0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bırakın yaa ben iQ bekliyorum gösterip gösterip vermiyorlar
IQ modelini ben de bekliyorum. IQ modelini buraya getirmedikleri için mecburen Yaris gibi koskocaman bir arabayla dolaşmak zorunda kalıyorum.
Bilmem dikkatinizi çektimi bende Versoyu inceledim serğiledikleri araç 1.8 mmt otamatik vites ve Türkiyede satılmıyor.Bir çok insan inceliyor ve beğeniyor ama aynısından satılmıyor bu biraz aldatmaca bence.
toyota'nın 1.6 dizel motoru yok bildiğim kadarı ile , sıkıntı burdan kaynaklanıyor.volvo'nun amiral gemisi s80'in bile 1.6 dizel versiyonu var hatırlatırım tr'de çok satıyor ayrıca
Vergisi pahalı diye nerde küçük hacimli motor varsa ona koşuyoruz benzin pahalı diye lpg takıyoz allahım nedir bu milletin çektiği.1,8 getirecekelrine 1,4 dizeldne az bişey vazgeçip 1,6 dizel getirsele avensise versoya daha iyi olmazmı.1,8 motora aynı vergiyi verecegimi 2,0 dizel tercih ederim yada benzinlisi olursa.1,8 mmt navigasyon falan olursa o verso 60 bin tl ve üzeri olur
bende katılıyorum bazı markalarda istemediğin kadar motor seçeneği var toyotamız bu konuda biraz geride kaldı gerçi yurt dışında var fakat TR ye getirmiyorlar anlayamıyorum
yeni bir motordan bahsetmediğinizin farkındasınızdır umarım, ford,peugeot ve citroenin yy.lardır kullandığı 1.6 dizelin bahsi geçen araca da uyarlanmış hali o kadar
toyotadan tek istegim su 2.0 d4d motorlu corollalari satsin ve su tasarim ekipini degistirsin !
Ahmet yaşıyormusun sen? kayıptın
Toyota'nın dizeli 1.6 110 beygir olmalı artık.Elin fransızı yapıyor.