Gönderen Konu: 1 Sene 4 Ay 20 Gün Hapis Cezası Aldım :(  (Okunma sayısı 5066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
1 Sene 4 Ay 20 Gün Hapis Cezası Aldım :(
« : Kasım 02, 2010, 22:20:00 »
Arkadaşlar bileniniz var bilmeyeniz var 09.05.2008 de düzce soğancı kavşağında amca oğlumla birlikte motor kazası yapmıştım tek motor arkamda oturuyodu ve amcaoğlum vefat etti ben hayatta kaldım Ecel. Ve ben suçlu bulundum . ( Ben kaza yaptıktan sonra oradaki yolu kavşağı düzelttiler Bu başka bir tartışma neyse ) Sonuç olarak bu cezayı almış bulunmaktayım . Ama hakim kararı benim düzenli olarak mahkemeye gelişimin sabıkamın olmaması nedeniyle hapis cezasını erteleyerek 3 sene beni gözetimde tutacaklar herhangi bir kasti suç işlersem hapise atacaklar . Ve benim moralim Şuan alt üst.

Kavga gürültü sevmem Çok sosyal etkinliğim yoktur sigaram içkim yoktur. Yani anlayacağınız suç işleyecegim birşey yok .

Tek olabilir şey trafik kazası araba ile o yüzden 3 yıl arabayla fazla gezmeme kararı aldım kendi kendime . Akülü bisiklet alıcam onunla gezicem kaza olursada suçlu olmam heralde onunlada .

:( Bir hevesim vardı toyota corolla gli hepsi suya düştü artık 3 sene sonra inşallah ömrümüz yeterse.

Paylaşmak istedim acımı sizlerle :(

Amcaoğlum içinde bir Fatihayı Eksik etmeyelim
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

1 Sene 4 Ay 20 Gün Hapis Cezası Aldım :(
« : Kasım 02, 2010, 22:20:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 1 Sene 4 Ay 20 Gün Hapis Cezası Aldım :(
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2010, 22:24:06 »
elektrikli bisikletlerin karayollarına çıkması yasaktır.geçmiş olsun.ehliyetin var mıydı motor kazası olduğunda?yok idiyse haketmişsin.amca oğlun hakmetmemiş.. :kötü:
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2010, 22:24:45 »
çok geçmiş olsun mehmet kardeşim senin durumunu ben iyi anlarım okuldaki bir kavga sonucu istenemyen sonuçlar olmustu ve bende izlemye alınmıstım çok şükür bitti inşallah sende o güne kadar başına birşey gelmez,.. allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2010, 22:27:30 »
çok geçmişler olsun mekanı cennet olsun rahmetlinin inşallah sanada sabırlar hayattan soğutma kendini bu kadar sonuç olarak isteyerek olmayan bir olay...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2010, 22:28:21 »
ilk önce amca oğlu için sana baş sağlığı dilemek isterim ikincisi bu ertelenen hapis cezası için bu kadar kendini sıkma bende zamanında bir yıl aldım ama çoktan geçti gitti hatta beş yıl hiç bir suç işlemediyim için sabıkam bile temizlendi sakınan göze çop batarmış bence hayatı kendine zindan etme zaten düzgün bir hayat yaşıyormuşsun onun için fazla sıkmana gerek yok :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 02, 2010, 22:30:05 »
elektrikli bisikletlerin karayollarına çıkması yasaktır.geçmiş olsun.ehliyetin var mıydı motor kazası olduğunda?yok idiyse haketmişsin.amca oğlun hakmetmemiş.. :kötü:
Ehliyetim yoktu . Haklısın ben hakettim ben ölseydim :( ...

çok geçmiş olsun mehmet kardeşim senin durumunu ben iyi anlarım okuldaki bir kavga sonucu istenemyen sonuçlar olmustu ve bende izlemye alınmıstım çok şükür bitti inşallah sende o güne kadar başına birşey gelmez,.. allah rahmet eylesin başınız sağolsun
çok geçmişler olsun mekanı cennet olsun rahmetlinin inşallah sanada sabırlar hayattan soğutma kendini bu kadar sonuç olarak isteyerek olmayan bir olay...
İnşallah saolun Belli olmazdı ceza evine bile girebilirdim .
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2010, 22:31:29 »
ilk önce amca oğlu için sana baş sağlığı dilemek isterim ikincisi bu ertelenen hapis cezası için bu kadar kendini sıkma bende zamanında bir yıl aldım ama çoktan geçti gitti hatta beş yıl hiç bir suç işlemediyim için sabıkam bile temizlendi sakınan göze çop batarmış bence hayatı kendine zindan etme zaten düzgün bir hayat yaşıyormuşsun onun için fazla sıkmana gerek yok :D
olayın üstünden 2 sene geçti bir suç işlemedim . Araba ehliyetim var ama genede suçlu duruma düşerim diye kullanmamaya çalışacağım . cezaevine girmek istemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2010, 22:32:49 »
olan olmuş.ölenle olmuşaçare yok. başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.elektrikli bisiklete binme.satış faturalarında karayollaarında kullanılmaz yazar.ehliyetle normal araçları sür.takma artık.hayat...cezan göz açıp kapatınca geçer
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #8 : Kasım 02, 2010, 22:34:01 »
Kardeş geçmiş olsun, amcaoğlunun da mekanı cennet olsun..

