0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004-2006 Civic ES Vtec II
25 Bine 2005 vectra ve avensis bulabilirsin oğuz abi. toyota hastalığını bi vectra uğruna bitirme bence avensisten aldığın zevki vectradan alamazsın.
Hımmm çevremde de kimse de yok ki kardeşim alıp deneyeyim bi tadına bakayımm sürmeden almak istemiyorum çünkü. Alperenin dediği araç dayım da var kullanma fırsatım olur ama avensisi nerde bulacam.. En iyisi beklemek acelem yok nasıl olsa... Honda da çok sağlam araç nede olsa made in japan acaba o hondalara hız sabitleyici takılabiliyor mu. Deli bi hız sabitleyici sewgim var
Ya Oğuz abi mis gibi efsanen var daha neden satmak istiyosun yapma gözünü seviyim ya
takılır heralde
22-23 bin param olsa ilk alcağım araba avensis
Oguz yasın gucuk ama hacmın buyuk arkadas
Rıca ederım oguzcum.Sana neden honda sorusunun 2 cevabı var;1. Yasın ıtıbarı ıle honda2. Ikıncı elde avensıse gore daha az deger kaybedecektır. Netıcede farklı sınıfların aracları.2006 yanı eskı kasa honda tavsıyemın nedenı ıse;2 cok yakın arkadasımdan bırınde 2006 eskı kasa bırınde 2008 yenı kasa cıvıc var. 2006 cok dah serı ve atak.Bayram tatılınde ıstanbuldan sapanca-akyazı gezdık uc araba pespese en gerıde kalan yenı cıvıc tı en onde olan eskı cıvıc.Ayrıca yakıt sarfıyatlarındada eskı cıvıc daha ekonomık.
Helal abime erinmeden ne güzelde yazmışsın Şimdi de sıra bende abicim 1 saat önce honda bayisinden geldim. 2. el araçlarını sordum ve bi tane civic buldum yine eski kasalardan ancak 2004 model. 2004 modelin makyajlı olanı yeni kasası. Araç 53.000 km'de bayandan satılmış (Bayanı da tanıyorum az yaşlı bişe araç sürtünmelerden dolayı ufak tefek 3-4 adet boyası var kaza büyük darbe kesinlike yok. Araç otomatik vites bej renginde çokta temiz sağolsunlar deneme sürüşü de yaptırdılar araç çok çok hoş motor yerli yerinde iyi kaçıyor şanzıman da iyi vites geçişleri çok güzel. Şahsen boya takıntım yok o yüzden rahatlıkla alabiliri. Araç civic ES modeli değil LS modeli sunroof ve cd çalar yok gereği de yok zaten Fiyatı 23.500dü ancak 22.500 e düşürdü. Sen bu işe ne dersin selçuk abi iyi midir alınır mı ??
arkadaşımdaki 2006 cıvıc te ls sadece manuel vites senin baktığın cıvıc e göre farkı.o arabayla samsuna gidip gelmiştim.performans ve yakıt tüketimi gayet güzeldi.sadece koltuları efsane kasa koltukları kadar rahat değildi. ama arka yolcunun arasnda zeminde şaft kanalı olmadığından arka taraf rahattı. egzozu yere çok yakın ufak setlerde hemen sürtüyor ama zarar görmüyor.sonuç fiyatı senin için iyi ise kesinlikle değerlendirmeye alınabilecek bir araç. sigortadan ve tramerden sorgula sorun yoksa ve kesene uyuyorsa al derim.
O zaman hayırlı uğurlu olsun bana arabayı almış bulunuyorum abicim 1 saat önce 22 milyara aldım fişek gibi kaçıyor ÇOk güzel bi araba değerli bilgilerin için çook Teşekkür ederim abicimm artık bide HONDA'm oldu