0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg kiti yoksa yıkanabilir beyin zaten içerde lpg kitinde yıkanmama sebebi ise lpg dijital beyninin dışarıda ve suya karşı korumasız olması...ama yıkatmama konusundaki fikre katılıyorum...bende lpg taktırmadan önce de yıkatmamıştım ..şu an da yıkatamıyorum... el yordamıyla silmek daha uygun olur bence...
Bende Lpg var. Beyni poşetle sardık, köpük vurduk, az bekledik, suyu vurduk. Sorun yok.
Acımam vurrum
Aracın motorunu mazot yada temizleyici ürünleele temizlemek zahmetli oluyor ve dip bucak gönül rahatlığıyla temizleyemiyorum...Şöyle birşey yapsam marş ve şarj dinamosunu poşetle su almayacak şekilde sarsam daha sonra motor üstündeki siyah kapağı söküp motoru suyla yıkayı köpüklesem tekrar durlarsam dip bucak sonra kapağı temizleyip geri taksam bir problem olurmu? Araç resimdekidir alttada detayı yazıyor...
Ben hortumla değil süngerle sabunladım sonra maşrapayla döktüm bir güzel ama sonucu biraz kötü oldu Abs motoru çalıştırdığında sönmesi gerekirken çalıştırınca biraz yanıp kalıyordu sonra sönüyordu hoş arabayı bir kaç kez ani frenle abs çalıştırınca sorun çıkartmıyordu Tabi absnin boruları kuruyunca yada ısınınca hiç bir şeyi kalmadı şuanda gayet normal
Fantezi aramaya gerek yok bence bu işin profesyönelleeri var sonunda altından kalkılmayacak bişi olur oda siz arabayı yıkadınız die sizin üstünüze kalır verin sanayide 20-30 lira yıkatın bence..
Hocam fantezisiz olmuyor ama bu işler yahu Ben sudan korktuğum için (motorda) kompresör ile temizliyordum tozu pisi işlem bittikten sonra 10dk boyunca kulaklarım duymuyordu mesala buda bir fantezi ama konyada buldum bir yer adamdada 2008corolla var benzinli motorunu bana gösterdi ben ayda bir yıkıyorum dedi sağla dedi bu güne kadarda sorun çıkmadı yıkadıklarımızda dedi ama sizede çıkmaz diye garanti veremem sonuçta fabrika yıkamayın diyor dedi
2004 Yaris ve 2005 Corolla var arabalarımın ikiside benzinli arabalarımın motorlarını ya serviste bakımda yada cam suyu falan biterse öyle görüyorum. Malum TOYOTA BU YOLDA KALMAZ :=)) O sırada bakıyorum motor pis takıyorum hortumu açıyorum suyu bide bol köpüklü sünger 10 dakikada ohhh mis gibi oluyo motor :=)) zaten her yer plastikle kapalı ama tüplüyse denemeyin yada tüp beynini iyice muhafaza edin vurun suyu gitsin. Kolay gelsin :=))