0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet k. şahin bu tip paylaşımlarla nereye varmak istiyorsunuz ?yada paylaşımlarınızın doğruluk derecesi nedir ?
uğur dalkıran konu başlığındanda anlaşılacağı üzere medyadaki güncel haberleri takip ediyoruz.Doğruluk derecesine gelince haberlerin orjinal linki zaten mevcut, daha fazlası için araştırmanız gerekiyor.Sizde dikkatinizi çeken haberleri paylaşabilirsiniz kurallar çerçevesinde.
ilginç... odatv yi takip etmiyorum gerçekleri paylaştığını sanmıyorum... keza zaman, vakit, yenişafak gibi gazeteleride takip etmiyorum onlarda odatv gibi radikal, cumhuriyet gibi taraflı yayın yapıyorlar..
Halki; sinif, irk, din, mezhep veya bolge farkililigi gozeterek kin ve dusmanliga acikca tahrik etmek suctur. Lutfen haber paylasin birilerinin propagandalarini degil.
Kadir Bey, bu tür şikayetler için moderatöre bildir seçeneğini kullanmanızı her zaman tercih ederiz. Bu durumda şikayetiniz tüm yönetim tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılır. Ayrıca ben şahsi olarak böyle bir durum görmüyorum. Bu tür bildirimleri yaparken düşüncelerinizin nedenlerini de açıkça belirtmenizde fayda var. Bizi ikna etmelisiniz.
Canınız sağ olsun Uğur Bey, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Ben dürüstlük ve iyi ahlaktan başka hiç bir ideolojisi olmayan bir insanım. Tavırlarımı hep buna göre alırım. Bu yüzden benim ateist olduğumu düşünen de var, cemaatçi olduğumu düşünen de Ben ne olduğumu biliyorum, Allah da biliyor, gerisi hiç önemli değil
yani bilmiyorum hakkı bey birileri asparagas hayal ürünü köşe yazılarını paylaşıyor sizde bunu doğru kabul ediyorsunuz. burada arkadaşın amacı haber paylaşmak değil hükümeti olabildiğince kötülemektir. yani böyle yapınca eline ne geçecek merak ediyorum. hükümet karşıtı propaganda yapınca paramı veriyorlar onuda merak ediyorum. işin daha kötü tarafı asılsız haberlere inanmak ve buna bağlı olarak paranoya geliştirmek nasıl bir duygu onuda merak ediyorum