Gönderen Konu: Toyota Auris Tavan Spoiler  (Okunma sayısı 12854 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Auris Tavan Spoiler
« Yanıtla #20 : Mart 17, 2011, 13:54:47 »
güzel tercih,güzel fiyat.hayırlısı olsun.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 17, 2011, 13:54:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 18, 2011, 00:28:06 »
Jant 5x114,3 Herhangi bir bilezik kullanmadan taktım. Amiyane tabirle "cuk" oturdu :) Şu sıralar 18" düşündüğüm için her an satabilirim BBSleri. Piyasa fiyatı sıfır (0)  256€ dur (adet) bilginize.

aracınız benzinli sanırım ama 18" i takınca birden yakıtta 1 litre gibi bir artış göreceksiniz bunu unutmayın  :) birde basarsanız bu 2 litre gibi bir farka çıkabiliyor...bizzat kendim kullanıyorum...mutlumuyum mutluyum :D ama yakıtı çok fena etkiliyor bunu unutmayın :)

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31668.msg420841#msg420841

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Mart 18, 2011, 09:54:18 »
Necati bey evet aracım 1.33 comfort. Yalnız takmayı düşündüğüm 18" jantın tanesinin kilo bazında ki değeri 7,4 yani toplam 4 jantın ağırlığı 29,6 Kg. ediyor. Sanırım sizin söylediğiniz gibi bir yakıt tasarrufumun olacağını düşünmüyorum. Lastik tercihinde ise yine tabanı değiştirmeden (şu an 225/45R17 91W var) 225/40R18 olarak takacağım.
Burdayım ==> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

Lastik + Jant + Hava Filtresi + Performans Kiti ve diğer araç içi konularda sınırsız destek verebilirim. Özel Mesaj Atmanız Yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 18, 2011, 10:56:02 »
Necati bey evet aracım 1.33 comfort. Yalnız takmayı düşündüğüm 18" jantın tanesinin kilo bazında ki değeri 7,4 yani toplam 4 jantın ağırlığı 29,6 Kg. ediyor. Sanırım sizin söylediğiniz gibi bir yakıt tasarrufumun olacağını düşünmüyorum. Lastik tercihinde ise yine tabanı değiştirmeden (şu an 225/45R17 91W var) 225/40R18 olarak takacağım.

valla buyrun bi deneyin sonra yine konuşalım :)...özellikle gaza basınca bunu göreceksiniz...birde 1.33 lük oldugunu bılmıyordum 1.6lık sanıyordum ben sizin aracınızı eğer öyleyse birde tork da güzel de bir düşüş yaşıcaksınız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 18, 2011, 11:12:31 »
Oğuz bey oz razing in distribütörüyüz demişsiniz :) acaba auris için 16 inç crono modeli varmı ? malum 114,3 zor bulunuyor .rica etsem fiyat ta söyleyebilirmisiniz ? Yeriniz nerde acaba ?
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Mart 18, 2011, 11:16:46 »
Oğuz bey oz razing in distribütörüyüz demişsiniz :) acaba auris için 16 inç crono modeli varmı ? malum 114,3 zor bulunuyor .rica etsem fiyat ta söyleyebilirmisiniz ? Yeriniz nerde acaba ?

Crono artık üretilmeyecek bir model. O yüzden 5x144.3 Crono stoklarda malesef yok. Farklı bir model beğenebilirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim.
Burdayım ==> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

Lastik + Jant + Hava Filtresi + Performans Kiti ve diğer araç içi konularda sınırsız destek verebilirim. Özel Mesaj Atmanız Yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Mart 18, 2011, 12:23:51 »
Konu biraz saptı ama kusurumuza bakmazlar umarım :)

Ayrıca 16" 5X114.3 7X16 ve 7,5X16 olmak üzere 2 model 2 hafta sonra stoklarımızda olacak

OZ Racing LOUNGE 10
ve
MSW 21 (Tamamen Oz Racing'in ürettiği, avrupa ve asya piyasasına ekonomik şartlarda sunduğu yan markasıdır)

bu iki ürünü global web sitesinden incelerseniz detayları hakkında yardımcı olabilirim.

Bu arada yerimiz İstanbul Bahçeşehirde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 18, 2011, 19:09:53 »
nedense çok kollu jantlar pek hoşuma gitmiyor. işe girer girmez sizi ziyaret ederim :) arkadaşlardan da özür dileriz konuyu saptırdık.
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Mart 19, 2011, 00:08:29 »
nedense çok kollu jantlar pek hoşuma gitmiyor. işe girer girmez sizi ziyaret ederim :) arkadaşlardan da özür dileriz konuyu saptırdık.

Almak zorunda değilsin ya :) Bir ara uğra belki farklı bir şeyler beğenirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 19, 2011, 19:25:16 »

Ayrıca 16" 5X114.3 7X16 ve 7,5X16 olmak üzere 2 model 2 hafta sonra stoklarımızda olacak

OZ Racing LOUNGE 10
ve
MSW 21 (Tamamen Oz Racing'in ürettiği, avrupa ve asya piyasasına ekonomik şartlarda sunduğu yan markasıdır)

bu iki ürünü global web sitesinden incelerseniz detayları hakkında yardımcı olabilirim.

