0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım pek talep yok Murat, İsteyen arkadaşımız olursa özel mesaj ile kendisine iletişim bilgisi vermeni rica edeceğim. İyi forumlar.
Toyota Auris Tavan SpoilerMarka: MODFYListe Fiyatı: 145 TL145 T(KDV Dahil)%5 havale indirimi ile 137,75 TL alabilirsiniz7 iş günü içerisinde kargoya verilir.Böyle bişe buLdum arkadaşlar sizin fıkrınız ne olabılır ? reklam olmazsa linki atabılırımde..[/quoteKardeş bana özelden linki versene
murat bey spoileri aldınızmı acaba ben semtuningle görüşmüştüm.ilk görüşmede 2011 aurisler uyar dediler yaklaşık 1,5 ay sonra sipariş için görüştüğümde 2011 lere olmuyor dediler.siz yaptırdınızmı,yaptırdıysanız işlem vb. konularda detay alabilirmiyim.
Sem tuningten almayın güzel değil.
Tavsiyem servisten almanız yönünde olacaktır. Benim aracımda Spolier dahil bütün parçalar mevcut. Serviste takdırdım. Komşumuzda eski kasa Auris var ve arkadan baktığınızda kasada değişiklik var gibi duruyor ki zaten 2010 ve üzeri Aurisler ile 2009 ve altı Aurisler'in body kitleri de değişik.
Bence uygun. Serviste bu spoylerin fiyatı boya dahil 500-600 TL'yi buluyor. Kalıp olarak aynı kalıbı kullanmışlar gibi görünüyor. Yani aynı malzeme sadece yan sanayisi... Boya hariç fiyat yazmışlar, boyayla birlikte toplamda 200 TL'ye mal edebilirsen bence iyi kapatmış olursun.
Ayhan bey; jantlar Orjinal BBS RX202 dir. Kesinlikle Replicalar ile kıyaslamayınız. Bir zamanlar o markanın distribütörü idi firmamız. Şimdi ise O.Z. Racing jantlarının distribütörüyüz. Ayrıca Body Kit'in liste satış fiyatı 2800 TL idi ben isr 1450 TL ye takdtırdım. Tek tek parça fiyatlarını bilemeyeceğim.
fiyat ne düşünüyorsunuz.