0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 gün önce de muhalefet partisinden iktidar partisine geçen belediyeye 4 hibe araç haberi vardıhttp://haber.gazetevatan.com/hayirci-beldede-devlet-yok/360508/1/Manset
yok artık ciddi olamazsın abi yani yargılamak falan değil yaptığım da dua oluyor kendileri.. felak ve nas sureleri..
Ya ben ne anlarım duadan muadan, bana arabaları sor, içkileri sor, keklik avını falan sor , onlarda uzmanlaşmışım
okuduğumdan anladığımı basitleştirerek yazayım;eski araçların konuyla alakası yok.. yeni alınacakları ilgilendiriyor.. eskiden gümrükten geçişi esas alınırdı, atıyorum 2007 model bir corolla yurtdışında sıfır beklemiş, 2009 yılında gümrükten geçerek trye gelmiş, trde sıfır diye satılıyor -sıfır da zaten- gümrükten geçişi esas alındığı için 2009 model oluyor.. bunu engellemek için fabrika çıkış tarihi esas alınacak, şu anki gibi, ağustos öncesi olanlar içinde oldğu yıl, ağustos sonrası olanlar bir sonraki yılın modeli olacak.. atıyorum bu önümüzdeki ağustosta fabrikadan çıkan araç 2012 model olacak, temmuzda çıkan araç 2011 model olacak