Gönderen Konu: Avensis modelleri hakkında  (Okunma sayısı 28451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis modelleri hakkında
« Yanıtla #20 : Kasım 19, 2010, 08:39:25 »
2.sorumda aklım hız sabitleyice takılmış.Kusura bakma.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 19, 2010, 08:39:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 19, 2010, 20:23:21 »
Merhaba ben yeni kasa 2010 sıfır aldım 1.6 elegant. hız sabitleyici  hariç ful. Ekonomik imkanım bunu almaya yetti. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum (9 eylül 2009 dan bu yana)  Şu ana kadar her hangi bir olumsuzluk veya sıkıntı yaşamadım.
Şartlarım elversydi 2.0 dizelini istiyordum olmadı. Ancak 2-3 yıl içerisinde herhalde 2010 ve üzeri yeni kasa 2.0 dizelleri ile değiştirmeyi düşünüyorum. Değiştirme isteği herhangi bir sıkıntı veya şikayetten veya yakıttan değil çünkü şehir içi 8,5 litre civarında, şehirler arası da 6,5 - 7 litre civarında benzin yakıyor ki. Bu da böyle 1500 kg bir araç için çok normal. Tamamen istek. Çünkü bu araba ömürlük şartlar uygun olur da 2.0 dizeline geçebilirsem herhalde 10-15 yıl hiç arkama bakmadan binerim.
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 19, 2010, 23:34:43 »
Hayırlı olsun.Güzel seçim.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 19, 2010, 23:39:50 »
Arkadaşlar bir de yeğenimde 2004 avensis var iç dikiz aynasında bir düğme var o ne işe yarıyor acaba.

Gerçekten de 1,6 comfort araba tartarini tüp var, hiç belli olmuyor tüplü olduğu çekişi de gayet güzel.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 20, 2010, 12:21:40 »
Sanırım o düğme kararan dikiz aynasının düğmesi olmalı. Düğme dikiz aynasının kararma - açma düğmesi olmaı. bi kontrol et. düğme açık iken dikiz aynası arkadan gelen ışığı karartır. Düğme kapalı iken normal dikiz aynası pozisyonundadır. Veya tam tersi
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 20, 2010, 13:25:53 »
teşekkür ederim
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Şubat 09, 2011, 11:53:10 »
(Elegant -Linea-Comfort ) 3 ayrı donanım özelliğine sahip.

