0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
almesiniz siz ya Vedat çekerim güzel kardeşim aypsın ama istersen yakından gösterebilirim aracın başında anlatırsam daha kolay olur
tama beklicez napalım . Mesut'umu kırıcaz .Murat Göztepe Sanayideydik az önce. Jetta hallolmuş. iki tane parçasını aldık geri kalanını tamir etmişler. Ellerine sağlık. Bu arada 2009 jettanın alt ızgarası 70tl . Çk uygun geldi bana.Oooo süper olur . Çarşamba akşam uygun mu?
yahu babam memur adam, çaya, çorbaya, mangala fırsat kalmıyor .Kaya götürdü bizi. Adamın adını hatırlamıyorum. Rıfat Ustaymış adı. Öncel Otomotiv.
Gel gebzeye Vedatçım beklerim
tamam o oğlu ? kaya bahsetti bana..neyse telafi ederiz..
Gelimde Emreylede buluşuruz :DYa yalnız mı bırakalım adamı . Konvoy yaptık
varya...konvoy yapmışmış bide söylüyor iki araba döndünüz yani..neyse..dün egec beni eve bıraktın diye affettim seni.. gebzeye gidersen haberim olsun..belki takılırım..
hadi bekliyorum çarşamba akşamı ozaman
biri çarşamba akşamı e12lerin görüşmesimi dedi
hehe rolantide dizel çalışıcakmış ..
Sercan sende gel kardeşim, Muratta gelir , Surayı ve Oktayıda ayarlarız 5 tane HB olur arada ikitane tüplü sedan olucak ama idare ederiz artık
Vedat imzan bugüne kadar gördüğüm en anlamlı imza bu tüplü ve öfkeli lafının patenti bendedir yalnız izinsiz umuma açık yerlerde kullanılması yasaktır 05 sol sedan A/T CruiseControl - brc - Tüplü ve Öfkeli km/TL:0.140