Oğuz bey selamlar,
      Ben de 2009 model Auris sahibiyim ve aracım comfort modeli olduğundan jantlar standart kapaklı olanlardan. Bu sıralar bende jantlarımı değiştirmeyi düşünüyorum ama bizim araçlara uygun ölçülerde 16" jant piyasada pek yok.
Jant konusunda modifikasyon bölümünde açtığım konu:  http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32130.0
Yerinizin Bahçeşehir de olduğunu yazmışsınız, evim Avcılar da ve iş yerimde Bahçeşehir hemen yanında Hadımköy yolu üzerinde olduğundan jant konusunda size ziyarette bulunmak isterim. Yerinizin tam olarak nerde olduğunu yazarsanız en kısa zamanda misafiriniz olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Mart 20, 2011, 01:14:37 »
Orhan bey,

Adresimizi özel mesaj olarak attım size.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Tuning Shop
    • Bys Tuning Baysallar Oto Aksesuar Online Satiþ
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #31 : Nisan 27, 2011, 11:43:42 »
Arkadaşlar Akla Dayanan Bilgi Doğru Bilgidir. 2008 ve 2011 Auris Spoyler için  Serkan Şimşek Tuningci Ferdi 'den temin edeceğini belirtmişti.Sizin için Çok Güzel Süprizimiz var. Şimdi Serkan Şimşek isimli arkadaşimiz için bu spoyleri göndereceğiz kargo ile üstelik boyali bakalim üzerinde tek bir çizik çıkacak mi. Boyali ürünün Paketlenmesi Ehemniyet ister, Herkez Paketleme yapamaz paketleme malzemesinin fiyati 3.25 TL'dir Arkadaşlar Sadece Toyota Clup Üyeleri için paketleme malzemesi satin aldim. Ücretsiz Kargo Seçeneği ile tarafınıza Göndereceğim. Bu Ürünü Boyasiz isteyen Kullanicilar 90 TL 'e Temin Edebilirler.
I Love Tuning

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #32 : Nisan 27, 2011, 11:54:30 »
Arkadaşlar Akla Dayanan Bilgi Doğru Bilgidir. 2008 ve 2011 Auris Spoyler için  Serkan Şimşek Tuningci Ferdi 'den temin edeceğini belirtmişti.Sizin için Çok Güzel Süprizimiz var. Şimdi Serkan Şimşek isimli arkadaşimiz için bu spoyleri göndereceğiz kargo ile üstelik boyali bakalim üzerinde tek bir çizik çıkacak mi. Boyali ürünün Paketlenmesi Ehemniyet ister, Herkez Paketleme yapamaz paketleme malzemesinin fiyati 3.25 TL'dir Arkadaşlar Sadece Toyota Clup Üyeleri için paketleme malzemesi satin aldim. Ücretsiz Kargo Seçeneği ile tarafınıza Göndereceğim. Bu Ürünü Boyasiz isteyen Kullanicilar 90 TL 'e Temin Edebilirler.

Ferdi bey siz araçla geldiğimizde montajı da yapıyormusunuz? Ben istanbulda oturyorum. Boyalı almak istiyorum. Boya kodunu verdiğimizde renk sapması olma ihtimali varmı?

Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Tuning Shop
« Yanıtla #33 : Nisan 27, 2011, 12:32:04 »
Ferdi bey siz araçla geldiğimizde montajı da yapıyormusunuz? Ben istanbulda oturyorum. Boyalı almak istiyorum. Boya kodunu verdiğimizde renk sapması olma ihtimali varmı?

Teşekkürler

Renk Sapmasi Olmaz Çünkü Orjinal Boya Kodunu verdiğinizde o renk çikar 040 Beyaz. Dünyanin her yerinde 040 beyazdir mesela. Ürünü Gönül Rahatliği ile satin alabilirsiniz. Montaj için gelen arkadaşlara ücretsiz montaj kolayliği ile montaj yapariz. Serkan Şimşek isimli Arkadaşimizdan Telefonumu Alabilirsiniz.

Saygılarımla
--------------------
I Love Tuning

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 27, 2011, 21:41:11 »
Renk Sapmasi Olmaz Çünkü Orjinal Boya Kodunu verdiğinizde o renk çikar 040 Beyaz. Dünyanin her yerinde 040 beyazdir mesela. Ürünü Gönül Rahatliği ile satin alabilirsiniz. Montaj için gelen arkadaşlara ücretsiz montaj kolayliği ile montaj yapariz. Serkan Şimşek isimli Arkadaşimizdan Telefonumu Alabilirsiniz.

Saygılarımla
--------------------
ferdi hocam sende bizdenmişsin tamam o zaman sıkıntı yok.mtec xenonda ne yapacaksın bize bak fiyat yükseliyor vede farksız taksit şart oluyor.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 27, 2011, 21:46:23 »

Saygılarımla
--------------------

Merhaba Ferdi hocam,

Kısmet olursa bende sizden spoiler alacaklardanım, aracım siyah renk. Biliyosunuz araçtaki siyah renk simli siyah. Bu renkte bir sorun olur mu acaba?
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 28, 2011, 14:34:56 »
Orhan bey,

Adresimizi özel mesaj olarak attım size.

Oguz Bey,

Elinizde 16" ve 17" 5x114,3 olarak hangi modeller var web siteniz varsa gönderebilirmisiniz.

Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 30, 2011, 01:37:57 »

OZ Racing LOUNGE 10
ve

OZ X Line ENVY jant elinizde mevcut mu? Cevabınızı bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Tuning Shop
« Yanıtla #38 : Mayıs 02, 2011, 16:05:00 »
Merhaba Ferdi hocam,

Kısmet olursa bende sizden spoiler alacaklardanım, aracım siyah renk. Biliyosunuz araçtaki siyah renk simli siyah. Bu renkte bir sorun olur mu acaba?

Boya Kodunu veriniz ben boyayi plastik boya kullanmadiğim için orjinal rengini beklemeyin Serkan Arkadaşimiz takti boya farki olup olmadiğini kendisi size aktarsin.
I Love Tuning