Gönderen Konu: Astra F parçası mı ucuzdur, Corolla AE101 mi?  (Okunma sayısı 15438 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: Astra F parçası mı ucuzdur, Corolla AE101 mi?
« Yanıtla #60 : Kasım 27, 2010, 02:53:36 »
2004-2006 Civic ES Vtec II ;)
SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 27, 2010, 02:53:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 27, 2010, 10:27:34 »
25 Bine 2005 vectra ve avensis bulabilirsin oğuz abi. toyota hastalığını bi vectra uğruna bitirme bence avensisten aldığın zevki vectradan alamazsın.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Kasım 27, 2010, 12:55:38 »
2004-2006 Civic ES Vtec II ;)
Aslında mantıklı bi zamanlar en çok hayran olduğum araçtı sonradan hevesim geçti ama içi dolu gelmedi bana ancak hala hoşuma giden bi araç bunu bya bi düşünecem araştırma kapsama içinde    Teşekkürlerr ;)
25 Bine 2005 vectra ve avensis bulabilirsin oğuz abi. toyota hastalığını bi vectra uğruna bitirme bence avensisten aldığın zevki vectradan alamazsın.
Seçkinim haklısın kardeşim tabi ki bi vectraya satılmaz toyota. Neden vectra dedim 24 saat elimde olan bi araç herşeyini biliyorum ama maalesef avensis hiç kullanmadım binmedim bile o yüzden nasıl bi araçtır hiç bi bilgim yok ondan tereddütte kaldım :S
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Kasım 27, 2010, 13:09:32 »
eminim çok beğeneceksin vectradan daha atak sürüş zevki de bi o kadar güzel olan bir araç
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Kasım 27, 2010, 14:39:52 »
Hımmm çevremde de kimse de yok ki kardeşim alıp deneyeyim bi tadına bakayımm sürmeden almak istemiyorum çünkü. Alperenin dediği araç dayım da var  kullanma fırsatım olur ama avensisi nerde bulacam.. En iyisi beklemek acelem yok nasıl olsa... Honda da çok sağlam araç nede olsa made in japan :) acaba o hondalara hız sabitleyici takılabiliyor mu. Deli bi hız sabitleyici sewgim var  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Kasım 27, 2010, 14:41:44 »
Hımmm çevremde de kimse de yok ki kardeşim alıp deneyeyim bi tadına bakayımm sürmeden almak istemiyorum çünkü. Alperenin dediği araç dayım da var kullanma fırsatım olur ama avensisi nerde bulacam.. En iyisi beklemek acelem yok nasıl olsa... Honda da çok sağlam araç nede olsa made in japan :) acaba o hondalara hız sabitleyici takılabiliyor mu. Deli bi hız sabitleyici sewgim var :)
Ya Oğuz abi mis gibi efsanen var daha neden satmak istiyosun yapma gözünü seviyim ya
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Kasım 27, 2010, 14:56:30 »
Hımmm çevremde de kimse de yok ki kardeşim alıp deneyeyim bi tadına bakayımm sürmeden almak istemiyorum çünkü. Alperenin dediği araç dayım da var kullanma fırsatım olur ama avensisi nerde bulacam.. En iyisi beklemek acelem yok nasıl olsa... Honda da çok sağlam araç nede olsa made in japan :) acaba o hondalara hız sabitleyici takılabiliyor mu. Deli bi hız sabitleyici sewgim var :)
takılır heralde :)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Kasım 27, 2010, 16:49:03 »
Ya Oğuz abi mis gibi efsanen var daha neden satmak istiyosun yapma gözünü seviyim ya
Abim bende iki tane efsane kasa var ikisi de birbirinin aynı model ve renk olarak. Biri gider öteki kalır yani yine efsanesiz kalmicam sadece biraz daha farklı bi araç olsun istiyorum.
