0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dokunsak kızmaz demi bize.hemen başlayalım ozaman
Film+jant+hava flitresi candır Eee jant olduysa bide yayda lazım
ağır ol ercü yaa birden yüklenilirmi bi insana böyle bi anda o kadar para harcanmaz...hem hepsini birden yaparsan saçma olur yakışmaz bile...bu iş zaman ister...zaman geçtikce sağına soluna bakacaksın sonra karar vereceksin...
ozaman direk hava flitresi film stop far sinyal jant yay ama hemen değil yani Öncelik hava flitresi olsun onu takınca arabaya resmen aşık oluyor insan
beni çatlatmak için söylüyon bu hava filtresini... biliyorum ben
o zaman hava filtresi, panjur, ampuller olarak sıraya koyalım ilk etapta.yanlız şöyle bi sorum olacak arakadaşlar filtreyi kitle birlikte mi yaptırmam gerekiyo yoksa direk hava girişine bağlayabilirmiyim??
aracınızda hava akış sensörü olduğu için kitle birlikte yaptrımanız gerekiyor ve ayrıca simota k&n green gibi flitreler tercih edin
sensörü iptal etsem panjur bulabileceğim bi yer veya elinde panjuru olan satmak isteyen tanıdıklarınız varmıdır??
Sensörü iptal ederseniz büyük problemler çıkartabilir ve akış sensörü yakıtı ayarlıyor tavsiye etmem
eyvallah kardeşim saolasın verdiğin bilgiler için
Fotoğrafta gördüğüm kadarı ile araç oldukça temiz öncelikle jant ve filim işine gir derim sanırım aracın arka helozenler ezilmiş fotodan göründüğü kadarı ile kronik durum bunlarda alacağın jant ve lestik ölçüsüne dikkat etmelisin bu helozenlerle.