0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elektrikli bisikletlerin karayollarına çıkması yasaktır.geçmiş olsun.ehliyetin var mıydı motor kazası olduğunda?yok idiyse haketmişsin.amca oğlun hakmetmemiş..
çok geçmiş olsun mehmet kardeşim senin durumunu ben iyi anlarım okuldaki bir kavga sonucu istenemyen sonuçlar olmustu ve bende izlemye alınmıstım çok şükür bitti inşallah sende o güne kadar başına birşey gelmez,.. allah rahmet eylesin başınız sağolsun
çok geçmişler olsun mekanı cennet olsun rahmetlinin inşallah sanada sabırlar hayattan soğutma kendini bu kadar sonuç olarak isteyerek olmayan bir olay...
ilk önce amca oğlu için sana baş sağlığı dilemek isterim ikincisi bu ertelenen hapis cezası için bu kadar kendini sıkma bende zamanında bir yıl aldım ama çoktan geçti gitti hatta beş yıl hiç bir suç işlemediyim için sabıkam bile temizlendi sakınan göze çop batarmış bence hayatı kendine zindan etme zaten düzgün bir hayat yaşıyormuşsun onun için fazla sıkmana gerek yok
olan olmuş.ölenle olmuşaçare yok. başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.elektrikli bisiklete binme.satış faturalarında karayollaarında kullanılmaz yazar.ehliyetle normal araçları sür.takma artık.hayat...cezan göz açıp kapatınca geçer
normal bisiklet serbest. elektrikli bisiklet şehir içi ve dışında yasak.fabrikada gemide falan kullanmak için.karayolunun tanımı kamuya açık her yer demek.araçların girdiği kamuya ait her yer yani.
Mehmet Bey mahkeme kararına göre herhangi bir ceza mı yoksa benzer ceza mı bence iyice öğren.benim bildiğin benzer suç olması lazım .iyice araştır sor avukata falan.sıkma kendini.alkollü ortamlardan (bar falan )uzak dur.mümkünse kahvede maç izleme.kavga en çok buralarda çıkar.onu dışında normal bir vatandaşın kolay kolay suç işlyeceğini düşünmüyorum
Geçmiş olsun diyecek söz bulamıyorum
üzüldüm geçmiş olsun, en azından hapis yatmayacagını düşünmek lazım