0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1-esp sadece elegant modellerinde var. (linea ve comfort ta yok.)2-benimde kafam karışık bazen elegantlarda düz renk görüyorum3-arkadaşım tamamen devrini aldırmaya bağlı. bi keresinde dik bir yokuşta kaldım.. 5 kişi ile.. aynı yokuşu tecrübeli olduğum için yine 5 kişi ile 3. viteste çıktım.. bilmem anlatabildimmi...onun haricinde kim ağır kalıyor derse tersini ispatlamaya hazırım kendi aracımlaa...4-far yıkama,far sensörü başka temel fark yokhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-avensis-comfort-kazasiz-34015307/detay
İlginize teşekkür ederim Altan Bey. Aracınız çok temiz görünüyor ve tam da aradığım renkte. Umarım alacağım zaman da bu tip araçlara denk gelirim. Hayırlı satışlar.
Erdal bey yakıtıgayet iyi demişsin bende 2006 avensis elegance execccutivealdımve şehiriçindeçok yakıyo
Arkadaşlar siyah renk konsol sadece avensis 1.8 motorda var 1.6 ve 2.0 elegantlar fix bej bu arada çekiş konusunda hiç bir sıkıntısı yok konforu ve kaliteyi hissedebiliceğiniz bir araç
Serkan bey,Bu far sensörünü kaça aldınız? Başarılı çalışıyormu ve bağlantıyı nereye yaptınız?(Böyle birşeyi bende yaptırabilirim diye soruyorum)
Peki frene veya gaza basınca normal hız sabitleyiciler gibi devreden çıkıyormu?