Zaman herşeyin ilacıdır, geçer gider 3 sene boşver takma kafana..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 02, 2010, 22:35:19 »
olan olmuş.ölenle olmuşaçare yok. başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.elektrikli bisiklete binme.satış faturalarında karayollaarında kullanılmaz yazar.ehliyetle normal araçları sür.takma artık.hayat...cezan göz açıp kapatınca geçer
Elektrikli bisiklet şehir içinde merkezde gezmek yasak mı şimdi ? .. Peki normal pedallı bisiklette mi yasak ki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 02, 2010, 22:37:21 »
normal bisiklet serbest. elektrikli bisiklet şehir içi ve dışında yasak.fabrikada gemide falan kullanmak için.karayolunun tanımı kamuya açık her yer demek.araçların girdiği kamuya ait her yer yani.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Kasım 02, 2010, 22:42:33 »
normal bisiklet serbest. elektrikli bisiklet şehir içi ve dışında yasak.fabrikada gemide falan kullanmak için.karayolunun tanımı kamuya açık her yer demek.araçların girdiği kamuya ait her yer yani.
Hmm Teşekkür ederim Bilgilendirdiğin için Yoksa ceza yerdim giderdik cezaevine

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 02, 2010, 22:49:05 »
Mehmet Bey mahkeme kararına göre herhangi bir ceza mı yoksa benzer ceza mı bence iyice öğren.benim bildiğin benzer suç olması lazım .iyice araştır sor avukata falan.sıkma kendini.alkollü ortamlardan (bar falan )uzak dur.mümkünse kahvede maç izleme.kavga en çok buralarda çıkar.onu dışında normal bir vatandaşın kolay kolay suç işlyeceğini düşünmüyorum
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 02, 2010, 22:51:45 »
Mehmet Bey mahkeme kararına göre herhangi bir ceza mı yoksa benzer ceza mı bence iyice öğren.benim bildiğin benzer suç olması lazım .iyice araştır sor avukata falan.sıkma kendini.alkollü ortamlardan (bar falan )uzak dur.mümkünse kahvede maç izleme.kavga en çok buralarda çıkar.onu dışında normal bir vatandaşın kolay kolay suç işlyeceğini düşünmüyorum
Valla yusuf abi anlattım işte ne öyle bar cafe kahvehane maç izleme gibi birşeyim yok . Bi dışarı cıkma sebebim okula gitmektir veya arabamla ilgilenmektir. Birde teypciye giderim ... Öyle bir suç işleyecegim birşey yokta . İyi hatırlattınız acaba hangi suç üzerinden .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 02, 2010, 23:00:07 »
Geçmiş olsun :( diyecek söz bulamıyorum :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #15 : Kasım 02, 2010, 23:05:49 »
üzüldüm :( geçmiş olsun, en azından hapis yatmayacagını düşünmek lazım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 02, 2010, 23:07:20 »
Geçmiş olsun :( diyecek söz bulamıyorum :(
üzüldüm :( geçmiş olsun, en azından hapis yatmayacagını düşünmek lazım :(

Allah Kimsenin başına vermesin Zor bir durum böyle olmak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 03, 2010, 01:06:50 »
  Çok geçmiş olsun Mehmet. Dikkatli ve duyarlı olmakta fayda var her zaman. Amcaoğlun'a Allah Rahmet eylesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 03, 2010, 01:14:09 »
Geçmiş olsun kardeş.Amcaogluna allahtan rahmet geride kalanlara rabbim sabırlar versin.Yani memet cezayı yatıp yatmayacagını veya en ufak bişeyde hapis yatacakmış gibi düşünür davranırsan 3 seneyi zindan edersin.Ancak zor bir durum.hapis cezası hiç aklının ucundan geçmemeli ancak o rahmetlinin ruhu için bişeyler yapma önceliğin olmalı diye düşünüyorum
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 03, 2010, 09:00:11 »
başın sağolsun ve geçmiş olsun... olan olmuş kişileri yada olaylar sorgulanmamalı artık, önemli olan senin bundan ders çıkarmandır...  tuncayın son cümlesine katılıyorum....

mehmet bu arada içeri alınıp alınmaman bana bağlı gibi birşey, şikayetci olayımda alsınlar seni...  :P  :lol: :lol: