Gönderen Konu: Kasko'su Olmayan Bütün Araç sahiplerinin Dikkatine ! Dar Kapsamlı Kasko  (Okunma sayısı 9763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
valla araçlar ve araçla ilgili işlemlere o kadar ilgiliyim ama ilk defa duydum bu dar kapsamlı sigortayı.....

paylaşım için teşekkürler.....
Cihan Şenol
2011 Corolla 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Serkan Bey,
Sigorta şirketinin küçük kazalar için olan açıklamasını ekliyorum.

Sigortalı taşıtta dış darbeler sonucu meydana gelebilecek küçük ölçekli hasarlar, Mini Tamir Servis Merkezlerinde bedelsiz olarak giderilmektedir. Mini tamir kullanılması sadece beyana dayalı olup, hasarla ilgili evrak gerektirmez, hasar dosyası açılmaz. Bu hizmetlerden, sigortalı ayrıca aracın zarar verdiği araçta yararlanabilir.

Teşekkürler adnan bey bu kasko acaba nekadarını karşılıyo hasar küçük ölçekli derken ne demek istiyolar aracı pert haricimi, mesela şehir içi oluşabilecek kazalarda kaput değişimi veya kapı buşekilde olabilirmi? galiba sigorta acentesi cevaplayabilir bu soruları.
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Teşekkürler adnan bey bu kasko acaba nekadarını karşılıyo hasar küçük ölçekli derken ne demek istiyolar aracı pert haricimi, mesela şehir içi oluşabilecek kazalarda kaput değişimi veya kapı buşekilde olabilirmi? galiba sigorta acentesi cevaplayabilir bu soruları.
Küçük ölçek dediği benim bildiğim ufak tefek çizik ne bilim far kırılması cam değişmesi bu gibi şeyler ama tam olarak bilmiyorum konu ile ilgili net bilgisi olanlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi

Serkan Bey,

HDI sigortanın linkini veriyorum mini tamir hizmetleri diye bir link var oradan bakabilirsiniz.

http://www.hdisigorta.com.tr/urun_kasko_darkapsamlikasko.aspx
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
tamam abi haklısın ama bende 2000 liradan 1380 liraya buldum araştırınca bulunabiliyor. gerçi sizde araştırmışsınız 1200 bulmuşsunuz neyse abi bilgilendirme için teşekkürler
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Muhammet Bey,
Sizede içerigi tam okumanız için Sefa Beye verdiğim cevabı vermek zorundayım.
Yukarıda detaylı açıkladım detaylı okumanızı rica ederim. Zaten başlığa yazdım DAR KAPSAMLI KASKO diye benim aracımın yaşı itibarı ile tam kasko yapmam çok zor yapan 2 firma var 1.200 tl fiyat çekiyor sizce 12.000 13.000 tl lik araca binen birisi bu rakama aracını kaskolarmı ? Benim kesinlikle imkanım el vermiyor aracım lpg li oldugu için öncelikle yanmaya karşı ve çalınmasına karşı kaskoladım. tabiki imkanı olan tam kasko yapsın ama benim gibi maddi imkanı el vermeyen kişiler ise belki yaptırabilir veya düşünür diye bu konuyu açmıştım.Saygılarımla.

yaşlı olan araçlar için olacağını hesaba katmamışım...