ben
Nikon D40 Body + Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G ED DX II yakın zamanda Tamron yada sigma 55-200 yada 70-300mm almayı düşünüyorum şubat ayı gibi

Tamron alırsam Apo Macro VR lensini alıcam
En kralından Arçelik var.

Opet kampanyasından bedavaya getirtmiştim geçen yıllarda
sony a330 kullanıyordum, sıkıldım sattım

) bu terimleri boşver sercan sen arabayı götürmedin mi hala muayeneye

senden cok merak ettım
bu makineyi bile çözemedim... SONY DSC-W85
3 marka var nikon-canon-sony
gerisi hikaye
samsung s8003 kullanıyorum. yakında nokia n8'e geçmeyi planlıyorum kamerası 12 mp
bende TX1 aldım, bunuda satarsam hedefim TX5
Ben nokia 6210 navigatör kullanıyorum kendisi cep telefonu olsada foto makinem olmadığı için fotolarıda onla çekiyorum

ama en kısa sürede birtane makine almayı düşünyorum.
nikon d40 + nikon d80 + canon eos 300d + canon eos 450d aktif olarak kullanmış olduğum makinalar şimdilerde makinam yok eski f80 imle nostaji yaşıyorum biraz karanlık odada falan takılıyorum. ama kısa süre içinde 5D MkII almayı ardından da param olursa biraz daha haselblad 503CW almak istiyorum. Bunun dışında da bir çok makina hakkında teknik bilgiye sahibim, çalıştığım yerde eos 550d ve 7D de kullanıyorduk tanıtım videolarında. Neyse konu hakkında sorularınız olursa bıkmadan usanmadan cevap verebilirim lakin fotoğraf hakkında konuşmaya başlayınca cenemi tutamıyorum.
ha birde makina konusuna pek takılmayın çünkü hiç bir önemi yok, çok ufak tefek şeylere etki eder(iso değerinin yarattığı noise yoğunluğu gibi şeyler.) önemli olan lenslerdir tam anlamıyla düzgün bir görüntü elde etmek için. şöyle düşünün; makinanız aslında seçim yaptığınız filmdir, filmlerde iso/asa değeri ve gren yapısını bilir ona göre seçim yaparız dslr makinalarda zaten raw çekebildiğiniz için geriye tekbir değişken kalıyor kullandığınız lensin kalitesi.
canon eos 1000d 18-55 lens ama inşallah 18-200 olucak
Canon 7D - 17-85mm
Canon G10
Sony DSC-F717