0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yukarıda bir soru sormuştum siz değerli TCT üyeleririne ama cevap veren olmadı henüz bende sorumu tekrarlamak istiyorum.cam fitilleri cama yapışmıyor vede camın dışındaki buğu ve suyu silmiyorsa bu durum garanti kapsamına girer mi girmez mi?bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan varmıdır?
Adı ustunde fıtıl, sılecek degılkı cam ustundekı suyu sılsın.Bu sıkayetın en ıyı cozumu su kaydırıcı sıvılardan kullanmak ya da kaporta ıle beraber camlarada cıla yapmak. Ben cılalıyorum camları, hem su kolayca kayıp gıdıyor hemde olabıldıgınce az leke kalıyor kurudugunda.
Arkadaşlar erzurumda çalışıyorum ve buğulanma sorununu çok iyi bilirim.tek çözüm var.hemde garantilidir.Bilirsiniz arabalar ya dışarıdan içeri hava alır yada içerideki havayı devir daim ettirir.Yapacağınız şey o paneli ortaya almaktır.yani ne içeri pozizyonu nede dışarı pozisyonu tam ortada olsun.o zaman hiç bir şekilde buğu olmaz.benim araçım ae101 dir.
Aman guray beyYanlıs anlasılmak ıstemem.Sızı tetıklemek maksatlı yazmadım bu ıletıyı. Sadece fayda gordugum bır uygulamayı aktarmak ıstedım.Yanlıs anlasılmaya mahal verecek bısey yazıp hıssettırdıysem affola, hakkınızı helal edın lutfen.
cam buğulanıyo diye şikayet ediyodum. bugün seyir halindeyken öndeki araç taş attı camı kırdık iyi mi. ahanda size buğulanma sorununa çözüm. daha hiç bi yerim buğulanmaz
arkadaşlar ürün olarak clin marka bir cam sil var içerisinde alkollü olduğu yazıyor ondan kesinlikle buğu yapmıyor ben kullanıyorum camları pırıl pırıl yapıyor 2 günde bir ön camı sildin mi işlem tamam olmadı buğu önleyiciler varmış ama kullanan arkadaşlarım tavsiye etmiyorlar camlarda leke bırakıyormuş daha kullanmadım
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte buğulanma problemi yaşamaktayım. ön cam ve arka cam bir şekilde aşılıyor ama yan camlarda sıkıntı devam ediyor. Fakat diğer arabalarla kıyasladığımda çok fazla buğulanma oluyor sanki. corollaya mı özel bana mı özel anlayamadım. aynı problemi yaşayan arkadaşlar ve tabi çözüm yolu bilenler varsa yorumlarını bekliyorum. Zira görüş önemli yolda. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese