Gönderen Konu: vte 35 e dokunalım arkadaşlar... :)  (Okunma sayısı 6453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: vte 35 e dokunalım arkadaşlar... :)
« Yanıtla #40 : Kasım 11, 2010, 20:36:23 »
Emre bey öncelikle aracınız çok güzel :) otomatik olması biraz kötü olmuş bendede triptonik var hala sevemedim sevmicem de :D ..

2. Olarak Videomuzu Trafiğe kapalı alanlarda çekelim. Çünkü İstemeden hız yapmak zorunda kalıyorsunuz. Unutmayalım şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s  :)

3. Olarak bende dandik bi filtre takmıştım ve toz cok olmasada kücük sekilde ince tozları alabiliyor . Size tavsiyem Marka bir hava filtre almanız. 15" 5 veya 6 Kollu dolgun bir jant. Veya Çok kolluda olabilir :).
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 11, 2010, 20:36:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 11, 2010, 20:40:19 »
yada boştayken deneyebilirsiniz :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Kasım 11, 2010, 20:43:47 »
yada boştayken deneyebilirsiniz :D
boştayken Çok güzel ses alamayabilir . Giderken daha canlı ses alır ercü :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Kasım 11, 2010, 20:46:19 »
boştayken Çok güzel ses alamayabilir . Giderken daha canlı ses alır ercü :)

onda şüphe yok ama yinede ses alınıyor :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Kasım 11, 2010, 20:48:18 »
onda şüphe yok ama yinede ses alınıyor :D
tabi alacak :D Sonuçta nefesi uyurkende veriyorsun koşarkende :D ..

Bu cümlede nerden cıktıysa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Kasım 11, 2010, 20:54:10 »
tabi alacak :D Sonuçta nefesi uyurkende veriyorsun koşarkende :D ..

Bu cümlede nerden cıktıysa :D

olur öyle :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #46 : Kasım 11, 2010, 21:53:04 »
arkadaşlar  teşekkür ediyorum yorumlarınız  ve  tavsiyeleriniz  için  filtre şimdilik güzel zaten daha  dün taktım biraz kullanıyım elbette daha iyilerini de takacağım.
jant birazdaha sonraki iş ondan önce güzel bi xenon far takacağım  2-3 güne kadar :)
demirden korksak TOYOTA’ya binmezdik!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #47 : Kasım 12, 2010, 07:44:14 »
Emre bey öncelikle aracınız çok güzel :) otomatik olması biraz kötü olmuş bendede triptonik var hala sevemedim sevmicem de :D ..

2. Olarak Videomuzu Trafiğe kapalı alanlarda çekelim. Çünkü İstemeden hız yapmak zorunda kalıyorsunuz. Unutmayalım şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s  :)

3. Olarak bende dandik bi filtre takmıştım ve toz cok olmasada kücük sekilde ince tozları alabiliyor . Size tavsiyem Marka bir hava filtre almanız. 15" 5 veya 6 Kollu dolgun bir jant. Veya Çok kolluda olabilir :).
tavsiyelerin için teşekkür ediyorum kardeşim ancak bizim burası baya bi trafiğe kapalıydı o saatte
ayriyetten :) şehir içi 70km şehirler arası 110km hız olarak değişti ve bunların %10 luk  sapma paylarını da hesaplarsak ş.i 77- ş.d 99 km hız yapabilirsin :)  ama kesinlikle tavsiye etmiyorum benimki sadece kuzenimi bırakırken ses denemesiydi 300 mt yolda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Kasım 12, 2010, 09:30:18 »
Bana kalırsa bi tek  jantları değiştir, başka hiç bir şeyi elleme, araba çok diri ve orijinal görünüyor
bu orijinalitesini bozma; ama illede kurcalamak istiyorsan şu acaip egzosa birşeyler yap, krom uç falan tak
Anladığım kadarıyla otomatik vites; bir süre kullanıp rahatlığına alıştınmı bir daha aramazsın düz vitesi
Güle güle kazasız belasız bin

