0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5. boyut sır kapısını unutmayalım... ha bide bişey daha vardı eve gizli kamera koyuyorlar işte üvey anne çocuğu dövüyor falan sonradan stüdyoda konuşuyorlar neydi o program?
anneannem o stüdyoda konuşmalı diziyi gerçek sanıyor onlarca kez gerçek olmadığını anlatmaya çalıştım olmadı bu arada 5. boyut süper dizi, denk gelirsem izlerim salih falan bir de boşanmak istemiyorum diye psikopat bir dizi var, hakim boşanma davasında aile içindeki bir ton şeyi çözüyor, boşanmayı da engelliyor
Zaten çocukken bundan nasıl bir mesaj çıkartılır anlamıyorum . Bir aile içi işveren-işçi-patron ilişkisi fıkrası vardı. O tamamda, bundan komünizme ait birşey bulmak için son thalilde iyi değerlendirmek lazım. O da biz büyüklerin yapacağı ibrşey .yahu birde koca şirin köyünde bir tek şirine vardı, benim çok kafamı kurcalardı bu durum .
yahu birde koca şirin köyünde bir tek şirine vardı, benim çok kafamı kurcalardı bu durum .
Konumuz Medya ise bazı dizilerden bahsetmeden olmaz. Sex and the city, eski Zeyna'nın da olduğu Spartacus, orjinalini seyretme fırsatım olmadı, sansürlü bildiğim kadarı ile Türkiye'de yayınlanan ama asıl konudan baya çıkılmış. Ben medyada nadir faydalı programlardan birisi olarak Şirinleri (Smurfs) görürdüm. Şiddet yok, kötü son yok, ders var.
komün hayat ne yaparsın ama şirine de şirine haa, mavi gövesine yakıştırdığı sarı saçlarıyla, sürekli başka bir şirine gidip yavşayarak işini halletmesiyle hayatını sürdürür giderdi. evine bir şey olur hop usta şirine yavşar işini halleder, karnı acıkır hoop aşçı şirine, kaldıramaz bir şeyi hoop güçlü şirine koşar.. hep hallederdi işini.. 99 erkeğin içinde tek dişi.. makina mühendisliği fakültesi gibi aboo;ercüment kardeşime gelsin ;http://bluebuddies.com/Smurf_Picture_and_Files/00000002/Katy_Perry_Smurfette.jpgbu da diğer forumdaşlara;http://www.saynotocrack.com/wp-content/uploads/2007/01/smurfette_paris.jpg
Hakikaten yani kardeş dedin 3 yaşındaki çocuk yerine koydun hiç hoş değil
anam anam bunu koymak istmedim ben yaa dur dur bulcam sana koyduğum fotoyu;
Hakan, The Tudors'u unutmayalım lütfen Eğer yabancılar Osmanlı ile ilgili bir dizi çekecek olsalar bunun gibi olurdu herhalde Medyaya çok fazla takılmamak lazım, her şeyi manipüle ediyorlar ve diledikleri gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu kadar bilgi bombardımanın altında insan kime inanacağını da şaşırıyor. Bazen tek kanallı ve radyolu günleri özlüyorum. Rahmetli dedem, "Oğlum ajansı aç da dinleyelim der", ben de radyoyu açar, uzun dalgada ajansı bulurdum büyük bir zevkle