0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gelde hayran olmaa
hava filtresi abicim
bağırıyor ordan kapandım diye
Sercan şu fotoya bakta sen söyle bakalım farkı bu Murattan iş çıkmadı bize
oo mesut abi süper olmuşş hakikaten ne fena soğuyordur o var ya abi şimdi klimadan beter olur
Valla Sercan daha uzun yolda deneme yapamadım ancak 80 90 km lere çıkarken 2500 devirde gaz tepkisi epey değişti, şehir içinde 2. viteste 2000 2500 devir aralığında gaza dokununca sanki daha atik
olması gerekende o değilmi zaten abi bi de 6 vites olsaydı bizimkiler o zaman deymeyin keyfimize
ya bi onu akıl edememiş çekik gözlüler delirtiyorlar bazen adamı ha birde Crusie Controlu akıl edememişler
Onun araba sol modeli ya , o dönemlerde Opsiyoneldi Cruise, Vedattan önceki sahibi taktırmış demekki
Mesut, bak sinirlerime zor hâkim oluyorum. Neyse Ya sabır!Madem fotoğraf koyuyorsun, detaylı koy be güzel kardeşim. Delirtme beni burda!Nerdeyse monitörün içine giricem ya. Filtreyle, borunun teması nasıl, bağlantıyı nasıl yaptın?Bir iş yapıyorsunuz yarım yamalak!Oh be iyi stres attım valla Ooooooh
Vedat onu bunu bilmemde cam filmi yaptırmışsın gözün hani fotolar valla detaylı foto Yok vedatçım ama senin için bu hafta sonu arabayı garajdan çıkarınca çekerim söz
Vedatçım iyi güzlde bunlar çok pahalı 300 dolardan fazlaya geliyor kargo dahil fiyatları, benimki gibi yapmanı öneririm sana
Yapıcazda göremedikki .