takılır heralde :)
Takılmazsa da sağlık olsun canım :) fiyatlarını araştırdım da hep 24-25 ya bu parayı hondaya vereceğime avensise veririm acaba internette fiyatlar biraz yüksekten mi uçuyor benim dayım 2.5 yıl önce 22.000 de civic aldı 2006 model oto. 22 milyara aldı nasıl aldı bilmiyorum hemde bayandan burda fiyatlar baya uçuk...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Kasım 27, 2010, 18:09:13 »
Araç güzelmiş temiz. Bu arada ilanın ikisi de aynı :) Ya avensis bana uyar mı acaba yaşıma göre baya büyük gelir sanki honda daha cazip gibi az genç işi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Kasım 27, 2010, 18:13:58 »
22-23 bin param olsa ilk alcağım araba avensis ;)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Kasım 27, 2010, 18:15:29 »
Oguz yasın gucuk ama hacmın buyuk arkadas :D :D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Kasım 27, 2010, 22:25:40 »
22-23 bin param olsa ilk alcağım araba avensis ;)
Şu efsanemi satayım da ondan sonra detaylı arayışlara geçecez... :)
Oguz yasın gucuk ama hacmın buyuk arkadas :D :D
Abi lafı tam oturttun vallahi :D ama haklısın işte dicek bişe yok :) :) sen ne diyorsun selçuk abi ne alayım civic mi avensis mi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Kasım 28, 2010, 23:26:01 »
Honda crv ya da suzıkı vıtara
Senın benım gıbı adamları onlardan ufagı kesmez :D
Ama cıvıc le avensısten baska secenek yoksa kendıme alsam avensıs sana olacaksa cıvıc derım.
Ama cıvıc te 2006 modelı almanı tavsıye ederım.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Kasım 29, 2010, 02:46:14 »
abi zahmet olmazsa bilgilerini açsana bana çünkü alırsam okkalı alacam bu sefer uzun ömürlü olsun istiyorum gömlek değiştirir gibi araba değiştiriyorum aldım mı tam olsun diyorum. Açıklar mısın bana örneğin sana avensis bana civic ve neden 2006 model. 2006 da ne gibi özellikler var. Avensis bana ağır kaçacak gibi geliyor yani kaba anlamında honda daha uygun geldi sanki. Honda nasıldır ne dersin bu konuda ! Seni de yoruyorum ama bilgi paylaştıkça güzeldir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Kasım 29, 2010, 08:32:41 »
Rıca ederım oguzcum.
Sana neden honda sorusunun 2 cevabı var;
1. Yasın ıtıbarı ıle honda
2. Ikıncı elde avensıse gore daha az deger kaybedecektır. Netıcede farklı sınıfların aracları.
2006 yanı eskı kasa honda tavsıyemın nedenı ıse;
2 cok yakın arkadasımdan bırınde 2006 eskı kasa bırınde 2008 yenı kasa cıvıc var. 2006 cok dah serı ve atak.
Bayram tatılınde ıstanbuldan sapanca-akyazı gezdık uc araba pespese en gerıde kalan yenı cıvıc tı en onde olan eskı cıvıc.
Ayrıca yakıt sarfıyatlarındada eskı cıvıc daha ekonomık.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Kasım 30, 2010, 13:29:15 »
Rıca ederım oguzcum.
Sana neden honda sorusunun 2 cevabı var;
1. Yasın ıtıbarı ıle honda
2. Ikıncı elde avensıse gore daha az deger kaybedecektır. Netıcede farklı sınıfların aracları.
2006 yanı eskı kasa honda tavsıyemın nedenı ıse;
2 cok yakın arkadasımdan bırınde 2006 eskı kasa bırınde 2008 yenı kasa cıvıc var. 2006 cok dah serı ve atak.
Bayram tatılınde ıstanbuldan sapanca-akyazı gezdık uc araba pespese en gerıde kalan yenı cıvıc tı en onde olan eskı cıvıc.
Ayrıca yakıt sarfıyatlarındada eskı cıvıc daha ekonomık.
