Gönderen Konu: Toyota Autoshow’un ilk 3 gününde 300 sipariş aldı  (Okunma sayısı 10485 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi

Herkesin Toyota Sahibi olmasını hedefleyen Toyota Finans, uygulamaya girdiği Temmuz ayında gelen tarihi satış rekorundan sonra İstanbul Autoshow’da da yeni bir rekora imza attı.

Toyota Finans standına fuarın ilk 3 gününde 300 başvuru yapıldı. Toyota Finans Sistemi, sabit yüzde 0.79 faiz oranıyla 60 aya kadar vadeye olanak veriyor. Sistem ayrıca, esnek ödeme, ödeme erteleme, alternatif taksit ve takas olanağı gibi bir çok hizmeti dosya masrafı almadan sunuyor.

500 TL'den başlayan taksitler

İstanbul Autoshow’da 4’ncü salonda bulunan Toyota standında hizmet veren Toyota Finans ile 5 bin TL peşin aylık 500 TL’den başlayan taksitlerle Toyota sahip olmak çok kolay. Autoshow’da Toyota standını ziyaret edenler 5 bin TL peşin 500 TL taksitle Yaris, 6 bin TL peşin 600 TL taksitle Auris, 7 bin TL peşin 700 TL taksitle Corolla, 8 bin TL peşin 800 TL taksitle Verso ve 9 bin TL peşin 900 TL taksitle Avensis alabilecekler

Link:
http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=8589

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Autoshow’un ilk 3 gününde 300 sipariş aldı
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2010, 21:26:35 »
Ben sanırım hiç anlamıyorum bu araba piyasasından. Şu sıralar toyota neden alınır ki
corolla'nın kasası 5. yılını dolduruyor
avensisin sınıfında bir başarılı özelliği yok , dizel otomatik mesela.
yaris desek eskidi o da.

Bir toyota sever olarak hakkaten anlamıyorum.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2010, 21:59:04 »
Ben sanırım hiç anlamıyorum bu araba piyasasından. Şu sıralar toyota neden alınır ki
corolla'nın kasası 5. yılını dolduruyor
avensisin sınıfında bir başarılı özelliği yok , dizel otomatik mesela.
yaris desek eskidi o da.

Bir toyota sever olarak hakkaten anlamıyorum.

Bağımlılık yapıyor desem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2010, 01:15:06 »
Avensis'i tek zorlayacak araç yeni Passat olabilir , insignia ile avensise peşpeşe binildiğinde Avensisin kalitesi bariz şekilde farkediliyor,
C sedan segmentinde, ömrünü tamalamak üzere bir focus, yenilenerek fiyatları tavan yapmış Jetta, eski nesliyle klasik diyerek kakalanan Astra, nerede olduklarını bilemeyen fluence ile linea, dizeli olmayan civic, marka imajı düşük 3 var, vw gölgesindeki octavia bile düşünülse fiyat devreye girdiğinde corolla oldukça başarılı bir konumda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2010, 07:25:33 »
Sağlamlık,güvenirlik,daha ne olsun..=))
İYİLER BİR GÜN MUTLAKA KAZANIR..YETER Kİ SABRETMESİNİ BİL ..=))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 02, 2010, 08:49:22 »
bu kredili satış imkanını ben araştırdım hiçbir avantajı yok.

Corollamı satıp Auris alayım dedim, corolladan gelen nakit parayla 6000 TL peşin 600 tl taksitli kampanyaya girer elimde kalan nakit paraylada takstileri sıkışmadan öderim diyordum

adamlar şöyle birşey yapmış 1,33 Auris için aldığım fiyat (normal satış fiyatı 34500 TL)

6000 tl veriyorsun 600 tl de 48 ay taksit ödüyorsun pardon :) 47 ay :D  son 48. ayki taksit ise 9300 TL   :blink:  :wacko:  :blink:  :wacko:

yani şöyle oluyor

6000TL peşin + 47 X 600 TL den ,   28200 TL + 6000 Peşini ekleyince 34200 arabanın parası çıkıyor, 9300 TL de son ayki ödeme  toplamda araba 43500 TL ye geliyor YUHHHHH diyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2010, 09:07:36 »
finans kuruluşları da mal değil para satıyorlar maalesef aynı bankalar gibi :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2010, 09:14:32 »
bu kredili satış imkanını ben araştırdım hiçbir avantajı yok.

