Gönderen Konu: Tuning Türkiye KASIM 2010 Sayısı Toyota Corolla E-12 TTE&TRD Sport  (Okunma sayısı 7905 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Merhaba Arkadaşlar,

Beni artık tanıyorsunuz diyebilirim. Adım Melik. Sıkı bir Toyota aşığıyım  :-[ Arabamın son hali tamamlandıktan sonra Ekim ay'ında profesyonel bir kaç resim çekmiştik. Ve birkaç gün sonra resmi çeken arkadaşıma dedim ben bu resimleri Tuning Türkiye dergisine mail atsam nasıl olur? Benim arabamın motor olarak bir modifiyesi yok ama görsel anlamda beğenebilirler dedim!
O da fotoğrafları at abi dedi ve güzel de olur,  hatta bende sana yardımcı olurum ve bir konu hazırlarız ve onlara sunarız dedi. Ve arabaya yapılan işlemlerle ilgili  bilgileri ve resimleri gönderdik. Sonra dergiden cevap geldi   ;)  Arabanın son halini çok beğendiler ve Türkiye'de modifikasyon ağırlıklı olarak hep Peugeot ve Honda vs...arabaları yayınladık ve yollarda modifiyeli olarak hiç rastlamadığımız bir araç olan Toyota Corolla E12 ye yer vericez dediler. Bende bir Toyota kullanan olarak çok gururlandım ve bu ay ki sayısını heyecan ile bekledim . Acaba çıkacak mı diye ? Takiii... bu güne kadar  :-[ Ve dergiyi bugün aldım ve sizlerle bu mutluluğu paylaşmak istedim. Bu sitede hepimiz kardeşiz arkadaşlar ve aynı markayı yani Toyota  kullanıyoruz. Allah hepmize daha iyilerini nasip etsin. Benim asıl amacım Toyota'yı modifiyeye ne kadar yatkın bir araç olduğunu haddim yettikçe Türkiyedeki araba sever insanlara anlatmaktı.

Galiba bu hayalim oldu  :alkis:

Hepinize çok teşekkürler
Saygılarımla Melik KAM

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
çok güzel, tebrikler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
tebrikler  melik bende yollamayı düşünüyorum dergiye resim.gerçekten senin adına çok mutlu oldum :) forever toyoooo toyotaaa:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
tebrikler  melik bende yollamayı düşünüyorum dergiye resim.gerçekten senin adına çok mutlu oldum :) forever toyoooo toyotaaa:D

Teşekkürler Alican :) Bence yolla ve toyotalar çoğalsın her yerde toyoo toyota olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Çok sevindiim senin adına Melik, tebrik ederim çok güzel olmuş gurur verici bir olay. Bu ayki dergi alınır artık ;)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Çok sevindiim senin adına Melik, tebrik ederim çok güzel olmuş gurur verici bir olay. Bu ayki dergi alınır artık ;)

Teşekkürler Eyüp :) Güzel bir anı oldu valla ;) Dergiyi al tabi bak bakalım nasıl ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Çok gurur verici birşey.. :)

Helal olsun bee :alkis:
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Çok gurur verici birşey.. :)

Helal olsun bee :alkis:

Aynen kardesim çok sagol ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
:) Helal olsun melik abicim :) . Toyotacılar adına gurur verici olmuş Aslında tct nin logosunu yapıstırıp 2 foto cekseydin :) Bizi tanımış olurlardı.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
:) Helal olsun melik abicim :) . Toyotacılar adına gurur verici olmuş Aslında tct nin logosunu yapıstırıp 2 foto cekseydin :) Bizi tanımış olurlardı.

TCT nin logosunu yapıştıramaz ;) yapıştırırsa diğer toyota forumu ona darılır ;) ;)

Tebrikler Melik senin adına sevindim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
melikcim inan çok gurur duydum bende bu pejo honda modi... sıkıldım bizim araçlarımızda istenildiğinde çok daha güzel görüntüler verebiliyor helal olsun sana ve e12 ne çok daha iyilerini yapıcaz inşallah
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
tebrikler..darısı diğer toyota ların başına :)
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
süpper olmuş harika tebrikler..ama yine ben ve yine meşhur isteğim melicim bu araç bir çift yakışıklı marşpiyel bakaliti istiyor..bu araçta sırıtan tek şey marşpiyeller..ilerleyen zamanlarda eminim marşpiyelleirnde oynayacaksın..bir kez daha tebrikler..dergi olaylarında ikinci kez bu gururu yaşattın bana mesut abimizden sonra..;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı

TCT nin logosunu yapıştıramaz ;) yapıştırırsa diğer toyota forumu ona darılır ;) ;)

Tebrikler Melik senin adına sevindim.

Teşekkürler Mesut ve Mehmet kardeşim ;) Tct'lik bir durum yoktu inanın öylesine resim çektik profesyonel ve ben kendim iş yerindeyken fotoğrafları gönderdim.
Belki Toyota adına güzell bir tanıtım ve hayata dair farklı anım olur diye düşündüm :)
Araca yapılanlarla ilgili kısa açıklama yaptım ve beğendiler.
Sadece telefonda teknik bilgi verdik.
Ama söz yeni işlemler var arka difiröz olucak ve yan maşpiyel TTE gelecek.
O zaman farklı çekimlerle yine başvururuz ve Mesut'ta yardım eder resimlere,hatta ikimizin E12 leri çıkar dergiye ;)
Tct logosunuda yapştırır reklamamızı yaparız ;)

melikcim inan çok gurur duydum bende bu pejo honda modi... sıkıldım bizim araçlarımızda istenildiğinde çok daha güzel görüntüler verebiliyor helal olsun sana ve e12 ne çok daha iyilerini yapıcaz inşallah

Aynen bend eçok gururluyum ve mutluyum herkes görsün Toyotalarda modifiyeye ne kadar yatkın ve çoğalsın tüm Türkiye ;)

tebrikler..darısı diğer toyota ların başına :)

Teşekkürler. İnşallah dilediğin gibi olur...

süpper olmuş harika tebrikler..ama yine ben ve yine meşhur isteğim melicim bu araç bir çift yakışıklı marşpiyel bakaliti istiyor..bu araçta sırıtan tek şey marşpiyeller..ilerleyen zamanlarda eminim marşpiyelleirnde oynayacaksın..bir kez daha tebrikler..dergi olaylarında ikinci kez bu gururu yaşattın bana mesut abimizden sonra..;)

Çok sağol. Söz ve kesin  tte maşpiyelle değişecek ;) Herkes Görsün ya Toyo Toyotaları ;) Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
Helal sanaaaaa  :alkis:
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Melik difüzör işini nasıl yapıcaksın benimde aklımda vcar bikaç gündür düşünüyorum el emeği nasıl yaparım diye :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Helal sanaaaaa  :alkis:

Teşekkürrler hemşerim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Melik difüzör işini nasıl yapıcaksın benimde aklımda vcar bikaç gündür düşünüyorum el emeği nasıl yaparım diye :D

İstanbul garage var orada yapacaklar. Gittim abi sen merak etme yaparız dediler ;9  bende merak ediyorum nasıl olucak diye ? Ama bitsin sana yapmanda yardımcı olur sanırım fikir olması açısından veya sana da yaptırırız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
bende bi bakiyim şu difüzör işine
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey