yok abi yok şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s bu kadar

kurallara uyalım uymayanları uyaralım.
takip ettiğimiz kadarıyla
100 000 km. de mmt kullanıyorum. Ben alalı 1 yıl oldu.
Şu ana kadar rampalarda kalkış sorunu haricinde hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Ayrıca araç 2006 dizel.
Yokuşlarda sorun,uzun yolda sorun,beklediğim şeyi bulamadım açıkcası hiç tavsiyede etmiyorum..
Yokuşlarda sorun,uzun yolda sorun,beklediğim şeyi bulamadım açıkcası hiç tavsiyede etmiyorum..
mmt kendi başına zaten ayrı bir sorun diyorsun yani
Manuel diyorum başka bişey demiyorum
Şahsen ben klasik otomatik veya DSG-sıralı otomatik çıkmadığı müddetçe MMT otomatik almam. Kullandım nefret ettim, şu an kullandığım şirket 2006 Civic'in klasik otomatiği yağ gibi onun yanında. (Malesef) Renault bile kullanmaya başlamış sıralı otomatik, Megane ve Fluence'da, umarım TYT'da geçer yakın zamanda.
Toyotalar MMT deilde DSG olsa süper olurdu wv kullanmıştım harika
mmt kendi başına zaten ayrı bir sorun diyorsun yani
Aynen Metin abi peder bey bıraksa satıp dizel manuel alırım veya wv jetta,passat falan..
Lütfen kötülemeyin hem mmt hemde reno clio quicshift kullanan biri olarak
onu tam otomatik diye düşünmezseniz çok randımanlı vitesler özellikle şehir içi
zaten hep yokuş olan izmirde bile ben sevdim:)....
bence vitesteki beklentiyle alakalı
fiat 2006 punto duallogic de kullandım o da fena değildi ama 65 beygirdi yetmedi..
tam otomatik şavrole aveo kullandım illallah dedirtti....
ben yarı otomatikciyim
sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tabiki mmt a tam otamatik gibi basarsanız arıza yapar bu araça yarı otomatiktir sadece debriyaj yok onu elektronik olarak hallediyor sizin de sadece ayağınız nerde gazdan çekip nerde basacağınız bilmeniz gerekiyor; bu koşullarda kullanın ca manuel den daha az yakıt harcıyor...
başka sıkıntılar varsa bilmem isterim
Toyotanın CVT-7 ileri otomatik vitesivar lakin Taiwanda bile satılan bu otomatik Türkiyey gelmiyor.Haa kasa değiştiğinde gelirmi acaba muamma ?
Honda da i-shift var aynı m/m de olduğu gibi kullanıcıları memnun deyil.
Arkadaşlar mmt çok kullanışlı bir şanzıman olmasına rağmen yarı otomatik şanzıman alınacaksa çift debriyaj sistemine sahip şanzımanlar tercihimdir hem kullanımı daha zevkli hemde daha az sorunlu bu şanzımanlara örnek verecek olursak volkwagen gurbunu DSG şanzımanı renaultun yeni çıkardığı EDC mitsubushinin evo da kullandığı SST .
Zoruma giden birtek şey var reno bile çift debriyaj sistemi kullanmasına rağmen toyota niye halen tek debriyaj sistemini kullanıyor.
manuel gibisi varmı ya kullanırken aldığımız zevk bile çok ayrı.
manuel gibisi varmı ya kullanırken aldığımız zevk bile çok ayrı.
Öylede Mert otomatiğin rahatlığı ve zevkide ayrı bundan sonra alacağım araba mutlaka otomatik olacak ve toyota halen aynı mmt ile devam ederse buyuk ihtimal aracım octovia. 1.6 dizel motor ve dsg şanzıman sunduğu performans , konfor ve ekonomi hiç birşeye değişilmez .
Bu arada eğer hiç otomatik araç kullanmadıysan sana octovianın dsg şanzımanlı bir modelini test etmeni tavsiye ederim .
Bana göre Piyasadaki en iyi otomatik vitesler ;
1-DSG şanzıman harika örğü örer gibi vites değiştiriyor ve nerdeyse hiç hissetmiyorsunuz. Kuzenin golf VI kasasını kullanınca baya hoşuma gitmişti DGS.
2-Honda'nın CVT-5 ileri otomatik vitesi oda çok başarılı ama DSG den biraz daha fazla hissetiriyor.Bu vitesi 1,5 sene kullandım.
Bana göre Piyasadaki en iyi otomatik vitesler ;
1-DGS şanzıman harika örğü örer gibi vites değiştiriyor ve nerdeyse hiç hissetmiyorsunuz. Kuzenin golf VI kasasını kullanınca baya hoşuma gitmişti DGS.
2-Honda'nın CVT-5 ileri otomatik vitesi oda çok başarılı ama DGS den biraz daha fazla hissetiriyor.Bu vitesi 1,5 sene kullandım.
Hakan abi DGS değil DSG şanzıman
Hakan abi DGS değil DSG şanzıman 
Eyvallah kardeşim uyarın için.Tuşlara basarken sırayı karıştırmışım