Corollamı satıp Auris alayım dedim, corolladan gelen nakit parayla 6000 TL peşin 600 tl taksitli kampanyaya girer elimde kalan nakit paraylada takstileri sıkışmadan öderim diyordum

adamlar şöyle birşey yapmış 1,33 Auris için aldığım fiyat (normal satış fiyatı 34500 TL)

6000 tl veriyorsun 600 tl de 48 ay taksit ödüyorsun pardon :) 47 ay :D  son 48. ayki taksit ise 9300 TL   :blink:  :wacko:  :blink:  :wacko:

yani şöyle oluyor

6000TL peşin + 47 X 600 TL den ,   28200 TL + 6000 Peşini ekleyince 34200 arabanın parası çıkıyor, 9300 TL de son ayki ödeme  toplamda araba 43500 TL ye geliyor YUHHHHH diyorum

mesut abiye aynen katılıyorum 2006 da biz alırkende aynı tarz bi taksitli kampanya yapmışlardı 15.000 peşin verdik gerisi taksitle 640dı yanılmıyorsam sol+full aldık aracı bi tek sunroof almadık beklememek için araç 9000lira faiz yedi ne anladım avantajdan bu işten her şekilde katlıyor araç sadece insanları çekmek aamaçlı o kadar
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 02, 2010, 12:37:18 »
Sonuçta Toyota bu taksitlendirme işlemini bir banka ile işbirliği yaparak hallediyor, yani bankadan kredi alıp faiz ödemekle arasındaki tek fark işlemleri toyota hallediyor.

