Cevap geldi:
Dear lotusadana,
If without ebay, we can give you 15% off based on 3 items and free shipping.
The total price could be:
3xS425 $59.70
discount -$8.96
-----------------
Total is $50.74
Please let us know your paypal account, then we can update invoice to you.
Thanks.
- dsp.store
Adette 3$ (5TL) indirim var ama tek pakette geleceği için yine kargo parası vereceğiz. Değişen birşey olmadı.
Burada bir anahtarcı getireceğini söylemişti. Bir de ona sorayım belki gelmiştir.
Olmasza sipariş ederiz. Kayıtlı gönderiyormuş 5 günde gelir.
Cevap geldi:
Dear lotusadana,
If without ebay, we can give you 15% off based on 3 items and free shipping.
The total price could be:
3xS425 $59.70
discount -$8.96
-----------------
Total is $50.74
Please let us know your paypal account, then we can update invoice to you.
Thanks.
- dsp.store
Adette 3$ (5TL) indirim var ama tek pakette geleceği için yine kargo parası vereceğiz. Değişen birşey olmadı.
Burada bir anahtarcı getireceğini söylemişti. Bir de ona sorayım belki gelmiştir.
Olmasza sipariş ederiz. Kayıtlı gönderiyormuş 5 günde gelir.
burada 3 adet için sorulmuş gibi ?
tek pakette geldiğinde normalde geldiği gibi 3 adet kargo mu ödeyecekmişiz ?
yoksa Türkiye içi kargodanmı bahsediyorsun ?
Cüneyt bendeki linkte Toyota Yaris için yazıyor ?
buradaki fiyat 8.99 yazıyor öylemi ? benmi yanlış bakıyorum ?
Bizdeki anahtarlar eski kasa corolladakilerle aynı.
2 çapraz tuşlu ve buna uygun olan kasa da o resimdeki.
Fiyatı gayet uygun alırsanız beni de listeye ekleyin..
Fiyatı gayet uygun alırsanız beni de listeye ekleyin..
8,99 görünüyor.. özer abiden haber bekliyoruz bakalım , o da bu linke bakar ve sipariş veririz inşallah..
Sentinel S01 Security Koruma Sustalı alarm seti 12754 bu markayı kullanan varsa bilgi verebilirmi acaba ?
Modacarda iyi ancak Sentinel ile arasında 15 tl fark varda
Aynı anahtardan bana da geldi dün Çin'den.
Ben de bugun yarın montaj yaparım.
Ben, ayrıca yaptığım bagaj açma kumandasını da uydurmaya çalışacağım üstüne.
Bakalım....
(Toplam 30 TL'ye mal oldu, kargo bedava)
bende sipariş ettim çinden 2 tane 1 hafta oldu, ama ne zaman gelir bilmiyorum..eline ulaşan arkadaşlar ne şekilde ,hangi kargoyla ,ne kadar surede ellerinde olduklarını soyleyebilirlermi acaba..ben kargo geldiğinde evde olmuycam mmuhtemel umarım bi kagıt falan bırakırlarda ben gider şubede alırım kargoyu malum iş guc bekar hayatı..
Cüneyt bendeki linkte Toyota Yaris için yazıyor ?
buradaki fiyat 8.99 yazıyor öylemi ? benmi yanlış bakıyorum ?
Bu arttırma fiyatınınbaşlangıcı. 17.89$'dan aşağı vermiyorlar sanırım. Sayfanın altına doğru fiyatlar var.
8,99 görünüyor.. özer abiden haber bekliyoruz bakalım , o da bu linke bakar ve sipariş veririz inşallah..
Dün buradaki görüştüğüm anahtarcıya gittim. İstanbul'daymış. Yeni kasalardan getirecekmiş. Aslında bunlar İstanbul'da uzun zamandır var. Buraya daha gelmemiş.
Şu anda ellirinde olanlar için 50TL istedikleri düşünülürse 19.90$ daha iyi. Hem de kayıtlı posta, risk yok. En fazla 3-5 lira da anahtar çektirmeye verilir 35 liraya maledilmiş olur.
Dün buradaki görüştüğüm anahtarcıya gittim. İstanbul'daymış. Yeni kasalardan getirecekmiş. Aslında bunlar İstanbul'da uzun zamandır var. Buraya daha gelmemiş.
Şu anda ellirinde olanlar için 50TL istedikleri düşünülürse 19.90$ daha iyi. Hem de kayıtlı posta, risk yok. En fazla 3-5 lira da anahtar çektirmeye verilir 35 liraya maledilmiş olur.
Şu istanbula bir gideyim forumda yazan bir usta vardı 40tl ye forumdakilere yapabileceğini söylemişti bu fiyatta makul sayılır.