0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
levent abi manuelin tadı bir başka otomatiği kötüledğimden değil.
manuel'in tadı bişeyde yok
maşallah diyelim ozaman keyifli sürüşler
Levent Hocam 2. baskıyı yapmışsınız aynı mesajınızı birden fazla aynı konu içinde yayınlamışsınız. Klavyeniz sürtçtü sanırım Fikirlere saygım sonsuz ben kendi fikrimi paylaşıyorum sadece, Çevremde o kadar çok insan var ki şunu belirtmek isterim arabayı kullanırken zevki için kullananların tamamı manuel Bende manuel araçtan oldum olası zevk alıyorum, hele birde 2.0 motorun üzerindeyse hacim kullanım zevki daha çok belirginleşiyor Otomatik aracın tepesinde kendimi kukla gibi hissediyorum, kişisel olarak bana zevk vermiyor. Düşündünüzmü piyasada milyonlarca araç var, otomatik aracın yüzde oranını ?
Otomatik vites araçların fiyatları ve sonrası bakım maliyetleri,manuel ler kadar düşük olsaydı ne olurdu?
multimod kayıyor diyenler..ya kullanmayı bilmiyorsunuz yada mmt kullanmadan yazıyorsunuz..manuel nasılsa mmt aynısı tasa etmeyin..(rampada beklerken frene basmassanız kayar tabi)
iyi veya kötü ama dediğiniz gibi kullanmadan insanlar yorum yapıyor biz demiyoruzki mmt nin eksikleri yok.bundan önceki aracım 2000 kedi göz corolla idi arkadaş kime götürdüysem bu araç tutulmadı dediler internete ilan verdim birgünde 4 yıl önce aldığım fiyata sattım.