0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yada boştayken deneyebilirsiniz
boştayken Çok güzel ses alamayabilir . Giderken daha canlı ses alır ercü
onda şüphe yok ama yinede ses alınıyor
tabi alacak Sonuçta nefesi uyurkende veriyorsun koşarkende ..Bu cümlede nerden cıktıysa
Emre bey öncelikle aracınız çok güzel otomatik olması biraz kötü olmuş bendede triptonik var hala sevemedim sevmicem de .. 2. Olarak Videomuzu Trafiğe kapalı alanlarda çekelim. Çünkü İstemeden hız yapmak zorunda kalıyorsunuz. Unutmayalım şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s 3. Olarak bende dandik bi filtre takmıştım ve toz cok olmasada kücük sekilde ince tozları alabiliyor . Size tavsiyem Marka bir hava filtre almanız. 15" 5 veya 6 Kollu dolgun bir jant. Veya Çok kolluda olabilir .
Bana kalırsa bi tek jantları değiştir, başka hiç bir şeyi elleme, araba çok diri ve orijinal görünüyorbu orijinalitesini bozma; ama illede kurcalamak istiyorsan şu acaip egzosa birşeyler yap, krom uç falan takAnladığım kadarıyla otomatik vites; bir süre kullanıp rahatlığına alıştınmı bir daha aramazsın düz vitesiGüle güle kazasız belasız bin
arkadaşlar hepinize merhaba. 96 model gli otomatik vites corollam var maşallahı var aracın gerçekten kaportasında ufak solmalar olsa da nihayetinde düzelecek bunlar. gelelim benim derdime . kardeşlerim ankarada corolla parçası bulabileceğim (ucuz yollu:) ) bir yer varmıdır? öncelikle panjur ampuller ve sinyallerden başlamak istiyorum ben sonrasında elimden geleni yapacağım benim japonum da bu arkadaşlar düz vitesini bulabilseydim çoook daha güzel olacaktı..
Kemal bey bunu nasıl anladınız yav hayret sizden başkada kimse anlıyamamış zaten
Çok güzel gerçekten şımıl şımıl parlıyo Allah Kazasız belasız kullanmayı nasib etsin inşallah
Nazar değdi araca galiba Geçmiş olsun...