0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sıcak fanı açın ve ön cama verin, buğu giderici sprey alabilirsiniz, minibüscülerin yaptığı gibi yan camları sıvı sabunla silip kurulamayınız(abartmadan)...
ben kendi aracımdan çok şikayetçiydim bu konuda, fakat ufak bir ayrıntıyı atladığımı farkettim;üst modellerde nasıl tam bilmiyorum ama hemen hemen aynıdır, havalandırma kontrol bölümünde hava akışını dışardan içeriye olan modu (aracn içindeki havayı sirküle ettiren değil de diğerini) seçerseniz sorun aşılmış olur diye düşünüyorum..bunu belki denemiş olabilirsiniz ama bendeki sorun bu şekilde aşıldı; kışın özellikle yağmurlu havalarda dışarıyı görmem imkansızdı, sorunu çözdüm bu şekide..bu arada naçizane tavsiyem; camları aralama filan gibi bişeyler görüp duyuyorum, bence sakın denemeyin, inanın bu uygulama daha beter buğu yaptırıyor..
sabunlu bezle camları silersen buğu falan kalmaz ama iyice yedirmen gereekiyor
Belki de sorun ben camları parlasın diye güzelce silerim bi bez aldım bilmem ne fiberli cart curt kuru iken camları harika parlatıyor belki onun zararı vardır ? . Peki sabunlu bezi yedirirsek camlar matlaşmıyor mu?
matlaşmak derken camın genetiğini değil yüzeysel anlamında
yok mehmetcim olmuyor iyice sildikten sonra sabunlu bezle yaparsan problem yok
tamamdır dersimi yapayım da onunla bi ilgileneyim zavallı araba gece sogukta kaldı ısıtayım az