaza vurmuş.İçtimaya çıktık kazda bizimle beraber rütbelilerin yanında en başta sırada bölük komuyanı tekmil alıyor bizde sağol sağol diyoruz o esnada kaz vak vak başka zaman tık yok içtima bitiyor en az 30 kişinin arasından gidip kayserili astsubayı buluyor paçasına saldırırdı
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 24, 2010, 10:01:19 »
 [quote author=
not: seydi bey izninizle linki kaldırdım... yapılan yorumlar bize birşey katmaz....

ama bu başlık altında dilerseniz forum üyeleri kendi anılarını paylaşabilirler tabi yüce Türk Ordusunu karalamadan....
[/quote]

siz nasıl uygun görürseniz hande hanım:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 24, 2010, 10:14:54 »

abi sen buna monoton mu diyosun sağdaki resimbir rock grbu sahne almadan önce otoparka giriş..modu..ilk resimde kuliste wedat bey acaba sacı böyle mi yapsak diyor..:D kusura bakma abi ama seni fena kırpmışlar..:D :D koptum resme bak.. ya.... :rofl: bu saç stili ile ne nara atılır he... :alkis:
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 24, 2010, 11:00:14 »
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 24, 2010, 11:14:15 »
şaka bu dimi?

:D :D :D :D :D banada öyle geldi hande abla :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 24, 2010, 11:27:09 »
benim paylaşacağım yazık ki  eğlenceli değil.
Mardin de bir köyden gelmiş bir asker vardı.Çocuk hayatında şehre inmemiş desem yeridir.Geçim kaynağı hayvancılık ana dili arapça ve türkçe bilmiyor basit kelimeler hariç tabi,kimiliği yok ....Komandolar gece devriyesinde karşılaşmış arapça bilen olamdığı için kişi karakola getirlmiş ve Resmi kayıtlara göre böyle bir vatandaşın olmadığı tespit edilmiş.Ha suriyeden kaçak olma ihtilamali ilk araştırılan konu tabi....Neyse Hatay lı bir asker arapça biliyor ve yapılan konuşmada Adsız vatandaşın mardinin bir köyünden olduğu anlaşılıyor.... Kimlik çıkıyor ve akabinde Bizim Mehmet askerde, Kütahya Hava Tugayı 15.bölükte bir Nefer....
Konu temizlik .... Kantinci ultra gerizeklı, Askere zorla fırça macun filan satmış...Çocuk mahçup bırak diş fırçalamayı fırça görmemiş....Sabah kalkmış yüzünü yıkamış...Dişlerini fırçalayacak ee tabi sıra var lavabolar tam dolu ....Sen git pisuvardan su al...Yazık ki orada ona yardım etmek  yerine digerleri dalga geçiyor....Pisuvar da taharat musluğunu kullanan asker ne olduğu anlamadan çaresizlikten ağlamaya başlıyor (dağla geçmeler) ve Komutan girdi içeri.....
Sabah iştimada tüm bölük ceza aldı...Bana ise o Mehmet e Turkçe ögretme görevi verildi.... İlerleyen zamanda bölüğün maskotu oldu Mehmet....İbrahim tatlısesin bir çok parçasının aslında beste arapça oldugu ondan öğrendik mesela...Sesi muhtesem... Bazen bozuk ta olsa Türkçe mektup atar ....
Sayın Komutanı saygıyla anıyorum.....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 24, 2010, 11:35:51 »
O resmi Vedat kesin berberde çektirmiştir. :D resimden 10 dk sonra o saçların esamesi bile kalmamıştır :D

Hey gidi askerlik heyyy

Benim böyle askerlik anım olmadı hiç, ya yolda mayın aradık ya gece tepe tuttuk a.t yaptık bilmem ne kar yağdı mahsur kaldık :D

