0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cok güzel o zman ya ben ist da oturuyorum ama dayım mugla köycegizde bu arada köylerini biliyormusun köycegizin biliyorsundur heralde zeytinalanında ögretmen 3 senedir orada onun yanına her fırsatta kacarım onun icin yarı muglalı olduk bide kuzenime yani teyzemin ogluna da oradan evlendirince iice muglalı olduk ve benim niyetimde okul bitsin ilk işim oralara yerlesmek bir dk baglasan ist da durmam[/quote]muğla çok güzeldir. köyceğiz köylerini bilmem ama ilçelerinin hepsini bilirim. ben şu an bodrum da oturuyorum. 2-3 seneye ya datça ya da muğlaya gitmeyi planlıyorum
[konu dışı başlangıç]Datça? Biri Datça mı dedi?(aah ah, bu yıl gidemedim )[/konu dışı bitiş][/quote]eşimin büyük abisi 7 yıl ardından küçük abisi orda 4 sene yaşadı. o yüzden çok geldik gittik datçaya, özellikle palamutbükü ve diğer bükülere
iyi utku o zman belki kısın gelirim o taraflara gelirsem bodrumada ugrar hem tanısır hemde bir cayını icmek isterim yani[/quote]her zaman beklerim. ayrıca aklında olsun bodrumdan feribotla datçaya geçebiliyorsun. böylelikle datçanın yorucu yollarını çekmezsin. gerçi bana o yollarda araç kullanmak zevk veriyor ama [quote=şahin karakuş]gecmiş olsun arkadaşım maaşın için üzüldüm. inşallah yarı maaşın dahada bereketli olur.[/quote]teşekkür ederim. bi şekilde idare edeceğiz. belkide kötü günler için ayırdığımız altınlardan kullanacağız bi kaç kez. ne yapalım.en kötüsü bodrum çok pahalı bi yer. ev kirası 65m2 500 ytl üstelik merkeze 9km, sebze meyve pahalı, dışarda bişey yemeğe kalksanız pahalı, pahalı da pahalı yani