0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bir araç allah kazasız belasız kullanmak naisp etsin en sevdiğim model diyebilirim amcamda 97 olan var mükemmel bir araç[/quote]Amin. Teşekkür ederim Mustafa Bey güzel yorumlarınıza...
Amin. Teşekkür ederim Mustafa Bey güzel yorumlarınıza...[/quote]araç güzel hocam
teşekkür ederim yorumlarınıza. fotoları tabiki görmek isterim. ben de stoplarla biraz oynamak istiyorum. fikir olur en azından.bu arada fotoları gördüm ama, beyaz yerine kırmızı fosfor nasıl olurdu?[/quote]eveeeeeet cok daha güzel olurdu sanırım bu arada cıkarttım alttakı kırmızı serıtı bugun parkları mavı yaptım vıtes topuzu degıstı egzos kafası falan cok hos oldu araba yenı basladım modıfıyeye fakat abartıdan kacınmak lazım sade yapıcagım seyler var
Selim bey anahtarın fotosunu yeni gördüm.benimki alarmlı ayrıca kumandasının üstünde 4 tuş var.onuda anahtar yapabilirlermi acaba:)[/quote]Ben bunu takım halde aylarca aradıktan sonra aldım. markası inwells. ayrı ayrı kumanda da satılıyor. hangisini istersen alıp, mevcut alarmına göre programlattırıyorsunuz. 12 YTL anahtar, programlamaya gittin, ücretini verdin vs yine alarm fiyatına çıkar. bir çok marka alarmla uyumlu olduğunu söylüyorlar kumandalarının ama sizinkine uyup uymayacağı konusunda hiç fikrim yok. o kadar çok uğraştım ki bunu bulmak için, çin'den sipariş bile ettirdim. bence direkt olarak yenileyin şimdiki alarmınız eskiyince. daha kolay.