0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jant 5x114,3 Herhangi bir bilezik kullanmadan taktım. Amiyane tabirle "cuk" oturdu Şu sıralar 18" düşündüğüm için her an satabilirim BBSleri. Piyasa fiyatı sıfır (0) 256€ dur (adet) bilginize.
Necati bey evet aracım 1.33 comfort. Yalnız takmayı düşündüğüm 18" jantın tanesinin kilo bazında ki değeri 7,4 yani toplam 4 jantın ağırlığı 29,6 Kg. ediyor. Sanırım sizin söylediğiniz gibi bir yakıt tasarrufumun olacağını düşünmüyorum. Lastik tercihinde ise yine tabanı değiştirmeden (şu an 225/45R17 91W var) 225/40R18 olarak takacağım.
Oğuz bey oz razing in distribütörüyüz demişsiniz acaba auris için 16 inç crono modeli varmı ? malum 114,3 zor bulunuyor .rica etsem fiyat ta söyleyebilirmisiniz ? Yeriniz nerde acaba ?
nedense çok kollu jantlar pek hoşuma gitmiyor. işe girer girmez sizi ziyaret ederim arkadaşlardan da özür dileriz konuyu saptırdık.
Konu biraz saptı ama kusurumuza bakmazlar umarım Ayrıca 16" 5X114.3 7X16 ve 7,5X16 olmak üzere 2 model 2 hafta sonra stoklarımızda olacak OZ Racing LOUNGE 10veMSW 21 (Tamamen Oz Racing'in ürettiği, avrupa ve asya piyasasına ekonomik şartlarda sunduğu yan markasıdır) bu iki ürünü global web sitesinden incelerseniz detayları hakkında yardımcı olabilirim.Bu arada yerimiz İstanbul Bahçeşehirde.
Arkadaşlar Akla Dayanan Bilgi Doğru Bilgidir. 2008 ve 2011 Auris Spoyler için Serkan Şimşek Tuningci Ferdi 'den temin edeceğini belirtmişti.Sizin için Çok Güzel Süprizimiz var. Şimdi Serkan Şimşek isimli arkadaşimiz için bu spoyleri göndereceğiz kargo ile üstelik boyali bakalim üzerinde tek bir çizik çıkacak mi. Boyali ürünün Paketlenmesi Ehemniyet ister, Herkez Paketleme yapamaz paketleme malzemesinin fiyati 3.25 TL'dir Arkadaşlar Sadece Toyota Clup Üyeleri için paketleme malzemesi satin aldim. Ücretsiz Kargo Seçeneği ile tarafınıza Göndereceğim. Bu Ürünü Boyasiz isteyen Kullanicilar 90 TL 'e Temin Edebilirler.
Ferdi bey siz araçla geldiğimizde montajı da yapıyormusunuz? Ben istanbulda oturyorum. Boyalı almak istiyorum. Boya kodunu verdiğimizde renk sapması olma ihtimali varmı?Teşekkürler
Renk Sapmasi Olmaz Çünkü Orjinal Boya Kodunu verdiğinizde o renk çikar 040 Beyaz. Dünyanin her yerinde 040 beyazdir mesela. Ürünü Gönül Rahatliği ile satin alabilirsiniz. Montaj için gelen arkadaşlara ücretsiz montaj kolayliği ile montaj yapariz. Serkan Şimşek isimli Arkadaşimizdan Telefonumu Alabilirsiniz.Saygılarımla--------------------
Orhan bey, Adresimizi özel mesaj olarak attım size.
Merhaba Ferdi hocam, Kısmet olursa bende sizden spoiler alacaklardanım, aracım siyah renk. Biliyosunuz araçtaki siyah renk simli siyah. Bu renkte bir sorun olur mu acaba?