Gönderen Konu: Chip Tuning  (Okunma sayısı 10935 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Chip Tuning
« Yanıtla #40 : Aralık 07, 2007, 15:03:58 »
Alıntı yapılan: Ahmet Kara
kim üretmemiş diyor?

işte web adresi

[url]http://www.tte.de/popup/tp_engine_tuning.htm[/url]
[/quote]

Ahmet arkadaşımız pek de iyi ingilizce bilmiyor herhalde Corollanın türkiyeye gelmeyen  modellerinde Yani düz E12 kasa dizellerine chip üretildi , E12 facelift olan ve 2006 da piyasaya çıkand D4D motorlara chip yok

[url]http://www.tte.de/cm_corolla_E12_Facelift.htm[/url] bu adres üzerinden bakarsanız daha emin olabilirsiniz ayrıca sadece web sitesiyle yetinmedim ordan bir yetili ilede görüşütüm o da sölüyor ha eğer sen biliyorsan elinde var sa bizede yardımcı olda bizde taktıralım
Keşke benim kalbimde arabamın motoru gibi sessiz çalışsaydı

Toyota Club Türkiye

Chip Tuning
« Yanıtla #40 : Aralık 07, 2007, 15:03:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Chip Tuning
« Yanıtla #41 : Aralık 07, 2007, 15:44:56 »
Demir cok gecmis olsun.
Ucuz atlatmissiniz.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Chip Tuning
« Yanıtla #42 : Aralık 07, 2007, 17:20:01 »
bunun en kolayı youtube hız denemsi yapanları  ve modifiyeli araclarıı izlemek bir yunanlı toyotanın vvti kedi gözlü kasasına 415bg  445 tork ölçtü camda alaete bağlayıp hemdee

target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fdptPxOlv3I&feature=related

bence arkadaşınızı kazıklamışlarr sizin modifiyeci ve bilgi kaynağınız bizim tahsin usta olmasın sakın

......yapan yapıyor

Mükemmel Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Chip Tuning
« Yanıtla #43 : Aralık 08, 2007, 15:25:22 »
Çok teşekkürler Murat Abi. Allah kimseye göstermesin böyle olayları. İyi günler...
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Chip Tuning
« Yanıtla #44 : Aralık 18, 2007, 13:15:59 »
Öncelikle Demir bey büyük geçmiş olsun,kazada yapabileceğiniz fazla bişey yok gibi görünüyor( hız dışında-ist'da da şehir içi bile olsa yavaş gitme şansınızda pek olmuyor     )
   Chip olayına gelince; beygirde abartı bir değişikilk olmuyor ancak tork oldukça yükseliyor, aracınız alt devirlerde gücü hissettiriyor ve serileşiyor..normal kullanımda (şehirler arası 90 km/s hızla ) fabrika verilerinden bile daha az yakıt yakabiliyor..Bunu nerden mi biliyorum; 1. elden, gerçi aracı 307 dizel ama kendisi kategorisin de İzmir drag şampiyonu (Ümit İmat).Helede Peugeot'un çok problemli bir araç olduğunu düşünürsek aracımda tık yok diyor..yani her araç orjinal dahi olsa sürekli spor kullanımla ömrünü erken tamamlar bence..
   Yol tutuşa gelince; Daha Toyota'yı alalı 2 hafta oldu ancak gayet başarılı buldum..En önemli unsur lastik diye düşünüyorum..Dediğim gibi toyota'ya daha yeni dahil olduğum için örnekler diğer markalardan oluyor ama arkadaşımın megane 2 si ile fabrika çıkış goodyear lastikle, yağışlı yada çim sulamasından oluşan hafif ıslak zeminlerde arkasını savurduğuna defalarca şahit oldum.Ancak şu an 4 lastikte yanlış hatırlamıyorsam brigstone hız lastiği oldu ve resmen yere yapışıyor..özellikle 106 ların meşhur bir hareketi vardır ;yolda düz giderken direksiyonu 90 derece kırarsınız tekrar düzeltirsiniz arabının arkası önüne gelir yolda yan giderken gene toplar devam eder işte o hareketin tam olarak aynısı olmasa da benzerine şahit olmuşumdur    zaten avrupa da bizdeki kadar kötü yol olmadığınıda düşünürsek servisten aldığım bilgiylede araçların Türkiye şartlarına uydurulduğu ve normalden biraz daha yüksekte gönderildini de düşünürsek yol tutuş biraz problem yaratabilir..uygun spor yaylar işimizi görecektir..Yada virajlara uygun biçimde girmek savrulmayı önler diye düşünüyorum  
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Araç: Corolla
Chip Tuning
« Yanıtla #45 : Aralık 24, 2007, 14:58:41 »
Pardon, arkadaşın megane taktığı lastik;LASSA İMPETUS SPORT muş..bayramda gene beraberdik,kaymak asfaltta yapışıyo lastik yola   yuh dedim yuhhhhhhhh!  
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Chip Tuning
« Yanıtla #46 : Aralık 25, 2007, 23:24:50 »
yeni corollaların vsc li olanının yol tutuşu mükemmel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
Chip Tuning
« Yanıtla #47 : Aralık 25, 2007, 23:47:05 »
vsc li corolla 44-45bin ytl. o paraya  avensis elegant var. Kesinlikle tercihim olmaz bu durumda corolla.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy