0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
başın sağolsun ve geçmiş olsun... olan olmuş kişileri yada olaylar sorgulanmamalı artık, önemli olan senin bundan ders çıkarmandır... tuncayın son cümlesine katılıyorum.......
Çok geçmiş olsun Mehmet. Dikkatli ve duyarlı olmakta fayda var her zaman. Amcaoğlun'a Allah Rahmet eylesin.
Geçmiş olsun kardeş.Amcaogluna allahtan rahmet geride kalanlara rabbim sabırlar versin.Yani memet cezayı yatıp yatmayacagını veya en ufak bişeyde hapis yatacakmış gibi düşünür davranırsan 3 seneyi zindan edersin.Ancak zor bir durum.hapis cezası hiç aklının ucundan geçmemeli ancak o rahmetlinin ruhu için bişeyler yapma önceliğin olmalı diye düşünüyorum
başın sağolsun ve geçmiş olsun... olan olmuş kişileri yada olaylar sorgulanmamalı artık, önemli olan senin bundan ders çıkarmandır... tuncayın son cümlesine katılıyorum....mehmet bu arada içeri alınıp alınmaman bana bağlı gibi birşey, şikayetci olayımda alsınlar seni...
geçmiş olsun hemşerim.
çok geçmiş olsun mehmet...başın sağolsun...üzüldüm ama gerçekten olan olmuş artık...normal bir hayat yaşamaya çalış...olayı takıntı yapma...İnşallah bi sorun çıkmaz 3 sene boyunca...bunuda herkese söyleme bence zaafını kullanıp üstüne gelebilirler...arkadaş çevrenin hepsi öğrenmesin mesela...
Allah rahmet eylesin Mehmet Muhammet Hocam ile aynı fikirdeyim.
Mehmet başın sağolsun ve geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çok zor bi durum
olacak olduktan sonra düzcede yürürkende olur mehmet bence sen yavaş yavaş eski yaşantına dön arabana bin gezmeyede git.
herşey insanlar için... üzüleceğinize sevinmelisiniz... içerde yatmakta var...ölen kişi içinde başsağlığı ve sabır dilerim...