0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah Hepimizi kazadan beladan korusun.
Serkan Bey,Sigorta şirketinin küçük kazalar için olan açıklamasını ekliyorum.Sigortalı taşıtta dış darbeler sonucu meydana gelebilecek küçük ölçekli hasarlar, Mini Tamir Servis Merkezlerinde bedelsiz olarak giderilmektedir. Mini tamir kullanılması sadece beyana dayalı olup, hasarla ilgili evrak gerektirmez, hasar dosyası açılmaz. Bu hizmetlerden, sigortalı ayrıca aracın zarar verdiği araçta yararlanabilir.
Teşekkürler adnan bey bu kasko acaba nekadarını karşılıyo hasar küçük ölçekli derken ne demek istiyolar aracı pert haricimi, mesela şehir içi oluşabilecek kazalarda kaput değişimi veya kapı buşekilde olabilirmi? galiba sigorta acentesi cevaplayabilir bu soruları.
Muhammet Bey,Sizede içerigi tam okumanız için Sefa Beye verdiğim cevabı vermek zorundayım.Yukarıda detaylı açıkladım detaylı okumanızı rica ederim. Zaten başlığa yazdım DAR KAPSAMLI KASKO diye benim aracımın yaşı itibarı ile tam kasko yapmam çok zor yapan 2 firma var 1.200 tl fiyat çekiyor sizce 12.000 13.000 tl lik araca binen birisi bu rakama aracını kaskolarmı ? Benim kesinlikle imkanım el vermiyor aracım lpg li oldugu için öncelikle yanmaya karşı ve çalınmasına karşı kaskoladım. tabiki imkanı olan tam kasko yapsın ama benim gibi maddi imkanı el vermeyen kişiler ise belki yaptırabilir veya düşünür diye bu konuyu açmıştım.Saygılarımla.