0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhahahahahahahahah O değilde bu fotonun kaynağı nedir güvenilirliği nedir ki?
Şerefsizler sadece bunlar sanki uygunsuz olanlar! Bu markalar varmı acaba gerçekte! Büyükler tokatladı yine birilerini...
+130 yıldır şöyle kestik, bu kadar öldürdük diyoruz. Bir adım ilerleyememişiz. Kaynaklara yönelmemiz gerek.
Terörist öldürmekten çok daha etkili bu uyuşturucu operasyonları.
Ciğerim, molotofa dikkat çekip oluşan linç psikolojisini göz ardı etmek doğru olmaz. "Hırsızın hiç mi suçu yok" diye sorarlar adama. Ya o otel çalışanları can havliyle molotof kokteyli yerine etrafa ateş açsalardı, nasıl bir facia oluşabilirdi, sınırlarını kim düşünebilir acaba? Canına, malına, ırzına tecavüz edilen birinin bunları savunması en doğal haktır.
http://gundem.milliyet.com.tr/dalyan-da-tehlikeli-gerginlik/gundem/gundemdetay/02.08.2012/1575257/default.htmyukardaki haberde gene provakasyon falan filan diyip geçiştirilmişasıl dikkatimi çeken adamlarda molotof kokteyli varmış acaba otele gelen müşterileremi ikram ediyorlar hazırda bekletip!
Bu olayda şu taraf kesin suçludur diyemiyorum. Sadece molotof kokteyli olayına ilk kez şahit oluyoruz veya ilk kez duyuyoruz medya dan bu tür birkavgada ona vurgu yapmak istedim, ilk iletimde sanırım yeterince açıklayıcı olamadım. Tabi sen dengeyi korumak adına bu tür iletiler yazıyorsun sanırım
Mehmet Şahin bey şahsım adına imzanızın ne kadar saygısız ve ahlaksız olduğunu vurgulamak isterim! Dalga geçmek adına bir ilahi vs kullanılan birşeyi kullanmanız ne kadar etik ne kadar caiz?
heheheh artık kavga yok, savaşma seviş diyoruz.
ne kadar etik ve caiz olduğu bakış açısına göre değişir Ahmetciğim, bunu ben yapmadım bir yerden aldım, seni kırdıysa bir kısmını değiştiririz gülüm Düzeltme: İmzanın video kısmını sildim.