0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel temiz ve orjinal bi araç. Kazasız belasız kullanmak dileğiyle.[/quote]teşekkür ederim İsmail bey. cümlemize inş.[quote=Ziya Bingöl]Maşallah kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Arkadan da foto isterim [/quote] teşekkür ederim Ziya. en kısa zamanda çekip ekleyeceğim.
Maaşallah! Hakikaten güzel bir araç! Hiç de 96 model gibi durmuyor! Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Eee sizin gibi birinden de böyle bir araç beklenirdi zaten! [/quote]Teşekkür ederim Yasemin Hanım güzel yorumlarınıza. Her an aracım bu kadar temiz olduğu için, aracıma binenler önce manasız manasız gözlerime bakıyor. "acaba galoş giymek gerekiyormuydu... giymedik ama" edasıyla sadece arabada toza karşı fobim var. o yüzden her zaman temiz aslında bu özel bir temizlik oldu, yaklaşık 10 gün içerisinde dünyaya gelecek abimin 2 numaralı çocuğu yani yeğenim için. Artık adı Eylül mü olacak Şevval mi olacak ikisinin arasında daha karar veremediler ama dört gözle onu bekliyoruz
cıncık gibi masallah son bahar temızlıgı desene abi.[/quote]evet Coşkun kardeşim ben bu bahar temizliklerini 3-4 günde bir yapıyorum [quote=Ercan OZAN]selim kardeşim valla kıskandım.Bende en yakın zamanda bi bahar temizliği yapıp resim ekleyecem nazar değmesin çok güzel duruyo[/quote]teşekkür ederim Ercancım. o senin benimkine yaşıt aracının güzelliği
Rica ederim Selim Bey, Maaşallah çok titiz bir insansınız! Hakikaten insan arabası yeni temizlendiğinde bazen ayakkabısıyla bile girmek istemiyor. Hatta oraya elleme, burayı bak çamur yaptın! Siz ayakkabıyı çıkarın, ben terlik vereyim der gibi. Bu kadar titiz olunca, arabaya oturanlarda biraz rahatsız hisseder kendini! Aileye yeni bir fert, yeni bir heyecan geliyor desenize... Çok güzel bir duygu bu! Benim dört yiyenim var, biraz büyüdüler tabii! Ama duygularınızı iyi anlayabiliyorum. İki isim de çok güzel ve benim beğendiğim isimlerden! Ailesine, sizlere ve vatanına hayırlı uğurlu bir bebek olur inşallah! Allah analı babalı büyütsün dileklerimle... [/quote]İnşallah !! Yasemin Hanım ilginize ve dileklerinize teşekkür ederim. (titizlik ve düzen konusunda psikolojik sıkıntılarım olduğunu iddia ediyorlar ama bu biraz da meslek icabı diye düşünüyorum )
Aslandır o aslan.[/quote]Teşekkür ederim...[quote=Dağhan Baştuğ]Her şeyden önce, 'orİjinal'i doğru yazdığınızdan dolayı teşekkür ederim.Her şeyden sonra, fotoğrafınız bana Murat Küden'i andırdı...İkisinin ortasında, kazasız belasız iyi sürüşler dileğimle, güzel araç...[/quote] Murat Küden'e benzediğimi yine birisi yazmıştı. Sizdiniz galiba teşekkür ederim yorumlarınıza...
İnşallah !! Yasemin Hanım ilginize ve dileklerinize teşekkür ederim. (titizlik ve düzen konusunda psikolojik sıkıntılarım olduğunu iddia ediyorlar ama bu biraz da meslek icabı diye düşünüyorum )[/quote]Boşverin kim ne derse desin temizlik imandandır! Ortalık o kadar mikrop ve hastalık kaynıyor ki temiz olmakta her zaman yarar vardır! Yürekten kutluyorum sizi
Boşverin kim ne derse desin temizlik imandandır! Ortalık o kadar mikrop ve hastalık kaynıyor ki temiz olmakta her zaman yarar vardır! Yürekten kutluyorum sizi [/quote]Tekrar teşekkür ediyorum Yasemin Hanım...
Tekrar teşekkür ediyorum Yasemin Hanım... [/quote]Rica ederim