Gönderen Konu: Aracın Cam Otomatigi  (Okunma sayısı 3032 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« : Eylül 24, 2007, 01:55:31 »
arkadaslar merhaba bilirsiniz 94 model xl.i var bende cam otomatik yanlız üst modellerdeki gibi koldan degil bu gl.i lerin arka cam otomatik dügmeleri  nasılsa benim ön cam otomatikleride öyle mesela ben onları yeni corollalar gibi kolluk koysam kaca mal olur ve nerden bulabilirim bana yardımcı olursanız cok sevinirim bide arka camları otomatik yapsak kaca patlar bize hadi tüm forumcular kendinize iii bakın

Toyota Club Türkiye

Aracın Cam Otomatigi
« : Eylül 24, 2007, 01:55:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2007, 02:59:42 »
diğer konuna bu soruyu sormuştum burada cevabını vermişsin. aracın tüm ekstra parçaları sonradan eklenmiş. aradığın parçaları çıkmacıda bulabilirsin ama yüksek fiyata malolacağı kesin.
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2007, 10:54:36 »
valla ben şimdi fiberden yaptırıyorum.

çıkmacılara orjinalini sordum gli'lerin kini, maalesef sadece bir kapı için 150 ytl istediler.

bende fiberden yaptırmaya karar verdim.

bitince resimlerini koyarım  
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2007, 20:13:18 »
Alıntı yapılan: Utku Çay

çıkmacılara orjinalini sordum gli'lerin kini, maalesef sadece bir kapı için 150 ytl istediler.

[/quote]
utku az değilsin varya kafaya koydun mu mutlaka yaptıracak bi yol buluyosun ben 1ay düşünsem fiberden yaptırmak aklıma gelmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2007, 20:59:43 »
hakikaten ben de aynısını diyecektim. alternatif çözümler güzel.
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #5 : Ekim 19, 2007, 22:07:58 »

[/quote]
 merhaba  utku
 ön cam ottomatiklerinden ne haber? Kaça mal oluyor?
Söylesem tesiri yok.sussam gönül razı değil,
                                                          FUZULİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #6 : Ekim 19, 2007, 22:40:37 »
Alıntı yapılan: MEHMET GÜMÜŞ
merhaba  utku
 ön cam ottomatiklerinden ne haber? Kaça mal oluyor?
[/quote]

fiberci salladıkça salladı beni,

bende şimdi farklı bişey yapacağım. resimlerini koyarım yakında daha iyi olur. anlatmaya kalksam zor olur şimdi burdan,

yalnız bu ara ufak bi sorunum var, dün patron toplantı yaptı bizlerle ve maaşlar yarıya düştü (sezon kötü geçti bahanesiyle), şimdi kara kara iş olayını ne yapsam diye düşünüyorum
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #7 : Ekim 20, 2007, 00:20:55 »
utku gecmis olsun isl istedigin olur vallahi bu devirde yasamak zor hele bide  patron maası yarıya indirdiyse bu arad sen bodrumdamı ikamet ediyosun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #8 : Ekim 20, 2007, 01:02:12 »
Alıntı yapılan: erdem yılmaz
utku gecmis olsun isl istedigin olur vallahi bu devirde yasamak zor hele bide  patron maası yarıya indirdiyse bu arad sen bodrumdamı ikamet ediyosun
[/quote]

evet bodrum. buraya da geleli 8 ay oldu. tanıdık yok çevre yok, işi bıraksam nasıl iş bulurum bilmiyorum. ödemelerde var, kötü oldu herşey yolunda gidiyordu vallahi, maaşın yarıya düşmesi kötü oldu
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #9 : Ekim 20, 2007, 01:12:49 »
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah düzelir en kısa zamanda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #10 : Ekim 20, 2007, 02:17:59 »
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten. kaldığın durumu anlayabiliyorum. Allah kolaylık versin...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #11 : Ekim 20, 2007, 10:33:13 »
saolun arkadaşlar.

patron maaşı marta kadar yarıya indiriyor. benimde tam martta borçlarım bitiyor. ondan sonra tek hanımın maaşı bile yetiyor valla. eğer şimdi borcum olmasa idi hemen işi bırakmıştım. hayatta en çok sevmediğim şey haksızlıktır. bana veya başkasına fark etmez.

ne yapalım bi şekilde idare edeceğiz artık

tekrar saolun
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #12 : Ekim 20, 2007, 10:43:55 »
saolun arkadaşlar.

