Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #100 : Şubat 04, 2011, 01:58:23 »
ostimde 2 patlama gerçekleşti.
http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/02/03/ankara.ostimde.patlama/605572.0/index.html
detayları burada var murat.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Şubat 04, 2011, 01:58:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Şubat 04, 2011, 02:13:52 »
gün boyu tv'de hberlerde takip ettim. ama hepsi üstüste gelince şaşırttı beni  :hoş:
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Şubat 04, 2011, 02:20:59 »
çok üzücü bir durum. çok sayıda ölü var
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Şubat 04, 2011, 10:56:22 »
ostimde iş yeri olan bir üyemiz var sanıyorum... ondan haber var mı?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Şubat 04, 2011, 11:15:26 »
5. boyut sır kapısını unutmayalım... ha bide bişey daha vardı eve gizli kamera koyuyorlar işte üvey anne çocuğu dövüyor falan sonradan stüdyoda konuşuyorlar neydi o program?
anneannem o stüdyoda konuşmalı diziyi gerçek sanıyor :D onlarca kez gerçek olmadığını anlatmaya çalıştım olmadı :D bu arada 5. boyut süper dizi, denk gelirsem izlerim :D salih falan :D bir de boşanmak istemiyorum diye psikopat bir dizi var, hakim boşanma davasında aile içindeki bir ton şeyi çözüyor, boşanmayı da engelliyor :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Şubat 04, 2011, 11:36:30 »
5. boyut sır kapısını unutmayalım... ha bide bişey daha vardı eve gizli kamera koyuyorlar işte üvey anne çocuğu dövüyor falan sonradan stüdyoda konuşuyorlar neydi o program?
Beşinci boyutta güzeldi. O gizli kamera işi çok iç karartıcıydı.
anneannem o stüdyoda konuşmalı diziyi gerçek sanıyor :D onlarca kez gerçek olmadığını anlatmaya çalıştım olmadı :D bu arada 5. boyut süper dizi, denk gelirsem izlerim :D salih falan :D bir de boşanmak istemiyorum diye psikopat bir dizi var, hakim boşanma davasında aile içindeki bir ton şeyi çözüyor, boşanmayı da engelliyor :D
:D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Şubat 04, 2011, 12:29:22 »
  Konumuz Medya ise bazı dizilerden bahsetmeden olmaz. :) Sex and the city, eski Zeyna'nın da olduğu Spartacus, orjinalini seyretme fırsatım olmadı, sansürlü bildiğim kadarı ile Türkiye'de yayınlanan ama asıl konudan baya çıkılmış. :)
 Ben medyada nadir faydalı programlardan birisi olarak Şirinleri (Smurfs) görürdüm. Şiddet yok, kötü son yok, ders var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Şubat 04, 2011, 13:10:45 »
En son şirinlerin, komünist bir çizer tarafından üretildiği öne sürülmüştü. :)

http://www.fantastikedebiyat.com/forum/sirinler-komunist-miydi-t2910.html

Uzun ama ilgi çekici bir tesbit :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #108 : Şubat 04, 2011, 13:17:56 »
  Koministler de dünyalı ve insan değil mi? O zaman sorun yok. :) Şirinler bence gerçekten eğitici yegane çizgi filmden birisi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Şubat 04, 2011, 13:33:40 »
Zaten çocukken bundan nasıl bir mesaj çıkartılır anlamıyorum :D. Bir aile içi işveren-işçi-patron ilişkisi fıkrası vardı. O tamamda, bundan komünizme ait birşey bulmak için son thalilde iyi değerlendirmek lazım. O da biz büyüklerin yapacağı ibrşey :D.

yahu  birde koca şirin köyünde bir tek şirine vardı, benim çok kafamı kurcalardı bu durum :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Şubat 04, 2011, 13:36:25 »
Zaten çocukken bundan nasıl bir mesaj çıkartılır anlamıyorum :D. Bir aile içi işveren-işçi-patron ilişkisi fıkrası vardı. O tamamda, bundan komünizme ait birşey bulmak için son thalilde iyi değerlendirmek lazım. O da biz büyüklerin yapacağı ibrşey :D.

yahu birde koca şirin köyünde bir tek şirine vardı, benim çok kafamı kurcalardı bu durum :D.