Helal abime erinmeden ne güzelde yazmışsın :)
Şimdi de sıra bende :) abicim 1 saat önce honda bayisinden geldim. 2. el araçlarını sordum ve bi tane civic buldum yine eski kasalardan ancak 2004 model. 2004 modelin makyajlı olanı yeni kasası. Araç 53.000 km'de bayandan satılmış (Bayanı da tanıyorum :) az yaşlı bişe :D araç sürtünmelerden dolayı ufak tefek 3-4 adet boyası var kaza büyük darbe kesinlike yok. Araç otomatik vites bej renginde çokta temiz sağolsunlar deneme sürüşü de yaptırdılar araç çok çok hoş motor yerli yerinde iyi kaçıyor şanzıman da iyi vites geçişleri çok güzel. Şahsen boya takıntım yok o yüzden rahatlıkla alabiliri. Araç civic ES modeli değil LS modeli sunroof ve cd çalar yok gereği de yok zaten :) Fiyatı 23.500dü ancak 22.500 e düşürdü.
 Sen bu işe ne dersin selçuk abi iyi midir alınır mı ?? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Kasım 30, 2010, 13:51:44 »
Helal abime erinmeden ne güzelde yazmışsın :)
Şimdi de sıra bende :) abicim 1 saat önce honda bayisinden geldim. 2. el araçlarını sordum ve bi tane civic buldum yine eski kasalardan ancak 2004 model. 2004 modelin makyajlı olanı yeni kasası. Araç 53.000 km'de bayandan satılmış (Bayanı da tanıyorum :) az yaşlı bişe :D araç sürtünmelerden dolayı ufak tefek 3-4 adet boyası var kaza büyük darbe kesinlike yok. Araç otomatik vites bej renginde çokta temiz sağolsunlar deneme sürüşü de yaptırdılar araç çok çok hoş motor yerli yerinde iyi kaçıyor şanzıman da iyi vites geçişleri çok güzel. Şahsen boya takıntım yok o yüzden rahatlıkla alabiliri. Araç civic ES modeli değil LS modeli sunroof ve cd çalar yok gereği de yok zaten :) Fiyatı 23.500dü ancak 22.500 e düşürdü.
 Sen bu işe ne dersin selçuk abi iyi midir alınır mı ?? :)
arkadaşımdaki 2006 cıvıc te ls sadece manuel vites senin baktığın cıvıc e göre farkı.
o arabayla samsuna gidip gelmiştim.
performans ve yakıt tüketimi gayet güzeldi.
sadece koltuları efsane kasa koltukları kadar rahat değildi. ama arka yolcunun arasnda zeminde şaft kanalı olmadığından arka taraf rahattı. egzozu yere çok yakın ufak setlerde hemen sürtüyor ama zarar görmüyor.
sonuç fiyatı senin için iyi ise kesinlikle değerlendirmeye alınabilecek bir araç.
sigortadan ve tramerden sorgula sorun yoksa ve kesene uyuyorsa al derim.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Kasım 30, 2010, 18:56:21 »
arkadaşımdaki 2006 cıvıc te ls sadece manuel vites senin baktığın cıvıc e göre farkı.
o arabayla samsuna gidip gelmiştim.
performans ve yakıt tüketimi gayet güzeldi.
sadece koltuları efsane kasa koltukları kadar rahat değildi. ama arka yolcunun arasnda zeminde şaft kanalı olmadığından arka taraf rahattı. egzozu yere çok yakın ufak setlerde hemen sürtüyor ama zarar görmüyor.
sonuç fiyatı senin için iyi ise kesinlikle değerlendirmeye alınabilecek bir araç.
sigortadan ve tramerden sorgula sorun yoksa ve kesene uyuyorsa al derim.
O zaman hayırlı uğurlu olsun bana arabayı almış bulunuyorum abicim 1 saat önce 22 milyara aldım fişek gibi kaçıyor :) ÇOk güzel bi araba değerli bilgilerin için çook Teşekkür ederim abicimm artık bide HONDA'm oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Kasım 30, 2010, 19:14:44 »
O zaman hayırlı uğurlu olsun bana arabayı almış bulunuyorum abicim 1 saat önce 22 milyara aldım fişek gibi kaçıyor :) ÇOk güzel bi araba değerli bilgilerin için çook Teşekkür ederim abicimm artık bide HONDA'm oldu :)
hayırlı olsun abi :) düz vites olsa tadından yenmezdi ama ::)
2011 Auris Sport