0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer bu poliçede yıl sonunda hasarsızlık indirimi kazanılıyorsa, iyi bir başlangıç bence.
Adnan teşekkür ederim paylaştığın için... Diğer risklerin hepsini kapsamdan çıkarıp sadece kaza sonucu oluşan hasarı karşılayacak kasko uygulaması var mı acaba ?
trafikte gelip aracınıza vurup kaçabiliyorlar. evin önünde vurup gidebiliyorlar. bence tam kasko yaptırın sigortada bi işe yaramıyor karşıdakinin aracını karşılıyor. benim aracımın kaskosuna 2.300 Tl isteyen firmada oldu ama uzun araştırmalar sonucu 1.380 Tl'ye yaptırdım herşey içinde. boş zamanım olursa anlaşmalı servisine götürüp ufak ezikleri yaptıracağım veya ön cama taş geldi çatladı camı değiştireceğim kasko bozulmadan mini onarım servisi ile bunlarıda göz önünde bulundurun Allah göstermesin bi kaza halinde kaskonun kaç katı ödeme yapacaksınız?
+1 bu tür kaskolamayı her sigorta firması yapmıyor sanırım... bu tür kaskolamalar sonuçu mağdur olan taraf araç sahibleri olacaktır ve hiç bir sigorta şirketi kendisinin kötü reklam yapılmasınıda istemez...araç aslında çarpma,çarpışma ve devrilmelere karşı kaskolanmalı... bana soracak olursanız; verin 100-200 tl daha kazalara karşı en azından muafiyetli poliçe düzenletin...
Muhammet Bey,Sizede içerigi tam okumanız için Sefa Beye verdiğim cevabı vermek zorundayım.Yukarıda detaylı açıkladım detaylı okumanızı rica ederim. Zaten başlığa yazdım DAR KAPSAMLI KASKO diye benim aracımın yaşı itibarı ile tam kasko yapmam çok zor yapan 2 firma var 1.200 tl fiyat çekiyor sizce 12.000 13.000 tl lik araca binen birisi bu rakama aracını kaskolarmı ? Benim kesinlikle imkanım el vermiyor aracım lpg li oldugu için öncelikle yanmaya karşı ve çalınmasına karşı kaskoladım. tabiki imkanı olan tam kasko yapsın ama benim gibi maddi imkanı el vermeyen kişiler ise belki yaptırabilir veya düşünür diye bu konuyu açmıştım.Saygılarımla.
Bilgi için teşekkürler,dar kapsamlı kaskoya küçük kazalarıda ekleme varmı acaba?
Adnan abi zaten 12000 tl lik bir arabaya 1200 tl kasko parası vermek mantıklı dil bu konuda sana hak veryorum paylaşım için yeniden teşekkürler.İnşallah yaptırdığın kaskoya ihtiyacın kalmaz.Kazasız belasız sürüşler.