bak sen bozulmaya başladın git felak nas oku... :D kelimeleri bile birbirine girmiş ayol... sonunda komünist olcan başımıza.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #111 : Şubat 04, 2011, 13:45:43 »
yahu birde koca şirin köyünde bir tek şirine vardı, benim çok kafamı kurcalardı bu durum :D.
komün hayat ne yaparsın :D ama şirine de şirine haa, mavi gövesine yakıştırdığı sarı saçlarıyla, sürekli başka bir şirine gidip yavşayarak işini halletmesiyle hayatını sürdürür giderdi. evine bir şey olur hop usta şirine yavşar işini halleder, karnı acıkır hoop aşçı şirine, kaldıramaz bir şeyi hoop güçlü şirine koşar.. hep hallederdi işini.. 99 erkeğin içinde tek dişi.. makina mühendisliği fakültesi gibi aboo;

ercüment kardeşime gelsin ;
http://bluebuddies.com/Smurf_Picture_and_Files/00000002/Katy_Perry_Smurfette.jpg

bu da diğer forumdaşlara;
http://www.saynotocrack.com/wp-content/uploads/2007/01/smurfette_paris.jpg
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Şubat 04, 2011, 14:21:08 »
Hakan, The Tudors'u unutmayalım lütfen :) Eğer yabancılar Osmanlı ile ilgili bir dizi çekecek olsalar bunun gibi olurdu herhalde :) Medyaya çok fazla takılmamak lazım, her şeyi manipüle ediyorlar ve diledikleri gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu kadar bilgi bombardımanın altında insan kime inanacağını da şaşırıyor. Bazen tek kanallı ve radyolu günleri özlüyorum. Rahmetli dedem, "Oğlum ajansı aç da dinleyelim der", ben de radyoyu açar, uzun dalgada ajansı bulurdum büyük bir zevkle :(

Konumuz Medya ise bazı dizilerden bahsetmeden olmaz. :) Sex and the city, eski Zeyna'nın da olduğu Spartacus, orjinalini seyretme fırsatım olmadı, sansürlü bildiğim kadarı ile Türkiye'de yayınlanan ama asıl konudan baya çıkılmış. :)
 Ben medyada nadir faydalı programlardan birisi olarak Şirinleri (Smurfs) görürdüm. Şiddet yok, kötü son yok, ders var.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Şubat 04, 2011, 14:43:39 »
komün hayat ne yaparsın :D ama şirine de şirine haa, mavi gövesine yakıştırdığı sarı saçlarıyla, sürekli başka bir şirine gidip yavşayarak işini halletmesiyle hayatını sürdürür giderdi. evine bir şey olur hop usta şirine yavşar işini halleder, karnı acıkır hoop aşçı şirine, kaldıramaz bir şeyi hoop güçlü şirine koşar.. hep hallederdi işini.. 99 erkeğin içinde tek dişi.. makina mühendisliği fakültesi gibi aboo;

ercüment kardeşime gelsin ;
http://bluebuddies.com/Smurf_Picture_and_Files/00000002/Katy_Perry_Smurfette.jpg

bu da diğer forumdaşlara;
http://www.saynotocrack.com/wp-content/uploads/2007/01/smurfette_paris.jpg

Hakikaten yani kardeş dedin 3 yaşındaki çocuk yerine koydun hiç hoş değil :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #114 : Şubat 04, 2011, 15:04:53 »
Hakikaten yani kardeş dedin 3 yaşındaki çocuk yerine koydun hiç hoş değil :D
anam anam bunu koymak istmedim ben yaa dur dur bulcam sana koyduğum fotoyu;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Şubat 04, 2011, 15:14:53 »
anam anam bunu koymak istmedim ben yaa dur dur bulcam sana koyduğum fotoyu;

Şirinler  köyüne gidesim geldiii :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Şubat 04, 2011, 16:40:32 »
Bu mavi melek şirine mi oluyor.Şirin öpmüş eleman ve hoşuma gitti diyor.hımmmm benimde köy özlemimn depreşti şimdi  :asikadam:
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Şubat 04, 2011, 18:32:54 »
aynı gün iki patlama sanırım yetersiz önlemler bizim toplumumuzda insan hayatı çok ucuz. malesef üzülmekten başka elden bir şey gelmiyor.ölenlere rahmet .allah ailelerine sabır versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #118 : Şubat 05, 2011, 23:17:32 »
Hakan, The Tudors'u unutmayalım lütfen :) Eğer yabancılar Osmanlı ile ilgili bir dizi çekecek olsalar bunun gibi olurdu herhalde :) Medyaya çok fazla takılmamak lazım, her şeyi manipüle ediyorlar ve diledikleri gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu kadar bilgi bombardımanın altında insan kime inanacağını da şaşırıyor. Bazen tek kanallı ve radyolu günleri özlüyorum. Rahmetli dedem, "Oğlum ajansı aç da dinleyelim der", ben de radyoyu açar, uzun dalgada ajansı bulurdum büyük bir zevkle :(

Kesinlike kalite vardı bence de. Şimdi iyi nitelik çoğunlukla gitti nicelik geldi. Nerede nicelik orada nitelik kaybı. :):):)

Şirine eskiden yoktu, onu Gargi yarattı.
 Bence Şirinler'e Nobel Barış Ödül'ü de verilmeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi