0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abi hayırlı olsun
hayırlı olsun abi güzel olmuş ama önceki kule gergisi kırmızıydı yanlış hatırlamıyosam.motordaki diğer parçalarla uyumlu gözüküyodu boş vaktin olursa boya bence (haddimi aşmadan bi tavsiye veriyim dedim ) bu arada abi akünün üstünde ki Voltage Stabilizer ne işe yarıyo ?
Kemal teşekkür ederim ama bu boyanmazi kule komple aluminyumdan , zaten bu rengi daha çok hoşuma gidiyor, voltaj stabilizer demek voltaj sabitleyici demek, aküye destek gibi düşün, yani klimayı, fanı, farları açtığında yada radyatör devreye girdiğinde aküden anlık bir yüksek gerilim çekerler , bu parça o esnada aküye destek oluyor,belki farketmişsindir radyatör devreye girdiğinde gece farlar açıksa farların ışığı zayıflar bir anlık, bununla o anlık zayıflama ortadan kalkıyor işte.
çok güzel olmuş mesut abi kesene bereket eline sağlık yanlız birşey sorucam eğer taktıktan sonra deneme fırsatın olduysa kendi yaptığın gergiyle arasında yol tutuş konusunda bi fark hissedebilidnmii. senden çıkan kuleyede satıosan talibim
bırçet hani gelecektin fabrikaya beraber yapacaktık? neyse eline sağlık güzel olmuş. Mert geç kaldın
sağlık olsun iş başa düştü ama kendi yaptığımızdanmı daha iyi verim alırım yoksa satın alınandanmı onu merk ediorum mesut abi güzel güzel anlatır bana
Tabikide satın alınan derim bence
bırçet babamın yanına gittim rahat rahat elimi kolumu sallayarak yaptım işte senin orda şimdi başkasının mekanı olduğu için çekinirim doğal olarak istediğim malzemeyi kullanırken yada isterken sıkılırım diye Mert Ercü her nekadar satın alma desede , ben öyle düşünmüyorum, sonuçta amaç kulelerin arasındaki esnemeyi engellemek doğru yapıldığı sürece sorun olmaz, Ercünün dediğine bakılırsa eğer ozaman kimse arabalarını restorasyon yapmasın yenisini alsın dimi
Valla Mesut abi bi aracı ona uygun parçalarla restore etmek var bide kendin yapmak sonuçta kendi yaptığında emek olduğu içi daha çok hoşuna gidecektir ama sonuçta belli ayara göre yapılıyordur herhalde bunlar( bu kule gergisinin ayarı varmı bilmiyorum) ama ne biliyim almak daha mantıklı gibi geliyor Valla bişi demicem artık yani hık desem mık desem oturuyorum şapa
Mesut kardeşim ellerine, emeğie sağlık. Çok güzel olmuş. Allah nazarlardan saklasın. Bu ay foruma fazla bakamadım. Konuyu yeni gördüm.