0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendilerince dalga mı geçiyorlar yoksa ciddi ciddi yalakalık mı yapmaya çalışıyorlar anlayamadım ama hürriyet.com.tr Zaytung tadında bir habere imza atmış Tiz kelleleri vurula o sporcuların Başbakan Tayyip Erdoğan ne dediyse, ne temenni de bulunduysa, sporcularımız tersini yaptı..Londra’da düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nın açılışını izleyip, daha sonra salonda Potanın Perileri’ne destek veren Erdoğan, Türkiye’ye döndükten hemen sonra gece 03.00’te de Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncularını aramış, "Çin maçında bloklara dikkat edin" demişti..Ancak Filenin Sultanları, Başbakan’ın bu uyarısına karşın Çin’e 3-1 yenilmekten kurtulamamıştı..Türkiye’ye dönse de Londra’daki sporcularımızla irtibatı kesmeyen ve maçları yakından takip eden Başbakan Erdoğan temenni de bulunduğu bir başka spor dalı ise bokstu..Müsabaka öncesi olimpiyat köyünü arayan Başbakan boksörlere başarı dileklerinde bulunurken, "Gardınızı alın, kontra yumruklara dikkat edin" demeyi de ihmal etmemişti..Ancak boksörlerimiz de 2’si dışında başarılı olamayarak elenip, Erdoğan’ın yüzünü kara çıkartmıştı..Başbakan’dan uyarı alan bir başka spor dalı ise güreş..Serbest Güreş Milli Takımı Başantrenörü Yakup Topuz, "Sporculara, ‘Başbakanımızı kırmayın. Şampiyon olurken mutlaka birkaç tane künde atın’ dedim" diyerek, Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta Dolmabahçe’deki konutunda olimpiyat kafilesinde güreşçilerle aralarında geçen diyaloğu anımsattı.. Bilindiği gibi Başbakan Erdoğan, sporculara tek tek başarı dilerken, başantrenör Yakup Topuz’a "Yakup Hoca, bunlara künde atmayı öğret" demişti..Filenin Sultanları ve boksörlerden sonra şimdi gözler güreşçilere çevrildi..Bakalım onlar Başbakan Tayyip Erdoğan’ın uyarılarını dikkate alıp, 5 Ağustos’ta başlayacak müsbakalarda başarılı olabilecekler mi?http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21140902.asp
hahahahaha aklıma ırak milli takımı geldi.. yenildikleri için uday hüseyinden dayak yemişlerdi.. zuhahahaha
Basbakanimizi kutluyorum spora ve sporcularimiza maddi ve manevi destegini her firsatta gosterdigi icin
Bu aralar çok film izliyorsun galiba ciğerim, oldu olacak paraları ortadan ikiye bölsünler, yarısını gitmeden evvel, kalanı da dönüşte versinler Bu işler parayla, gazla, motivasyonla olmaz. Bunlar tabi ki önemli ama ancak var olan potansiyelin ortaya çıkmasına yarar. Bu işler planlı programlı çalışmayla olur. O da maalesef bizde yok. Daha çok uzun yıllar nal toplarız gibime geliyor
bizim sporcular papağan gibi hepsi bir ağızdan, katılmak daha önemliydi bik bik, hadi leyynnn elin etiyopalısı( farzı misal) madalya alıyor kamillerrrrsen adamlara daha oraya gitmeden bilmem kaçar bin lira verirsen tabi adamlar gevşer, sonra da yok üstümüzde baskı vardı yok çok heyecanlandım, geziyemi gittiniz müsabakayamı sanki hepsi ilkokul çocuğu kalabalığı görünce heyecan yaptılar.not: para verilmesine karşı değilim ama en azından verilen paranın büyük kısmını yurda dönünce verilmeliydiki motivasyon olsun.
+ 1 Aynen katılıyorum...Hatta dün bir video ile karşılaştım çok sinirlendim. http://www.facebookvideoindirizle.net/video/dilara-buse-gunaydin-da-sitem-etti-londra-2012-olimpiyatlari.htmlVideonun sonuna dikkat!! Hiç bir sporcu daha iyisi varsa gelsin kendileri yüzsünler, koşsunlar, yarışsınlar diyemez Bu çok büyük bir terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır, pişkinliktir. Ay yıldızlı bayrakla oraya giden birisi böyle bir demeç vermemeli, veremez!! Adama sorarlar '' Ulan sen kimsin, nerenin ekmeğini yiyosun da bunu söylüyosun ya da bu cesareti kendinde nasıl buluyorsun'' diye.... Rahatlığa bakar mısınız yaaa Gelsin kendileri yarışsınlar daha iyisi varsa. Bu ne demek yaa... Haa bunu yanında tabi ki bir sporcu; ''Ben ülkemi en iyi şekilde temsil ediyorum, etmeye çalışıyorum'' diyebilir buraya kadar herşey normal ama arkasından gelen cümle çok çirkin Yine söylüyorum; Böyle bir sporcu Türkiye'den oralara kadar kalkıp gidip bunu söylüyorsa bu benim kanıma çok dokunur; aldığım terbiyeye, şerefime, haysiyetime çok dokunur. Utanıyorum bu sporcumuzdan ve yine tekrarlıyorum: TERBİYESİZ, AHLAKSIZ.....
Yürü be Furkan yanlız değilim demek ki ..
Genç, daha genç.
Arkadaşlar, bşata o yüzücü kızımız olmak üzere o sporcular için Twitter'da, Ekşi Sözlük gibi ortamlarda öyle şeyler yazıyorlar ki, profesyonel olmayan bir sporcunun o lafların altından kalkması çok güç. Sakin olalım, biz de ateşe benzin dökmeyelim.