Elegant aradaki farkı belli ediyor ama ; Linea ve Comfort'a baktığımda arada ben bir fark göremiyorum.Acaba sizlerin sezebildiği bir ayrıcalık ,fark var mı ?
''Özgürlüğün olmadığı yerde körü körüne itaat vardır ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 09, 2011, 22:18:13 »
nasıl yok çok bariz hemde.Lineada dijital klima yok deri direksiyon vites topuzu yok düz bir araba.Comfortta bunların hepsi var.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Şubat 10, 2011, 01:26:38 »
Merakımı gidermek için öğrenmek istiyordum.Şimdi öğrenmiş oldum saolun.:)
''Özgürlüğün olmadığı yerde körü körüne itaat vardır ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #29 : Şubat 10, 2011, 04:46:52 »
bence avensislerde efsane ben forumda avensisden anormal bi şikayeti olanı duymadım çok sorunsuz bir araç gibi duruyor yol tutuş desen güvenlik desen kalite sağlamlık sorunsuzluk desen konfor desen hepsi avensis te inş. 3. aracım avensis olur.Bu arada sahibinden.com da avensis elegant vardı 55 binde bir hafta içinde satıldı çok temiz bi araçtı karabükteydi ikinci elide iyi bence.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #30 : Şubat 13, 2011, 11:19:49 »
bende de 2007 avensis var ve aracın yol tutuşu hızlanmalari gayet iyi kesinlikle sizi riske atacak bir araç deyil yüksek hızlarda bile güvenliginden ödün vermiyo gayet konforlu bi araç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #31 : Şubat 16, 2011, 10:34:55 »
mustafa bey o avensisi ben aldım. 1 ay olacak.gayet memnunum.aracı aldığım galeri çok sağlamdır. gözü kapalı aldım. iyikide almışım. tek eksiği lpg. onuda araştırıyorum
2005 Toyota Avensis Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #32 : Şubat 16, 2011, 10:36:25 »
lpg konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #33 : Şubat 16, 2011, 10:56:38 »
mustafa bey o avensisi ben aldım. 1 ay olacak.gayet memnunum.aracı aldığım galeri çok sağlamdır. gözü kapalı aldım. iyikide almışım. tek eksiği lpg. onuda araştırıyorum
  hayırlı olsun özcan bey ne tesadüf yaa ben o araçtan bahsediyorum sen o aracı almış bulunuyosun :) hayırlı olsun güle güle kullan çok sevindim o aracı aldığın için çok şanslısın çok temiz bir araçtı o daha temizini bulman çok çok zor olurdu emin ol :) benim aracımda BRC MY 07 kit takılı çok çok memnunum 2A mühendisliğin yetkili servislerinde BRC MY 07 taktırmanı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ben 10 bin km ye yaklaştım birgün bile servise gitmedim iyikide BRC taktırmışım.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Şubat 16, 2011, 12:00:07 »
  hayırlı olsun özcan bey ne tesadüf yaa ben o araçtan bahsediyorum sen o aracı almış bulunuyosun :) hayırlı olsun güle güle kullan çok sevindim o aracı aldığın için çok şanslısın çok temiz bir araçtı o daha temizini bulman çok çok zor olurdu emin ol :) benim aracımda BRC MY 07 kit takılı çok çok memnunum 2A mühendisliğin yetkili servislerinde BRC MY 07 taktırmanı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ben 10 bin km ye yaklaştım birgün bile servise gitmedim iyikide BRC taktırmışım.
ben gaz pedalı yüzünde teknik servise girderken haberlerde toyotanın geri çağırmalarını okurken bana çoookkkkk gülmüştü özcan bey
 :lol:
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #35 : Şubat 16, 2011, 12:18:04 »
özcan bey avensis lerle alakalı olmadığını biliyordu tabiki bu çağırma işleminin :) bence ömürlük bir araç aldı vakit kaybetmeden lpg de taktırırsa yıllarca ferah ferah kullanır :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #36 : Şubat 16, 2011, 13:09:57 »
iyi ve güzel dileklerinize çok teşekkür ederim.benim arabayı almam çok ani oldu. yolumun üzerindeki galeride arabayı gördüm akşam internetten biraz inceledim, ertesi gün pazarlığını yapıp aldım.tabiki satın aldığım galerinin güvenilirliği de bu kadar çabuk almamda etkili oldu.mustafa bey şu anda lpg deki yakıt durumunuz nasıl?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #37 : Şubat 16, 2011, 13:17:55 »
özcan bey benim araç yeni bakımdan çıktı buji hava filtresi yağ vs vs değişti şuan yakıtını ölçme durumundayım önceki yakıtı 30-32 krş arasıydı tabi bakımdan geçtiği için yakıt yüzde 10 gibi düşeceğini tahmin ediyorum sanırım 28-29 krş yakacak tabi karabükte trafik olmaz dur kalka pek girmezsiniz sizin araç belki daha az yakabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #38 : Şubat 16, 2011, 13:28:58 »
özcan beyin acelesi yok daha doğan dan avensis e geçiş sürecinde avensis aldı vurgun yememek için avensisten daha çok doğana biniyo ::)

trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #39 : Şubat 16, 2011, 13:34:30 »
hüseyin kardeşim benim ilk arabam doğandı ve araba kullanmayı doğanda öğrendim acemiydim arabalardan da anlamazdım bi bilen de yoktu başımda aman ne arızalar yaptı aman aman aklına ne gelirse bidaha tövbe ettim :) tamircide yattığımı biliyorum ya ne günlerdi :)