0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e bay dayım şu an bu malum anahtar kasa olarak satılıyor bize düşen ise bu kasaya bizim anahtarımızın içini yereleştirmek oluyor galiba ? doğrumu arkadaşlar ?35 dolar fiyat vermiş yaris anahtarı için... bana pek uygun gelmedi açıkçası
Mercedes'in anahtarından sonra Verso'nun kocamaaaaaan anahtarını görür görmez hemen araştırmaya başladım...Gördüm ki iki düğmeli olan anahtar için Türkiye'de çözüm yok...O zaman iş başa düştü tabi...Çözümsüz denilen şeyleri hiç sevmem... Herneyse...Çözüm de zaten çok uzakta değilmiş...Ebayda biraz araştırdım...Toyota için yapılmış sustalı modeller çok...İşin ilginci 4 düğmeli olarak satılanların da aslında iki düğmeye uyarlanması çok zor değil...Bunu beceremeyen anahtarcılar utansın...Ben bunu düşünürken aşağıdaki model gözüme çarptı...Siyahı da var ama benim araba beyaz olduğu için beyaza atladım hemen... Kargo dahil:19.90$ Bugün elime ulaştı...Link aşağıda:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Flip-Remote-Key-Case-TOYOTA-Camry-Corolla-Scion-tC-/170560591772?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27b634179cSatıcıyı da çok sevdim...Siz de malzeme alırsanız selamımı söyleyin... Şimdi gelelim işlemlere...Şunu unutmadan belirteyim anahtar çok küçük değil...Küçük bir çakmak boyutunda...Zaten daha da küçültmek mümkün değil çünkü kumanda ünitesinin sığması lazım...Öncelikle ikisinin resimleri:İlk işlem eski anahtarı dağıtmak...Tırnakla bile ayrılabilir...İçinden kumanda ünitesi ve çip çıkacak...Çipe dikkat ! Biraz yapıştırıcı sürülmüş ve sıkışık...Dolayısıyla çıkarırken dikkat etmek gerek...Kırarsanız karışmam... Anahtarın metal kısmı için bir anahtarcıya gitmek lazım...Eğer gelen anahtarın üzerindeki kanallar uysaydı dişleri de kendim açacaktım...Velhasıl anahtarcı kopyaladı anahtarı 10TL aldı...Pazarlık yapardım ama özenli yaptı çocuk... Bundan sonrası kolay...Kumanda modülü ve çip için yerler tam uyumlu...Sonuçta anahtar birazcık büyük ama çok şık...Beyaz araba için de güzel bir ayrıntı...Yapmak isteyenlere herzaman ücretsiz danışmanlık yaparım...
35 dolar yüksek bir rakam. ürünü iyi inceleyiniz.link verirmisiniz.Bakın bu linkte 19 dolar.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Folding-Remote-Key-Case-TOYOTA-Camry-Yaris-Scion-tC-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27b46eb950QQitemZ170530879824QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
kredi kartlı imiş alışveriş o nedenle alamıyorum maalesef....http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Folding-Remote-Key-Case-TOYOTA-Camry-Yaris-Scion-tC-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27b46eb950QQitemZ170530879824QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessoriesbenim adıma alışveriş yapabilecek , ebay a daha önceden üyeliği bulunan , bir gönüllü varmı bu sitede ?
O anahtar olmaz abi şurdaki olacak;http://www.dinodirect.com/TOYOTA-Two-Button-Remote-Key-Case.html
Cevap geldi:Dear lotusadana,If without ebay, we can give you 15% off based on 3 items and free shipping.The total price could be:3xS425 $59.70discount -$8.96-----------------Total is $50.74Please let us know your paypal account, then we can update invoice to you.Thanks.- dsp.storeAdette 3$ (5TL) indirim var ama tek pakette geleceği için yine kargo parası vereceğiz. Değişen birşey olmadı.Burada bir anahtarcı getireceğini söylemişti. Bir de ona sorayım belki gelmiştir.Olmasza sipariş ederiz. Kayıtlı gönderiyormuş 5 günde gelir.
Cüneyt bendeki linkte Toyota Yaris için yazıyor ?buradaki fiyat 8.99 yazıyor öylemi ? benmi yanlış bakıyorum ?
Fiyatı gayet uygun alırsanız beni de listeye ekleyin..
Aynı anahtardan bana da geldi dün Çin'den.Ben de bugun yarın montaj yaparım.Ben, ayrıca yaptığım bagaj açma kumandasını da uydurmaya çalışacağım üstüne.Bakalım....(Toplam 30 TL'ye mal oldu, kargo bedava)
8,99 görünüyor.. özer abiden haber bekliyoruz bakalım , o da bu linke bakar ve sipariş veririz inşallah..
Dün buradaki görüştüğüm anahtarcıya gittim. İstanbul'daymış. Yeni kasalardan getirecekmiş. Aslında bunlar İstanbul'da uzun zamandır var. Buraya daha gelmemiş.Şu anda ellirinde olanlar için 50TL istedikleri düşünülürse 19.90$ daha iyi. Hem de kayıtlı posta, risk yok. En fazla 3-5 lira da anahtar çektirmeye verilir 35 liraya maledilmiş olur.