patron maaşı marta kadar yarıya indiriyor. benimde tam martta borçlarım bitiyor. ondan sonra tek hanımın maaşı bile yetiyor valla. eğer şimdi borcum olmasa idi hemen işi bırakmıştım. hayatta en çok sevmediğim şey haksızlıktır. bana veya başkasına fark etmez.

ne yapalım bi şekilde idare edeceğiz artık

tekrar saolun
[/quote]
abi yeni okudum valla üzüldüm yaa ne aklı hizmet böyle yapmışlar ki yaa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #13 : Ekim 20, 2007, 12:07:19 »
Geçmiş olsun Utku abi klasik patron davranışı
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #14 : Ekim 22, 2007, 01:07:34 »
utku ne işle mesgulsun ama senin derdini biraz olsada anlayabilirim bende işşizim onun icin ne sekilde oldugunu ii bilirim ama allah kolaylık versin ne diyim bu patronlar hep kendini düsünürler inan buna ben anlamadım bazen esnaflara iş götürüyorum ya bu iş parasız filan diyorlar ama adam dükkanın önünde tavla oynuyor ben anlamadım neyse abi işl istedigin gibi olurda bir sekilde idare edersin ama eger yardım edecegimiz bir sey varsada yardımcıda olabiriz elimizden geldigi kadarıyla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #15 : Ekim 22, 2007, 10:22:49 »
utku ne işle mesgulsun ama senin derdini biraz olsada anlayabilirim bende işşizim onun icin ne sekilde oldugunu ii bilirim ama allah kolaylık versin ne diyim bu patronlar hep kendini düsünürler inan buna ben anlamadım bazen esnaflara iş götürüyorum ya bu iş parasız filan diyorlar ama adam dükkanın önünde tavla oynuyor ben anlamadım neyse abi işl istedigin gibi olurda bir sekilde idare edersin ama eger yardım edecegimiz bir sey varsada yardımcıda olabiriz elimizden geldigi kadarıyla
[/quote]

şu anda grafikerlik yapıyorum erdem arkadaş. esas iyi bir bilgisayarcıyım.
maaşın düşmesi evli olduğum için çok kötü oldu. ne yapalım idare edeceğim bi şekilde.
maalesef ülkemizde iyi denen ekomonide işsizlik üst seviyede  
bu durumda ekonominin iyi olmadığının bir göstergesidir. çünkü ekonomi bir tek doların düşük olmasıyla iyi olmaz 1 önemli olan doların niye düşük olduğudur.

edit:imla
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #16 : Ekim 22, 2007, 11:46:29 »
ya bu dolarda euroda borsada düsüsler yükselisler inanki garibanın cebine bir getirisiyok aksi halde götürüsü var doların bence fırtına öncesi bir sessizligidir dolar düsük millet seviniyor ama ihraacatcı yanıyor adamlar kan aglıyor ekonominin iyimiyi oldugu yok her gecen gün hayat biraz daha zorlasıyor ben anlamadım bu sekilde milyonlarca işşiz milyonlarca fakir ve milyonlarca yoksul varken 2,3tane zengine bakarak ekonomi iyi diyor allah hepimizin yardımcısı olsun yengede calısmasa hepten zor olurdu bu arada bize evlenmekte haram nsl evlenecenki hayat zor be abi tüm insalar icin neyse daha fazla kafanı sisirmiyim bunların hepsini sende iyi biliyorsundur utku abicim kendine iyibak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #17 : Ekim 22, 2007, 12:44:40 »
ya bu dolarda euroda borsada düsüsler yükselisler inanki garibanın cebine bir getirisiyok aksi halde götürüsü var doların bence fırtına öncesi bir sessizligidir dolar düsük millet seviniyor ama ihraacatcı yanıyor adamlar kan aglıyor ekonominin iyimiyi oldugu yok her gecen gün hayat biraz daha zorlasıyor ben anlamadım bu sekilde milyonlarca işşiz milyonlarca fakir ve milyonlarca yoksul varken 2,3tane zengine bakarak ekonomi iyi diyor allah hepimizin yardımcısı olsun yengede calısmasa hepten zor olurdu bu arada bize evlenmekte haram nsl evlenecenki hayat zor be abi tüm insalar icin neyse daha fazla kafanı sisirmiyim bunların hepsini sende iyi biliyorsundur utku abicim kendine iyibak
[/quote]

eyvallah saolasın.

