0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mert etrafda tanıdıklarımız 300 bin km leri görüyorlar aracları ile senin şanssızlığın aracın en önemli bakımlarından sayılan 100 bin bakım zamanına denk gelmesidir.Araçtan soğutan bakım olarak ta görülebilir sende olduğu gibi Şimdi sıfır araçta alsan belli km lerde bakımlar olacaktır.Benim tavsiyem aracından memnunsan eğer bakımlarını yaptır değiştirme orjinal parça kullanmaya bak göreceksin sende 300 binleri devireceksin aracınla
Aracın bir masraf açtıgı yokki.100 bin geçmişsin araç daha yeni ön 2 amortisör değişmeni istiyor.Ayrıca kaldırıma çıkarak belki sen zarar vermişsindir aracına.Kardeş aracı daha yeni almışsın.Dışarda bir usta bulursan 2,bin lira dedikleri masrafı 500 halledersin.Ama sen kaldırıma çıkmaya devam ettikçe aracın yapacagı birşey yok.
Yani kardeş servis bir amortisör için 250 tl parça fiyatı 200 tlde işçilik istiyor.Digeri içinde aynı şekilde.Sen ön amortisör değişimin 1000 lirayı buluyor.Biz servisin 800 lira işçilik istediği olayı 80 liraya kapattık evet 80 lira..Şimdi servis iyi ama işçilik çok pahalı.Adam balata 110 lira önler söküp takmaya 50 arkalar içinde 50 istiyor.Yani bir balata değiştirsen 100 tl işçilik ödyon dışarda 20 tl ye rahat yaptırın.Sen servisten parçaları orjinal alıp montajını dışarda yaptırsan yarı yarıya kar eden..Düz yolda gitmeye devam kaldırımı unut.
Bencede aracınızda hıc bır sorun yok. 100.000 bakımına ek sadece amortısorlerınız var kı o da muhtemel yasadıgınız talıhsız kazadan kaynaklanmıs.Ben acı bır tecrube ıle bılhassa lastık konusunda cımrılık yapmamaya yemın ettım. Lastık alacak paramda yoksa arabaya bınmemeye karar verdım.Paranız varsa tabıkı alın yenısıne keyıflı keyıflı bının derım ama yoksa ne gerek var bu araba sızı daha coook tasır cook
Serviste bence 2.000 tl iyi fiyat vermişler.Arkadaş lastikler de dahil diyor.Ancak tabii dışarıda bu işlemleri yaptırırsanız çok daha ucuza gelecektir.Araçtan soğmanıza gerek yok.Aynı bakımsızlığı ve sürüş şekli ile Mercedes de alsanız sonuçlar değişmeyecekdir.O yüzden aracınızın bakımını iyi bir özel serviste yaptırın (yetkili servis pahalı geliyorsa) ve boşuna başka araç masrafına girmeyin.Aracınızın modeli kötü değil,araç olması gereken bakımı görürse size 100.000 km daha masrafsız hizmet verir diye düşünüyorum.
Bir hatırlatma bazı servisler dışarı parça satmıyor,bazısıda satsa bile taksit yapmıyor kendileri takmadıktan sonra
Parca icin servise mahkum degiliz ki.Hangi parca disarida bulunmuyor?Fabrikanin kullandigi parcalari uretenler, bu parcalarin markalari modelleri belli.Bir tekel de yok.Orijinal olduktan sonra servise gitmeye ne gerek var parca icin?110bin km, ciddi sorunlari olmayan bir Corolla icin hicbir sey.Benim 94 model 247bin km.ye yaklasiyor, miadi dolan bir iki sey disinda sukur, 'devam' diyor.
eski konuyu hortlatma furyası çıkageldi yine, nerden ve nasıl geldi bilen var mı?