Merhaba Arkadaşlar,
Beni artık tanıyorsunuz diyebilirim. Adım Melik. Sıkı bir Toyota aşığıyım

Arabamın son hali tamamlandıktan sonra Ekim ay'ında profesyonel bir kaç resim çekmiştik. Ve birkaç gün sonra resmi çeken arkadaşıma dedim ben bu resimleri Tuning Türkiye dergisine mail atsam nasıl olur? Benim arabamın motor olarak bir modifiyesi yok ama görsel anlamda beğenebilirler dedim!
O da fotoğrafları at abi dedi ve güzel de olur, hatta bende sana yardımcı olurum ve bir konu hazırlarız ve onlara sunarız dedi. Ve arabaya yapılan işlemlerle ilgili bilgileri ve resimleri gönderdik. Sonra dergiden cevap geldi

Arabanın son halini çok beğendiler ve Türkiye'de modifikasyon ağırlıklı olarak hep Peugeot ve Honda vs...arabaları yayınladık ve yollarda modifiyeli olarak hiç rastlamadığımız bir araç olan Toyota Corolla E12 ye yer vericez dediler. Bende bir Toyota kullanan olarak çok gururlandım ve bu ay ki sayısını heyecan ile bekledim . Acaba çıkacak mı diye ? Takiii... bu güne kadar

Ve dergiyi bugün aldım ve sizlerle bu mutluluğu paylaşmak istedim. Bu sitede hepimiz kardeşiz arkadaşlar ve aynı markayı yani Toyota kullanıyoruz. Allah hepmize daha iyilerini nasip etsin. Benim asıl amacım Toyota'yı modifiyeye ne kadar yatkın bir araç olduğunu haddim yettikçe Türkiyedeki araba sever insanlara anlatmaktı.
Galiba bu hayalim oldu
Hepinize çok teşekkürler
Saygılarımla Melik KAM