Ben bir buçuk yıl önce 2006 model ikinci el Yaris aldığımda bankadan kredi çekip almıştım. Eğer o zaman şimdiki Toyota finans imkanı olsaydı ikinci el araba almak yerine sıfır araba alabilecektim. Sonuçta taksitle alınca her şekild efaiz ödeniyor ama bu toyota finans sistemi sayesinde ikinci el araba alma koşullarıyla sıfır araba alınıyor, gayet güzel bir imkan.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 02, 2010, 12:57:41 »
balon kredi denen mevzu bu demekki.
kosifler de yapıyordu bunu  %20 peşin  , %50 taksit, %30 da son ödeme
son odeme yerine aracı geri alıyor 3 sene sonunda kosifler yerine yenisini v eriyor
boylece sonsuza kadar taksit ödeyip hep sıfır arabaya biniyorsunuz :)
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Kasım 02, 2010, 13:42:40 »
Hesabına uyan varki bu yazdan beri corolla satışta fluence ın önüne geçti. Toyota için bir satış başarısıdır.
Yalnız benim fuarda gördüğüm en kalabalık ve en ilgi gören  bölüm sanırım Volkswagen inkisiydi. Ben şahsen yeni Jettayı 1.6 dizel ve otomatik olmasından dolayı çok beğendim. Ayrıca genişlik, bagaj hacmi olarak da gayet iyi bir araç. Passat ve S60 bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. En çok şaşırdığım ise Skoda superb oldu. 2. eli zayıf olsa da bence çok iyi bir araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 02, 2010, 15:22:36 »
Bankalardan kredi çekilince çok çok mu avantajlı imkanlar var, farkı yok bu durumun da
Sürekli 0 araca binmek mantığıyla sunulan bir imkan sayılır bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 02, 2010, 16:55:18 »
bence corolladan vazgeçme :) auris gelip geçici
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 02, 2010, 22:31:18 »
sizi anlamakta zorluk çekiyorum desem kızmazsınız umarım bana.
Bende bu fuarda sipariş veren kafiledeyim. hemen hemen 6 aydır araştırmaktayım. banka kredilerini incelemekteyim ve hiç bir banka 0,79 dan kredi vermemekte.
uzun vadeye yayıp normal banka kredileri ile kaşılaştırdığınız zaman  en avantajlı olanın  firmaların kendi finanslarının olduğunu sizde göreceksiniz.
Diğer gözüme takılan bir konu ise toyota  her zaman toyotadır. Corolla aynı tip kasa ile 5. senesini tamamlamış olmasına rağmen halen satılıyorsa ben bu arabayı alırım.
eminim ki tüm kullanıcılar da benim gibi kalite, sağlamlık v.s. v.s. gibi özelliklerin en iyi olanını almak ister...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 03, 2010, 00:12:49 »
Toyota iyi araç satıyor.Plazaların  havasından geçilmiyor.Servise bakıma gitsem kimse iplemiyor ne olacak bu işin sonu..Yaman abiye katılıyorum.corolla alacaklar bir süre daha bekleyebilirse 2011 yazınd 2012 diye gelecke akslaar muhtemlen kasa değişmiş olarak gelecek.Bİrde sıfır araç banka kredisi ucuz deniyor ancak  km çok düşük 2.el fiyat olarakda sıfırından 5-6 bin tlye ucuz yeni gibi araçlar var..Avensis ve versoya niye dizel getirmiyolar çözmüş değilim.Dİzelleri olsa ilk önceligim bu araçlar olurdu tabiki ev taksitim bittikten sonra  ::)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 03, 2010, 00:29:07 »
sizi anlamakta zorluk çekiyorum desem kızmazsınız umarım bana.
Bende bu fuarda sipariş veren kafiledeyim. hemen hemen 6 aydır araştırmaktayım. banka kredilerini incelemekteyim ve hiç bir banka 0,79 dan kredi vermemekte.
uzun vadeye yayıp normal banka kredileri ile kaşılaştırdığınız zaman  en avantajlı olanın  firmaların kendi finanslarının olduğunu sizde göreceksiniz.
Diğer gözüme takılan bir konu ise toyota  her zaman toyotadır. Corolla aynı tip kasa ile 5. senesini tamamlamış olmasına rağmen halen satılıyorsa ben bu arabayı alırım.
eminim ki tüm kullanıcılar da benim gibi kalite, sağlamlık v.s. v.s. gibi özelliklerin en iyi olanını almak ister...

Size hak veriyorum. 2009 Nisan ayında Yaris almak için 48 ay banka kredisi çektim. Bankadan alabildiğim kredi ile ancak 2. el 2006 model bir yaris alabildim. Şimdi Toyota'nın sağladığı kredi şartlarıyla benim 2. el Yaris maliyetine sıfır yaris alabiliyordum, keşke o zaman da bu imkan olsaydı, toyota finans reklamlarında ayda 500'e Yaris reklamı yapıyorlar, ben ikinci el yaris'e ayda 500den çok ödüyorum bankadan aldığım krediyi öderken.

Toyota iyi araç satıyor.Plazaların  havasından geçilmiyor.Servise bakıma gitsem kimse iplemiyor ne olacak bu işin sonu..Yaman abiye katılıyorum.corolla alacaklar bir süre daha bekleyebilirse 2011 yazınd 2012 diye gelecke akslaar muhtemlen kasa değişmiş olarak gelecek.Bİrde sıfır araç banka kredisi ucuz deniyor ancak  km çok düşük 2.el fiyat olarakda sıfırından 5-6 bin tlye ucuz yeni gibi araçlar var..Avensis ve versoya niye dizel getirmiyolar çözmüş değilim.Dİzelleri olsa ilk önceligim bu araçlar olurdu tabiki ev taksitim bittikten sonra  ::)

2. el düşük km'de sıfırdan 5-6bin tl ucuza Yaris aldım, ama sonuçta bankadan direkt kredi çekmekle toplamda şimdiki toyota finans ile sıfır yaris alsaydım ödeyeceğim parayla hemen hemen aynı parayı ödüyorum bankaya. Tamam 20bin km'de (şimdi 40bin oldu) çok temiz, çok sorunsuz, bana çok keyif veren bir Yaris sahibi oldum ama aynı şartlarla sıfır alabilmek varken ikinci el almış olmak da var.

