0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni toyotaya en çok hangi renk iyi gider tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
Tartışmasız olarak beyaz diyorum. Hatta o yüzden 1 aydan fazla bekledim. Beyaz + Bej döşeme kombinasyonu çok şık oluyor.http://img594.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img8124q.jpgGriler de güzel ama şirket arabası hissi veriyor bana. Zevk meselesi... En önemlisi hepimize kazasız belasız sürüşler
Eşikleri forumdan tanıştığım Melih Bulut isimli arkadaştan aldım Mahmut kardeşim. Sağolsun çok da ilgili. Taktırana kadar aradı, durumu sordu. Kesinlikle tavsiye ederim. Dediğim gibi, ben orjinalleri pek beğenmediğim için bunları yaptırdım kendisine. Ancak bizim araçlar için arkaya uygun olmuyor, bilgin olsun. Ben ön-arka yaptırdım ama arkaları taktıramadım. Hem mesafe kurtarmıyor, hem de ordaki orjinal parça bütün olarak aracın içine doğru gidiyor. Kesilmesi vs lazım, uzun iş...
Fatih ya beyaz ya siyah derim ama siyahın temizliği biraz zor benim bundan önceki siyahtı ondan beyaz aldım bide kırmızıda yakışıyor yeniye ama bu birazda zevk meselesi.
bende siyahla beyaz arasında kaldım ama dediğiniz gibi siyahın o problemi var beyaz da parlar mı parlamaz mı diye düşünüyorum çervremde pek yok beyaz bu yüzden pek fikir sahibi olamadım