Gönderen Konu: hangi renk??  (Okunma sayısı 5672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: hangi renk??
« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2010, 20:37:09 »
mahmut abi beyaz corolla kullanıcısının abi sen söyle tamam tozu belli etmez ama kışın beyaz renkle başın belada :) gerçi tüm  renkler için aynı ama beyaz kış için dezavantaj abi :) ama en bela renk siyah abi çiziği bariz belli eder tozdan geçilmez yazın güneşi çok yer :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2010, 20:37:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 20, 2010, 21:25:53 »
mahmut abi beyaz corolla kullanıcısının abi sen söyle tamam tozu belli etmez ama kışın beyaz renkle başın belada :) gerçi tüm  renkler için aynı ama beyaz kış için dezavantaj abi :) ama en bela renk siyah abi çiziği bariz belli eder tozdan geçilmez yazın güneşi çok yer :)
Volkan daha araçla kış geçirmedim işallah dediğin gibi olmaz ama olsa bile önceki aracım siyah olduğundan pek fazla zorlanmam mevsime bakarak nasıl kış geçirmedi diyebilirsin gerçi İstanbul'da havalar nasıl bilmiyorum ama Adana'da daha yazdan kalma günler var bende kışı sabırsızlıkla bekliyorum küresel ısınmaya daha önce inanmazdım ama bu sene inanmaya başladım nerdeyse Aralık ayına gireceğiz ağaçların üstünden birtane yaprak düşmedi. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 20, 2010, 21:52:07 »
Bu kadar insan herhalde yanılmıyor. Genellikle gümüş gri olmasının nedeni acaba nedir?
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Kasım 20, 2010, 22:10:50 »
yane gümüş gri hem arabyı canlı tutan bir renk hem gösterişi iyi hemde tozu ,çizigi göstermeyen bir renk en ideali güneş ışınlarından en iyi korunan renktir bana göre hemde aracın üstüne uzun zaman canlı duran bir renk ne bilim beyazda çok güzel gösterir aracı ama ne bilim ben sürekli yıkarım garajda kalıcak araba kız gibi bakıcam diyorsan beyazı tercih ederim ama kesinlikle siyah alma =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 20, 2010, 22:12:33 »
Kırmızı olsun 5 lira fazla olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 20, 2010, 22:24:32 »
Ben gümüş griyi şirket indirimi ile 2.500 - 3 bin lira civarında daha ucuza alacaktım. Beyaz diye ısrar ettim, şirketlere veremediklerini söylediler. Merkezi aradım, onlar da aynı şeyi söylediler. O indirimden bile vazgeçtim beyaz olsun diye. Toyota Seçil şahittir :)

Tamamen zevk meselesi. Benim en beğenmediğim renk gri. Belki de herkes tercih ettiğindendir, ya da ilaç firması aracı imajı var bende. Sonuçta bu konuyu tartışmanın anlamı yok, çünkü sonu ve nesnel verilere dayalı bir altlığı yok :) Bence en güzel renk beyaz. Parlasa ne olur parlamasa ne olur? Reflektör değil ki bu, araba. Ayrıca Sonax'tan sonra son derece gösterişli oluyor.

Rengi ne olursa olsun, kazasız belasız günlerde kullansın herkes...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #26 : Kasım 20, 2010, 22:29:38 »
Füme -_- şirket arabaları gri oldugundan,Beyaz'da bu sene moda oldu herkezde var dıye almazdım, sahsen. füme'nin bakımı zordur ama temızkende kırlıykende ayrı güzeldir:)

temız hali

Kirli hali

Buda bonus bu rengın tek sevmedıgım huyu sabah cüstüne cok çiğ düşüyor Bi bu huyunu sevmıyorum :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Kasım 20, 2010, 22:39:59 »
evet füme rengide çok hoş bir renktir taylan abinin dediği gibi bakımı biraz zor ama taylan abi resimlerdende belli oldugu kadarıyla kız gibi bakıyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 20, 2010, 23:22:13 »
Beyaz ve kırmızı yeni corolla'da süper durmuş.
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #29 : Kasım 21, 2010, 11:43:54 »
Bej dosemeye lacıvert metalık kaporta cok sık gorunuyor sahsen

aynen mavisi cok hosuma gidiyor bendede beyaz var ama adananın koyu renkin ve 8 ay yaz oldugunu dusununce beyaz aldım yoksa mavi bence cok hoşşş :D ama modifiye felan yapcam 17-18 jant flan diyorsan kırmızı al derim kırmızıya modifiye daha cok yakışır kanaatindeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 21, 2010, 12:54:06 »

Uploaded with ImageShack.us Kırmızıda olabilirdi ama çook uzun sürelerden bahsettiler :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 25, 2010, 21:29:09 »
Çoğu arkadaş gri renk araçların şirket aracı olduğunu düşünüyor ve yazmış bence de şirket arabaları önce beyaz sonra gridir nedenine gelince beyaz rengin işçiliği boyası falan diğer renklere göre ucuz olmasıdır tabiri caizse al eline fırçayı boya gitsin  :) :) :)