0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seydi bey verdiğiniz linkte aynı minval üzre toparlanmış yazılardan oluşmaktaydı.... birini mi eleştirmek istiyorsunuz? yoksa eğlenceli anılara vesile olmak mı? eleştirmeye kalkarsak her sektörden türlü türlü hikaye bulabilir yada uydurabiliriz.... amacımız buysa bunu belirleyelim.... hepimiz gelip buraya şu doktora ne demeli bu öğretmene ne yapmalı şu polis bilmemne diyerek rahatlayacak mıyız?eğer bunu yapalım derseniz devlet kademesinde pek çok yöneticiyi de burda ki satırlarda görebiliriz..... siz bilirsiniz......
...paylaştığım anımın bir özelliği vardı.ASker Mardinli olay yeri Kütahya Ben Aslen güneyli ama İstanbul ve Kocaeli de yaşayorum...Yorum sizlerin...
Hakan, Mehmetçik'e ilaveten 2 terim daha vardı benim zamanımda:Mehmet Bey : Kısa dönem askerMehmet Ağa : Bedelli asker (Son grup bedelli askerlerle 1 hafta aynı ortamda bulunma şerefine nail oldum da )
Ben biraz eğlence olsun diye bazı aklıma gelen terimleri söyleyeyim. Mehmetcik: Herkes bilir herhalde. Levent: Yine herkes bilir. Ayşecik: Evet böyle bir terim vardır, kimler için kullanıldığını söylemeyeyim. (sonuçta herkes kurallar, yasalar çerçevesinde Vatani Hizmetini bir şekilde yerime getirmiştir ve sonuna kadar saygı duyarım) Mazot: Aptal demek. Poşet:Kısa Dönem Askerdir. Tam da bu tabire uygun hareket ederler. Disko:Askerde diskonunda anlamı farklıdır. Fosil: Eski asker gibi birşey.
geçen 105 kalan 355 hiç bir anım yok olmazda heralde verdiler serverin başına akşama kadar damlarda kablo çekiyoruz serverden da anladığım yok bakalım nasıl olacak bilgisayar teknik servisiyim dedim komutan beni aldı servere verdi demekki askeriyede mesleği icra etmek böyle bişey olsa gerek