Umarım Toyota finans sayesinde herkes sıfır araba peşine düşmez de bizim arabaların ikinci eli ölmez. Kredi taksidim bittiği gibi bu Yaris'i satıp dizelinden almayı düşünüyorum.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 04, 2010, 10:00:12 »
Toyota satış sonrası esnaflığı çok iyi beceriyor arkadaşlar.
Türk milletini zayıf noktasından vuruyor adeta. Toyota, Satış birimlerinin ve servisin hizmet kalitesini, müşteriyi arayarak puanlamasını istiyor. Böylece her şeyiyle satış ve sonrasının hizmet kalitesinin çıtasını yükseltiyorlar.
Aracım henüz 1 yaşında ve ilk Toyota markalı aracım bu. Uzun yıllar sonra ne olur, araçtan memnun kalırmıyım bilemem, ancak müşteri memnuniyeti ile, güleryüzlü hizmet stratejisi ile, Toyota türk pazarını fethetmiş durumda.
Corolla'nın bir çok eksiği var, sınıfının aracı değil kesinlikle, fiyatını haketmiyor.Özellikle türk pazarı için uyarlanmış, ucuzlatılmış, basit bir araç olduğunu anladım.

Ben  şahsen şöyle bir aptallık yaptım;
Toyota markasının üstün kaliteli olduğu efsanesine kapıldım ve Corollayı satın almadan önce
hiç aracı incelemedim. Oysa ki bazı kısımlarındaki ucuz çözümleriyle araç gerçekten "Ben basit bir aracım" diyor. (kapı içi yalıtım, bagaj kapağındaki döşeme, yol sesi ve alt yalıtım,cam kilitleme mantığı, kapı kilit mekanizmaları, üst sınıfta cruise control olmaması, bagaj kapağında hidrolik olmaması.vb.)

10 yıl süre ile kullandığım Seat marka arıcımın kapılarından yol sesini duymuyordum mesela, cam kaldırma düğmelerinden hava gelmiyordu. Alt tabana taş çarpması duymuyordum. Arka koltukta oturan çocuklarım arka kapıların kilitlerini açamıyorlardı. Cam kilidi uygulasam da, arka camları ben açıp kapatabiliyordum....vs vs

Benim gözümde, son nesil toyota markalı hiç bir araç, bağımlılık yapmaz. Servise gitince keyif alırı, karşımızda güler yüzlü muhattap olur, Bundan keyif alabilirim ancak.

Arabamdan soğumuş değilim, sonuçta benim malım, para vermişim, seve seve kullanacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 04, 2010, 12:34:21 »
daha yenisiniz öyle aracınız 3-4 senesini bitirsin ne ararlar nede sorarlar :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 04, 2010, 12:59:46 »
bırakın yaa ben iQ bekliyorum gösterip gösterip vermiyorlar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 04, 2010, 13:09:12 »
Arkadaşında dediği gibi her servisi bilmiyorum ama İstanbul toyota derindere servisi gerçektende genel merkezden aradıklarında çok memnunum lafını söyletmeyi hakediyorlar.bende toyotacıyım aslında daha öncede corolla sahibiydim passatada bindim 1.6 sına vectra 1.6 yada bindim şunu söylemek istiyorum özellikle avensis gibi d sınıfı bir araç 1.6 olup bunun kadar atak olanını daha görtmedim dediğim gibi passat 1.6 yada bindim vectra 1.6 yada