0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben sanırım hiç anlamıyorum bu araba piyasasından. Şu sıralar toyota neden alınır ki corolla'nın kasası 5. yılını dolduruyoravensisin sınıfında bir başarılı özelliği yok , dizel otomatik mesela.yaris desek eskidi o da.Bir toyota sever olarak hakkaten anlamıyorum.
bu kredili satış imkanını ben araştırdım hiçbir avantajı yok.Corollamı satıp Auris alayım dedim, corolladan gelen nakit parayla 6000 TL peşin 600 tl taksitli kampanyaya girer elimde kalan nakit paraylada takstileri sıkışmadan öderim diyordumadamlar şöyle birşey yapmış 1,33 Auris için aldığım fiyat (normal satış fiyatı 34500 TL)6000 tl veriyorsun 600 tl de 48 ay taksit ödüyorsun pardon 47 ay son 48. ayki taksit ise 9300 TL yani şöyle oluyor6000TL peşin + 47 X 600 TL den , 28200 TL + 6000 Peşini ekleyince 34200 arabanın parası çıkıyor, 9300 TL de son ayki ödeme toplamda araba 43500 TL ye geliyor YUHHHHH diyorum
sizi anlamakta zorluk çekiyorum desem kızmazsınız umarım bana.Bende bu fuarda sipariş veren kafiledeyim. hemen hemen 6 aydır araştırmaktayım. banka kredilerini incelemekteyim ve hiç bir banka 0,79 dan kredi vermemekte.uzun vadeye yayıp normal banka kredileri ile kaşılaştırdığınız zaman en avantajlı olanın firmaların kendi finanslarının olduğunu sizde göreceksiniz.Diğer gözüme takılan bir konu ise toyota her zaman toyotadır. Corolla aynı tip kasa ile 5. senesini tamamlamış olmasına rağmen halen satılıyorsa ben bu arabayı alırım.eminim ki tüm kullanıcılar da benim gibi kalite, sağlamlık v.s. v.s. gibi özelliklerin en iyi olanını almak ister...
Toyota iyi araç satıyor.Plazaların havasından geçilmiyor.Servise bakıma gitsem kimse iplemiyor ne olacak bu işin sonu..Yaman abiye katılıyorum.corolla alacaklar bir süre daha bekleyebilirse 2011 yazınd 2012 diye gelecke akslaar muhtemlen kasa değişmiş olarak gelecek.Bİrde sıfır araç banka kredisi ucuz deniyor ancak km çok düşük 2.el fiyat olarakda sıfırından 5-6 bin tlye ucuz yeni gibi araçlar var..Avensis ve versoya niye dizel getirmiyolar çözmüş değilim.Dİzelleri olsa ilk önceligim bu araçlar olurdu tabiki ev taksitim bittikten sonra