Şaka bi yana bunları yaptıkta koğuşta içki içmenin zevkide bi başka oluyordu ya

Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 24, 2010, 11:48:55 »
şaka bu dimi?
değil gerçek..saçlar askerde böyleymiş  anlarında paylaşıyor işte..cimcikleyin kendinizi..:D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 24, 2010, 12:19:45 »
şaka bu dimi?
Abla, bu essah :D. Berberde traşş olurken çekildim. Makinayla alttan almaya başlamıştı :D.
:D :D :D :D :D banada öyle geldi hande abla :D
Essah buuuuu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 24, 2010, 12:38:04 »
Vedat o fotografını imzala yıp bana göndersene.. ::)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 24, 2010, 12:52:22 »

banada banada   :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 24, 2010, 13:40:57 »
ben daha çok isterimmm.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 24, 2010, 15:15:51 »
Benim başım kel mi :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Kasım 24, 2010, 15:26:19 »
benim paylaşacağım yazık ki  eğlenceli değil.
Mardin de bir köyden gelmiş bir asker vardı.Çocuk hayatında şehre inmemiş desem yeridir.Geçim kaynağı hayvancılık ana dili arapça ve türkçe bilmiyor basit kelimeler hariç tabi,kimiliği yok ....Komandolar gece devriyesinde karşılaşmış arapça bilen olamdığı için kişi karakola getirlmiş ve Resmi kayıtlara göre böyle bir vatandaşın olmadığı tespit edilmiş.Ha suriyeden kaçak olma ihtilamali ilk araştırılan konu tabi....Neyse Hatay lı bir asker arapça biliyor ve yapılan konuşmada Adsız vatandaşın mardinin bir köyünden olduğu anlaşılıyor.... Kimlik çıkıyor ve akabinde Bizim Mehmet askerde, Kütahya Hava Tugayı 15.bölükte bir Nefer....
Konu temizlik .... Kantinci ultra gerizeklı, Askere zorla fırça macun filan satmış...Çocuk mahçup bırak diş fırçalamayı fırça görmemiş....Sabah kalkmış yüzünü yıkamış...Dişlerini fırçalayacak ee tabi sıra var lavabolar tam dolu ....Sen git pisuvardan su al...Yazık ki orada ona yardım etmek  yerine digerleri dalga geçiyor....Pisuvar da taharat musluğunu kullanan asker ne olduğu anlamadan çaresizlikten ağlamaya başlıyor (dağla geçmeler) ve Komutan girdi içeri.....
Sabah iştimada tüm bölük ceza aldı...Bana ise o Mehmet e Turkçe ögretme görevi verildi.... İlerleyen zamanda bölüğün maskotu oldu Mehmet....İbrahim tatlısesin bir çok parçasının aslında beste arapça oldugu ondan öğrendik mesela...Sesi muhtesem... Bazen bozuk ta olsa Türkçe mektup atar ....
Sayın Komutanı saygıyla anıyorum.....

ilginç bir anı mehmet bey böyle birçok insanla karşılaşmak mümkündür askerde,,tabi onlaray nasıl yaklaşıldığının en yakın tanığıda siz olmuşsunuz..
sizde anlayışlı bir komutan varmışki o mehmet'in aranıza girmesine vesile olmuş en azından bölüğe yaptığı yanlışı göstermiş peki bizim karakolun köpeğine araba çarptığında minibüsle  gecenni bir vakti veteriner arayan komutanlar (köpekler envaterlere kayıtlı değil) rahatsızlanan ve acile gitmesi gereken bir asker için beni ilgilendirmez diyen aynı komutanlara nedemeli??:(((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Kasım 24, 2010, 15:31:01 »
:) Çok isteyen gelir alır :D.
banada banada   :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:
Sırayla Mesut, sâkin. :D
ben daha çok isterimmm.... :D
Ürün üretimimiz durmuştur, stoğumuzdakileri gönderebiliriz :) :) :)
Benim başım kel mi :D
est. Hakkı Abi, o nasıl söz :D.