Helal olsun melik abicim
. Toyotacılar adına gurur verici olmuş Aslında tct nin logosunu yapıstırıp 2 foto cekseydin
Bizi tanımış olurlardı.
TCT nin logosunu yapıştıramaz
yapıştırırsa diğer toyota forumu ona darılır

Tebrikler Melik senin adına sevindim.
Teşekkürler Mesut ve Mehmet kardeşim

Tct'lik bir durum yoktu inanın öylesine resim çektik profesyonel ve ben kendim iş yerindeyken fotoğrafları gönderdim.
Belki Toyota adına güzell bir tanıtım ve hayata dair farklı anım olur diye düşündüm

Araca yapılanlarla ilgili kısa açıklama yaptım ve beğendiler.
Sadece telefonda teknik bilgi verdik.
Ama söz yeni işlemler var arka difiröz olucak ve yan maşpiyel TTE gelecek.
O zaman farklı çekimlerle yine başvururuz ve Mesut'ta yardım eder resimlere,hatta ikimizin E12 leri çıkar dergiye

Tct logosunuda yapştırır reklamamızı yaparız

melikcim inan çok gurur duydum bende bu pejo honda modi... sıkıldım bizim araçlarımızda istenildiğinde çok daha güzel görüntüler verebiliyor helal olsun sana ve e12 ne çok daha iyilerini yapıcaz inşallah
Aynen bend eçok gururluyum ve mutluyum herkes görsün Toyotalarda modifiyeye ne kadar yatkın ve çoğalsın tüm Türkiye

tebrikler..darısı diğer toyota ların başına 
Teşekkürler. İnşallah dilediğin gibi olur...
süpper olmuş harika tebrikler..ama yine ben ve yine meşhur isteğim melicim bu araç bir çift yakışıklı marşpiyel bakaliti istiyor..bu araçta sırıtan tek şey marşpiyeller..ilerleyen zamanlarda eminim marşpiyelleirnde oynayacaksın..bir kez daha tebrikler..dergi olaylarında ikinci kez bu gururu yaşattın bana mesut abimizden sonra..
Çok sağol. Söz ve kesin tte maşpiyelle değişecek

Herkes Görsün ya Toyo Toyotaları

Teşekkürler