Kemal bey bunu nasıl anladınız yav hayret  :) sizden başkada kimse anlıyamamış zaten :D

arkadaşlar hepinize merhaba. 96 model gli otomatik vites corollam var maşallahı var aracın gerçekten kaportasında ufak solmalar olsa da nihayetinde düzelecek bunlar.
gelelim benim derdime . kardeşlerim ankarada corolla parçası bulabileceğim (ucuz yollu:) ) bir yer varmıdır? öncelikle panjur ampuller ve sinyallerden başlamak istiyorum ben sonrasında elimden geleni yapacağım :)
benim japonum da bu arkadaşlar düz vitesini bulabilseydim çoook daha  güzel olacaktı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Kasım 13, 2010, 23:29:03 »
Vte 35 e donunmaya mı geldi.Dokun hadi dokun bekliyoruz -_- -_- -_-
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #50 : Kasım 13, 2010, 23:57:49 »
başladık bakalım  tuncay bey yavaştan resimlerde de görmüşsünüzdür :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Kasım 14, 2010, 03:01:22 »
Kemal bey bunu nasıl anladınız yav hayret  :) sizden başkada kimse anlıyamamış zaten :D

açıklamayı okumak için sayfayı taa baştan 1. sayfadan başlayararak okumak lazım, işim gücüm yok her sayfayımı okuyayım yauv, son sayfadaki iki üç mesaj bana yetiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #52 : Kasım 18, 2010, 00:32:49 »
Tekrardan merhaba arkadaslar. bugun oylesine arabayla ugrasirken aklima bozuk olan cam kaldirma modulu geldi bakma amacli soktum baktim ustamin bana yenisini al takalim dedigi modulun sadece devre tamamlayici elemanlarinin bitanesinin eksik oldugunu gordum ve basladim ise kapi kilitleme tusunu iotal.ederek 4. camimi da faal duruma getirmis oldum. cikmacidan bile 40-50tl den assagi alamayacagim dugmemi kendim tamir ettim. :) bununla ilgili resim.cekmek aklima gelmediginden resim paylasamayacagim arkadaslar kusura bakmayin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #53 : Kasım 20, 2010, 00:25:20 »
ufak bi kaza yaptım arkadaşlar :(
<script src='http://img189.imageshack.us/shareable/?i=img20101119213628.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img816.imageshack.us/shareable/?i=img20101119232133.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img576.imageshack.us/shareable/?i=img20101119232139.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img502.imageshack.us/shareable/?i=img20101119232148.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4everCoroLLa
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 216
  • Model Yılı: '98
« Yanıtla #54 : Kasım 20, 2010, 22:33:40 »
Bana kalırsa bi tek  jantları değiştir, başka hiç bir şeyi elleme, araba çok diri ve orijinal görünüyor
bu orijinalitesini bozma; ama illede kurcalamak istiyorsan şu acaip egzosa birşeyler yap, krom uç falan tak
Anladığım kadarıyla otomatik vites; bir süre kullanıp rahatlığına alıştınmı bir daha aramazsın düz vitesi
Güle güle kazasız belasız bin

Çok güzel gerçekten şımıl şımıl parlıyo :) Allah Kazasız belasız kullanmayı nasib etsin inşallah 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Kasım 20, 2010, 23:18:45 »
Nazar değdi araca galiba :( Geçmiş olsun...
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #56 : Kasım 21, 2010, 01:02:30 »

Çok güzel gerçekten şımıl şımıl parlıyo :) Allah Kazasız belasız kullanmayı nasib etsin inşallah 
amin  emrecim saolasın sende kazasız belasız kullan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #57 : Kasım 21, 2010, 01:03:53 »
Nazar değdi araca galiba :( Geçmiş olsun...
eyvallah  Hasan kardeşim. aslına bakarsan nazarlığım vardı ilk aldığım gün arkadan vurdum ufak bişey ama  bu neden oldu bilmiyorum :) Allah daha büyük kazalardan korusun cümlemizi :)