0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha once calistigini farketmeyip calisirken tekrar mars yapip mars dislisi kiranlari gordum, siz sansliymissiniz.
Start stop dugmeli modellerde bu durumu istesenizde yasayamazsiniz, zira sistem calisan aracin start dugmesini stop olarak islev gormesi uzerine kurulu.
Stop konumu geri, mars konumu ileri oldugundan calisirken mars yapilabiliyor, dikkatli olmak lazim.
Bende 2011 1.6 132 hp comfort extra siyah Auris var. Aracımdan çok memnunum. 15 gün önce Van'dan Denizli' ye geldim. ( yaklaşık 1850 km ) bana mısın demedi. Sadece rampalarda biraz yığılma oluyor. Hızı düşüyor bunu anlamış değilim ama başkaca bir sorun yaşamadım o kadar yol geldim yorulmadım bile kısacası Auris araçlar on numara ne de olsa Toyota.
Dediğinizi yapıyorum vitesi küçültüp basıyorum hatta 2. vitese kadar düşüyor ondan sonra hızlanıyor ama buna gerek kalmaması lazım 1.6 motor 132 beygir bir araç
Arkadaşlar ben 1.33 le biraz zorlansa da yine de çok bayılmadan çıkabiliyorum yokuşları 1.6 132 beygiri kullanan arkadaşların şikayet etmesine anlam veremiyorum.
1 vites küçültüp gaz pedalının daha dolgun olduğunu hissederek rampa çıkacaksın. 2000 cc bir performans da beklemeyeceksin. rampa çok dikse 2. vitese de düşülür, düşmeyen 1.6 var mı?
Aynen bende yapıyorum, bir vites düşüp gaza basıyorum ama araç yine de yığılıyor bilmiyorum belki sıkıntı yoktur ama ben yine de bir ara servise bu konuyu danışıp test ettirmeyi düşünüyorum arkadaşlar.