0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
opel arızalı dıyen adam yalan soyler bakımsız opel sızı yorar ama bakımlı temız bır astra kesınlıkle sızı mtlu eder.
bunlar arıza sebebı olamaz bence kontaktan elektrik kesme olayını ılk sızden duydum ve çok büyük bir opel kullanıcısı tanıyorum kontak arızalı olması sizdden oncekı sahıbınden kaynaklı olabılır...hararet konusunda ıse astramızın 90C geçtiğini daha tarih yazmadı yaz kış hiç fark yok hep aynı sankı oraya sabıtlemısler
Allahını seversen övme şu arabayı fatih git sanayiye tabelalara bak en çok Opel'in ismini görürsün 1 numaralı sanayi dostu. Aşırı samimi bi arkadaşım var tek dostum yani onun aracı benm aracım o yüzden şöyle konuşayım. Elimde 2004 vectra var 1.6 daha 30 bin de cıncık gibi ama arkadaşım yolda kalmaktan bıktı kırmızı ışıkta aracın stop etmesinden ve arkadakilerin adamın kulağını çınlatmasından bıktı hiç bi türlü aksaklık yapılmamış bakımında kusura bakma ama opel araba mı ya... Bunu da söylemişken opel'in en son nesil araçlarına lafım yok sonuçta bahsettiğim araba 6 7 yıllık. Ama insignia Metin abinin dediği gibi benim de çok hoşuma gidiyor motoruna güvenim yok ancak iç dış tasarım mükemmel...