aslında doların düşük olması iyidir. ithal malları ucuza almak anlamına gelir. ama daha öncede yazdım bi doların nasıl ucuz olduğudur önemli olan.
bir ülkede dolar kurunun düşmesi için ülkeye doların girmesi gerekir. dolar girdikçe kur düşer. ülkemizde dolar borsaya ve faize geldiği için dolar düşmekte ama piyasaya girmemektedir. bunun ne gibi bir sakıncası vardır; piyasaya dolar sokan kişiler istedikleri anda paralarını borsadan ve faizden çektikleri anda dolar kuru alt üst olur. ülkemize doları da yabancı kişi ve firmalar soktuğu için tehlikeli bir durum haline gelmektedir. yani yabancı  şunu devlete diyebilmektedir ya şunu yap ya da doları çeker ekonomin kötü olur. başımızdaki iktidarda zaten ekonomi iyi diye ikinci kez seçildi ya da dolar kuru düşük diye  

olması gereken ülkenin yaptığı üretim ve bunun sonucunda oluşan ihracaat ile olmalı. yapılan ihracat ithalatın  çok üstünde olmalı ve dolar ülkeye bu şekilde girmeli. giren dolar borsa faizde değil üreticinin cebinde olmalı. böylelikle ekonominiz özgür ve bağımsız olur. piyasada para olur.

sonuçta ekonomimiz kötü ve DAHA DA KÖTÜ OLACAK

keşke iyi olsa
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #18 : Ekim 22, 2007, 12:54:10 »
keskeeeeeeeeeeeeee belki diyorum bir nevze biz kendimizi kurtarırırz ama bizden sonraki nesil gercekten bizi arayacak ondan sonrakilerde onları arayacak anlayacan giden geleni aratır ekonomi iyi filan degil bakın ihracat mükemmel diyolar halbuki yalan ama suda bir gercek tüm ekonomımız dıs ülkelere baglı üretken bir ülke degiliz nerdeyse herseyimizi ithal ediyoruz en kısacası seker pancarı gercekten bizim ülkemizde cok yetisir ve üretime kota koydular ve dısarıdan alıyoruz bide utku nerde ikamet ettigini sormamın sebebi mugla köycegize cok gelip gidiyorum orada üretici berbat durumda narinciye ayaklar altında ya cok üzülüyorum adamlar kilosunu 150 ykr ye satamıyorlar ve biz bunları büyük sehirlerde 1,5 ytl den zor alıyoruz ve hormonlu olarak alıyoruz gercekten inan buna artık her sektörde cin var adamlar artık evlerimizin icine bile girecekelr nerdeyse onun icin allah sonumuzu hayır etsinekonomi berbat eflasyon düsük diyorlar ama vatandasın cebine giren sıfır nasıl eflasyon düsük ben anlamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Aracın Cam Otomatigi
« Yanıtla #19 : Ekim 22, 2007, 13:48:31 »
keskeeeeeeeeeeeeee belki diyorum bir nevze biz kendimizi kurtarırırz ama bizden sonraki nesil gercekten bizi arayacak ondan sonrakilerde onları arayacak anlayacan giden geleni aratır ekonomi iyi filan degil bakın ihracat mükemmel diyolar halbuki yalan ama suda bir gercek tüm ekonomımız dıs ülkelere baglı üretken bir ülke degiliz nerdeyse herseyimizi ithal ediyoruz en kısacası seker pancarı gercekten bizim ülkemizde cok yetisir ve üretime kota koydular ve dısarıdan alıyoruz bide utku nerde ikamet ettigini sormamın sebebi mugla köycegize cok gelip gidiyorum orada üretici berbat durumda narinciye ayaklar altında ya cok üzülüyorum adamlar kilosunu 150 ykr ye satamıyorlar ve biz bunları büyük sehirlerde 1,5 ytl den zor alıyoruz ve hormonlu olarak alıyoruz gercekten inan buna artık her sektörde cin var adamlar artık evlerimizin icine bile girecekelr nerdeyse onun icin allah sonumuzu hayır etsinekonomi berbat eflasyon düsük diyorlar ama vatandasın cebine giren sıfır nasıl eflasyon düsük ben anlamadım
[/quote]

neyse ekonomi konularını daha fazla yazmasak iyi olur    burda bırakalım bu konuyu

nerde oturuyordunuz. bende aslen muğlalıyım. köyceğizde bir iki tanıdığımız var.
Bodrum